Šta je novo?

LG Nexus 4

Prešao sam i ja na ART, konvertovao je 214 aplikacije (iako ih nemam toliko kad ih ja prebrojim), trajalo je 20 minuta i malo je reći da se telefon ugrijao za to vrijeme. Apps su mi na Davliku zauzimale 2.42 GB a sada 3.05 GB dok po Available space stoji da imam 700 MB manje. Nisam zasad primjetio ubrzanja, možda zato što sam aplikacije pokretao po prvi put dok su prije uvijek već bile u memoriji. Potvrđujem da se iMDB dugo pokreće na ART-u. Najbitnije je da mi radi sve što sam do sada probao.

Sto je dzaba, valjace u buduce.
Ja to nisam nikad kontrolisao, ali vidim da je sve normala, nisam imao nikad tih problema.

Imam S Line silikon, imao kinesku kopiju original n4 bumpera (koja je pukla, al spasila telefon) i posle uzeo Poetic borderline gde je definitivno telefon najlepsi i najzasticeniji, a ne gubi se nista na lepoti. Jeste imao sam tu srecu da sam bas dobio tu seriju koja se odlepljivala, al brzo su mi zamenili i poslali nov.

Od mene preporuka samo za Poetic, a od folija samo pozadi dbrand. :)

God dana imam telefon i hvala bogu nista mu nije. :)

Šta se pokazalo dobro od folija? Invisible Shield je 25 evra, to mi je nešto mnogo. A na Ebay-u ima milon ponuda sa folijama od par evra, samo je pitanje da li su uopšte upotrebljive.

Neki savet?

A transparentni nav bar?

Je l' probao neko transparentni navbar u appovima mislim da bas ruzno djeluje :D

Ima li neko link za IGO navigaciju koja radi na 4.4.2?

Poslednja izmena:
Ne smarajte, lepo pitam. Ne bih da naručujem 5 puta i svaki put čekam tri nedelje da stigne. Ako neko ima pozitivna iskustva neka kaže, u suprotnom kthxbai.

Pa pretraži malo temu, i onako je na svakih 5 strana jedna o folijama ;)

u vezi arta i whatsupa, sada kada stavim 4.4.2 i cataclysm. da li prvo da instaliram whatsup pa ukljucim art ili obrnuto?

Xposed framework kad se instalira vraca runtime na dalvik i ne moze da se prebaci na art cisto kao info ako nekoga zanima.

Btw. Ne znam kako je kod kod vas ali meni Sbb D3go ne radi na ovom telefonu. Pise ne moze da se gleda na rooted device: )

Hvala, pomoglo je do sledeceg koraka :)
Sada kaze da temporary not available ali kapiram da je neka genericka greska u pitanju obzirom da klikcem ko nezdrav po svim kanalima jedno sat vremena

Kako da udjem u recoveri dok je telefon upaljen a ekran ne reaguje na dodir? Menjao sam nesto u xposed framework-u i posle reboot-a ekran uopste ne reaguje na dodir i ne mogu da ga ugasim posto moram da potvrdim gasenje na ekranu. Da probam hard reset posto imam backup?

Poslednja izmena:
Covece tek sad kontam zasto je bitno da telefonu moze da se menja tj vadi baterija!!

Kako da udjem u recoveri dok je telefon upaljen a ekran ne reaguje na dodir? Menjao sam nesto u xposed framework-u i posle reboot-a ekran uopste ne reaguje na dodir i ne mogu da ga ugasim posto moram da potvrdim gasenje na ekranu. Da probam hard reset posto imam backup?

Nema veze, restartovao sam ga drzanjem power dugmeta 10 sekundi i restartovao, sada radi touch :)

Cini mi se da sam video negde da ovo moze u samom sistemu da se aktivira bez ikakvih app ali je glupo jer su i baterija i broj bele boje pa kad je na nekom visem procentu ne vidi se, ili gresim?

To je tačno, ali poenta je da taj procenat počinješ da vidiš kada baterija pada ispod 50% tako da ti pre toga ne odvlači pažnju. Aplikacija je inače rađena od strane xda - developers tima i nisam siguran da može da se uključi ta opcija bez nje.

Nazad
Vrh Dno