Cisto me zanima,hocu da znam i za tu opcijuZašto bi ih čuvao na sim kartici kad ih na Gmail-u zauvek imaš, a i na samoj kartici ne možeš da ubaciš niti jedan drugi podatak osim broja i imena?!
Cisto me zanima,hocu da znam i za tu opcijuZašto bi ih čuvao na sim kartici kad ih na Gmail-u zauvek imaš, a i na samoj kartici ne možeš da ubaciš niti jedan drugi podatak osim broja i imena?!
Cisto me zanima,hocu da znam i za tu opciju![]()
Jel jos nekom MX player ne radi na 4.4.2? Pise "unsupported android version"
Pitanje za one koje koriste CM11 - Da li se jos nekom restartuje telefon u kameri, prilikom slikanja?
Jel jos nekom MX player ne radi na 4.4.2? Pise "unsupported android version"
Evo, sad pokušavam da nađem tu opciju i nemam pojma da li to uopšte može na ovom telefonu?!
Nema te opcije da ih cuva odmah na sim karticu, jedino uz pomoc neke aplikacije da ih prebacis na sim. Inace treba da ima opcija kad se ode u Peoples, onda iz menija import/export exportujes kontakte u SIM karticuKako namestiti da mi nove kontakte cuva na sim karticu,sad ih smesta u google kontakte ?
Ne mogu da instaliram whatsapp kad tel.prebacim u art. Pojavljuje se neka greska, nesto error 24.Jel ima neko od vas takav problem?Rekose da je whatsapp sredjen na 4.4.1 verziji, da li je moguce da na 4.4.2 opet neradi.
Evo stigao 4.4.2, upravo se instalira, u opisu je pisalo unapređenja za "performace, stability and bugs", ništa ne kaže za kameru.
Ista procedura, prvi boot traje kraće nego kad prebaciš na ART.BTW za one koji su se vracali na Dalvik, jel procedura ista?
Isto dugo traje prvi boot?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari