D
Deleted member 16483
Guest
Root, pa AdAway. I nema više reklama.
ne bih rootovao tel, posto je u garanciji.
Nakon rootvanja ne priznaju je.
Moze li se nesto uraditi bez trootovaja telefona
Root, pa AdAway. I nema više reklama.
Aplikacije koje imaju pro i premium verzije sa njima nije problem jer kada se skinu krekovane ne daju te glupe reklame.Ne.
Edit: 3 minuta = 3 odgovora![]()
Ne može. Root je obavezan za takav poduhvat. Postoji i unroot u slučaju da ti je potrebna garancija.
Pa onda ni oni ne mogu da vide da si root-ovao.
Pa onda ni oni ne mogu da vide da si root-ovao.
U Srbiji ne mozes kupiti legalno tel. sem kod providera.
Moj nexus 4 je za Englesko trziste. Ko zna kako oni to nabavljau I preko kojih sve kanala to stize. Prakticno sve je crno trziste sto se tice telefona sem da odes direktno u Telenor VIP mts.
Garancija je i onako fiktivna samo ti nazvrckaju papir. ne daj Boze da treba da se ganajs sa ostvarivanjem garancije, ima mecku da rodis ili da ides fizicki da se obracunavas.
nego rootovanje mi deluje lako.
Nego moram da pitam posto nisam bas vest sa telefonima, mogu da zeznem tel ako nesto krene naopkao tim rootovanjem?
Nemam iskustva sa tim romovima rootovanjem i sl.
Ako rootujem tel hocu li dobiti OTA update tj hoce li tel sasvim normalno da vuce update-ove, to ne bio trebalo da ima veze sa rootovanjem.
Dali je neko probao da rutuje preko alata Kingo Android ROOT, ako jeste kako je prošlo i kakvi su utisci
http://www.kingoapp.com/android-root/devices.htm
Kingo radi odlično root. Ali nisam probao da rootujem Nexus njime. Nema potrebe, postojeći način je već dovoljno jednostavan i siguran.
pa neznam nisam baš vičan u tome ovo mi je nekako sigurnije samo jedan klik i to je to, a sa Nexus Root Toolkit ima malo zezanja bar za mene
Dali je neko probao da rutuje Nexus 4
u kom smislu.. ? pa 90 % ljudi ima rootovan n4
Za ove koji su na kastomizaciji, a ne znaju, izasao je novi radio sa OTA 4.4.1, verzija .98 Moze se flesovati preko recoverya ili fastboota .img![]()
Posto sam zagrizeni korisnik "PIE controls-a", imam jedno pitanje za korisnike Kit Kat-a (i cokoladice i software-a). Da li postoji neki drugi nacin da se u potpunosti sakriju soft tasteri kako bih mogao da koristim LMT Launcher za PIE ili mora se ceka GMD Auto hide i slicni programi? Pod utiskom sam da CM i PA timovi hoce da zaobidju PIE i predju na ovaj immersive mod, koji se meni ne dopada i deluje mi neprakticno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari