Šta je novo?

LG Nexus 4

Sa updetom na 4.4.1 i stock i purity rom,PLAY mi se sam prebacio na Mađarski play.Sad vec tri dana sam Madjar :D:cool:
Oni takođe imaju dosta vise aplikacija od nas,sad mi netreba Tunnelbear ;)

Ljudi kako se koristi Wi-Fi Direct na ovom telefonu ? :type:

Ukljucen mi je backup data na google server, jel posle reseta vrati sve aplikacije i podesavanja kao sto je bilo pre...?

Drugari,ode nexus :)
Ali ostajem bar na kratko u nexus porodici s burazerovim htc nexus one :)

I šta će zameniti nexus?

Verovatno G2,cekam nesto povoljno a do tad nosim ovo djubre i nerviram se:)

@slipstream Da.

Poslednja izmena:
Zna čovek šta valja :)

Sta da radim kad si ubedljiv a i G2 je ubedljiv:)

G2 je odlican pick, al ne bi menjo ovo luce pa ne znam. Previse sam zadovoljan. :)

Btw. 4.4.2 Kataklizma se downloaduje. ;)

stigao OTA 4.4.2 ART odmah uključen :D odlično i sve radi za sad sem mx playera za koji se čeka update :)

Sta da radim kad si ubedljiv a i G2 je ubedljiv:)

Ja ne znam kako ti se svidja G2 onako sjajan sa onom sjajnom plastikom.
N5 je telefon koji bi ja razmatrao a i jevtiniji je.
N5 5x bolje izgleda od G2. Koliko vidim sve je isto od HW-a osim kamere koja je kod n5 vise nego dobra.

dobro..g2 ima skoro duplo duze trajanje baterije.. mozda je zbog toga presekao.. ali stoji da je n5 dosta lepsi od g2

Koliko znam o ukusima se ne raspravlja :)

Baterija je mnogo bolja sto mi je vazno,a i ekran je malko veci.
Za izgled nisam nikad mario,bitno je kako radi telefon i kako me sluzi,ne kupujem ga zbog pokazivanja :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1386891653131.jpg
    uploadfromtaptalk1386891653131.jpg
    36.9 KB · Pregleda: 169
Ti ne znaš kakva je ovo baterija. Ne daj bože da čitam knjige šta bi tek bilo onda.
Ovo je sad bilo xda, bench, YouTube, news republic. Znači ako ide ovim tokom to je 12 sati, a znaš da ni stjepan sa onim debelim UV-om i single core varijacijama nije uspeo više od 6 sati da izvuče, a ja toliko izvučem svaki dan na ovom na Max osvetljenju full quad core bez UV-a i UC-a.

Koliko vidim N5 ima slabiju bateriju od N4 ili u najboljem slučaju ista kao N4 tako da nije baš tako to kako kažeš.

P. S. Ja znam da si ti toliko bio naložen kad se pojavila vest da će 32gb da ima 3000mah, ali na kraju Google ugasio sve nade :)

A i *** ne može sve za 300e. Sva sreća pa imamo izbor ;)

ja sam prvi rekao da 32 gb nece imati 3000mah tako da to sto pises i nije istina.. a stoji da ima dosta bolju bateriju ali sve je u nacinu koriscenja telefona. da nije lg i da ne smara sa updejtima bio bi best baj svakako. da ne idemo u off

edit: bolje da ne kopam djilko tvoje postove o g2.. :) ja n5 nisam ni jednom pjuvao niti sam se lozio,i danas mislim da je ok mob i nista vise od toga..

Poslednja izmena:
Pa pa sad su izbacili telefon po HW-u isti kao Sammy, al jeftiniji, pa rekoh da im dam šansu :)

*** koliko me je razmazio Nexus i ovaj izgled (nekakva jednostavnost i cistoca, fluidnost, elegancija i sl.) stock Androida (i lakoca svega i svacega), da mi je pocelo sve budjavo izgledati (i iritirati) na drugim telefonima. Imam osjecaj da ne bih mogao koristiti sad neki neNexus makar bio 3x skuplji. Nije sve u parama (cijeni). :) Bez za*ebancije (najiskrenije), da mi neko ponudi da koristim (bez preprodaje naravno) neki najmocniji tel i pristojan Nexus, izabrao bih nexus. Nista me bre ne privlaci ni G2, ni S4, ni hTC One...koliko god bolji bili hardwareski ili skuplji, samo Nexus. Toliko me je odusevio da nemam rijeci, a telefon cijenom veoma povoljan.

Poslednja izmena:
Vrh Dno