Šta je novo?

LG Nexus 4

Jel jos nekom MX player ne radi na 4.4.2? Pise "unsupported android version"

Ne mogu da verujem da mi je neko verovatno u transportu maznuo 3 dbrand nalepnice. Posto je proslo 23 dana od kada sam narucio, tako da ne verujem da ce stici.

^ Posalji mail ovima iz dbranda, bilo je slucajeva da nekim ljudima ne stigne posiljka i ovi posalju ponovo nalepnice besplatno.

Pitanje za one koje koriste CM11 - Da li se jos nekom restartuje telefon u kameri, prilikom slikanja?

Poslao sam im pre neki dan ali me ignorisu. Doduse uradio sam reply na onaj mail koji je potpisan sa "A robot". :) Ali mail je nesto tipa [email protected] pa sam mislio da je ok. Poslao sam im malopre mail preko sajta.

^ Sad ce verovatno da updatuju post sa komentarom da je izasao 4.4.2 :D

Inace, namestio sam PIE preko xposed-a, sve funkcionise savrseno, ako nekome zatreba takva opcija. Izgleda da ni PA ni CM nece ukljucivaci PIE controls sto je bas bezveze. :S:

Kako PA nece ukljuciti pie? Bas glupo bi bilo

Ne mogu da instaliram whatsapp kad tel.prebacim u art. Pojavljuje se neka greska, nesto error 24.Jel ima neko od vas takav problem?Rekose da je whatsapp sredjen na 4.4.1 verziji, da li je moguce da na 4.4.2 opet neradi.

Da li je neko imao problem da mu voice calls "vuku" dosta baterije? Ne znam kako to da rešim, podivlja taj procenat nakon kratkog razgovora.

Nesto u vezi mreze 99%. Citao sam o tome na XDA i nije to samo kod N4, nego i kod drugih telefona.

To mi već duže vreme siluje bateriju najstrasnije. I ne znam sta da mu radim.

Preseli se negde drugde :) Jel drzis automode 2g/3g?

i meni je tako bilo.. cini mi se da je do mreze.. da li si na mtsu ? i kolika su ti oni pokzivanja za mrezu (ne mogu da se setim kako se tacno zovu) ? meni je na kosi konstantno bilo za onu manju vrednost oko 15 a ona veca oko 90 i to na 2g a kada sidjem na primer do zemuna vrti se oko 30 a onaj veci pokazatelj oko 60.

Na Telenoru sam. Izabrao sam 3G, nije automode.

I jos se cudis... :)

Čudim se jer je do skoro sve bilo normalno. Sad je nepodnosljivo.

Kako namestiti da mi nove kontakte cuva na sim karticu,sad ih smesta u google kontakte ?
Nema te opcije da ih cuva odmah na sim karticu, jedino uz pomoc neke aplikacije da ih prebacis na sim. Inace treba da ima opcija kad se ode u Peoples, onda iz menija import/export exportujes kontakte u SIM karticu

Evo drugari stigao ota 4.4.2 preskocilo je 4.4.1 da zveknem hard reset ili ne treba?

Ako ti nije zao podataka i aplikacija zvekni :)
Nije neophodno (ja to nisam radio ni kod prelaska sa 4.3, 4.4 i 4.4.1) ali ne moze da skodi.

Ne mogu da instaliram whatsapp kad tel.prebacim u art. Pojavljuje se neka greska, nesto error 24.Jel ima neko od vas takav problem?Rekose da je whatsapp sredjen na 4.4.1 verziji, da li je moguce da na 4.4.2 opet neradi.

neradi zbog ARTA, mada meni WA na artu radi, javlja mi istu greski to 24 bgla bla kada hocu da instaliram 1wEATHER, inace dalviku je pomenuta aplikacija radila, takodje se i instalirala bez problema.
Neke aplikacija na ARTu ne rade.
BTW za one koji su se vracali na Dalvik, jel procedura ista?
Isto dugo traje prvi boot?

Poslednja izmena od urednika:
Evo stigao 4.4.2, upravo se instalira, u opisu je pisalo unapređenja za "performace, stability and bugs", ništa ne kaže za kameru.

Evo stigao 4.4.2, upravo se instalira, u opisu je pisalo unapređenja za "performace, stability and bugs", ništa ne kaže za kameru.

Kamera bolje pravi slike u odnosu na 4.4 u uslovima lose vidljivosti. To jesu sredili.
Softver da budem preciznij je poboljsan, kamera sliak isto ali softver obradi malo tu fotku pa je ona cistija jasnija. boje vernije.
Kamera je sada vrlo vrlo solidna

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno