Šta je novo?

LG Nexus 4

Da li jos neko ima ovaj problem sa iGo. 4.4 stock sa Nova launcher. Jos jednom sam imao ovaj proble ali se ne secam kako sam ga resio. Desava se samo kada je u landscape modu. Portrait radi sve ok.
3umasane.jpg

ne bih rootovao tel, posto je u garanciji.
Nakon rootvanja ne priznaju je.
Moze li se nesto uraditi bez trootovaja telefona

Ne može. Root je obavezan za takav poduhvat. Postoji i unroot u slučaju da ti je potrebna garancija.

Koji kernel da izaberem u TouchControl kod PSX roma? Njihov kernel mi je na telefonu, a TouchControl ga nema u ponudi.

Ne.

Edit: 3 minuta = 3 odgovora :D
Aplikacije koje imaju pro i premium verzije sa njima nije problem jer kada se skinu krekovane ne daju te glupe reklame.
Medjutim ove koje se navodno ne plcaju smaraju sa tim reklamama.
Ako odradim root tel gar ne priznaju tako kazu tamo gde sam kupio, problem je I oficijelni update kada uradis a kamo li to.
Nego moze li se root odraditi na win-u 8 x64, posto u postupku za rootovanje na yt koji sam gledao je win 7, tj. lik koji pokazuje sta treba tu da se uradi koristi win 7?

Poslednja izmena od urednika:
Ma moze ***. Neces raditi rootovanje windowsa :D
WugFresh Toolkit rodjen za tebe :D

Poslednja izmena:
Pa onda ni oni ne mogu da vide da si root-ovao.

Upravo. Nexus je takav da se sve može vratiti u originalno stanje. Zvanični ROM je javno dostupan i jednostavno se flešuje, Bootloader se lako ponovo zaključava, root se lako uklanja, itd.

U Srbiji ne mozes kupiti legalno tel. sem kod providera.
Moj nexus 4 je za Englesko trziste. Ko zna kako oni to nabavljau I preko kojih sve kanala to stize. Prakticno sve je crno trziste sto se tice telefona sem da odes direktno u Telenor VIP mts.
Garancija je i onako fiktivna samo ti nazvrckaju papir. ne daj Boze da treba da se ganajs sa ostvarivanjem garancije, ima mecku da rodis ili da ides fizicki da se obracunavas.
nego rootovanje mi deluje lako.
Nego moram da pitam posto nisam bas vest sa telefonima, mogu da zeznem tel ako nesto krene naopkao tim rootovanjem?
Nemam iskustva sa tim romovima rootovanjem i sl.
Ako rootujem tel hocu li dobiti OTA update tj hoce li tel sasvim normalno da vuce update-ove, to ne bio trebalo da ima veze sa rootovanjem.

Poslednja izmena od urednika:
Ne možeš da zezneš. Nemaš kako. A i da uradiš nešto, lako se vraća u fabričko stanje.

Ako ostaneš na stock ROM-u, dobijaćeš OTA kada uradiš root.

Pošto nisi vičan, preporučujem ti da iščitaš uputstva na xda kako ide postupak, pa onda da se upustiš u igranje. :)

U Srbiji ne mozes kupiti legalno tel. sem kod providera.
Moj nexus 4 je za Englesko trziste. Ko zna kako oni to nabavljau I preko kojih sve kanala to stize. Prakticno sve je crno trziste sto se tice telefona sem da odes direktno u Telenor VIP mts.
Garancija je i onako fiktivna samo ti nazvrckaju papir. ne daj Boze da treba da se ganajs sa ostvarivanjem garancije, ima mecku da rodis ili da ides fizicki da se obracunavas.
nego rootovanje mi deluje lako.
Nego moram da pitam posto nisam bas vest sa telefonima, mogu da zeznem tel ako nesto krene naopkao tim rootovanjem?
Nemam iskustva sa tim romovima rootovanjem i sl.
Ako rootujem tel hocu li dobiti OTA update tj hoce li tel sasvim normalno da vuce update-ove, to ne bio trebalo da ima veze sa rootovanjem.

moze u pc prakticu ;)
bolje da ne znate koja je cena ...

Kingo radi odlično root. Ali nisam probao da rootujem Nexus njime. Nema potrebe, postojeći način je već dovoljno jednostavan i siguran.

pa neznam nisam baš vičan u tome ovo mi je nekako sigurnije samo jedan klik i to je to, a sa Nexus Root Toolkit ima malo zezanja bar za mene
Dali je neko probao da rutuje Nexus 4

Poslednja izmena:
u kom smislu.. ? pa 90 % ljudi ima rootovan n4

Pa u smislu da sa kingo alatom odradi sve sam a kod Nexus Root Toolkit ima malo više klikova mišem da se tako izrazim i nikako da uradim root zato pitam dali je neko radio root metodom kingo ako jeste i ako je sigurno da uradim sa njim

aha.. nisam citao da pitas za taj program.. cenim da niko nije,ali sacekaj pa ti mozda neko i odgovori

Posto sam zagrizeni korisnik "PIE controls-a", imam jedno pitanje za korisnike Kit Kat-a (i cokoladice i software-a). Da li postoji neki drugi nacin da se u potpunosti sakriju soft tasteri kako bih mogao da koristim LMT Launcher za PIE ili mora se ceka GMD Auto hide i slicni programi? Pod utiskom sam da CM i PA timovi hoce da zaobidju PIE i predju na ovaj immersive mod, koji se meni ne dopada i deluje mi neprakticno.

Ja sam instalirao program sa marketa pie. Posto lmt koji sam do sada koristio se cudno ponasa na 4,4 tj ne radi menu i back dugme. Korostim cataclysm rom gde ima opcija da se skroz smanji navigation bar. Dobija se dosta veci ekran

Za ove koji su na kastomizaciji, a ne znaju, izasao je novi radio sa OTA 4.4.1, verzija .98 Moze se flesovati preko recoverya ili fastboota .img :)

Pitanje za one koji su kupili dbrand folije. Poslali su mi ih 21. novembra. Jos mi nije stiglo. Koliko je potrajalo dok su vama stigle?

Posto sam zagrizeni korisnik "PIE controls-a", imam jedno pitanje za korisnike Kit Kat-a (i cokoladice i software-a). Da li postoji neki drugi nacin da se u potpunosti sakriju soft tasteri kako bih mogao da koristim LMT Launcher za PIE ili mora se ceka GMD Auto hide i slicni programi? Pod utiskom sam da CM i PA timovi hoce da zaobidju PIE i predju na ovaj immersive mod, koji se meni ne dopada i deluje mi neprakticno.

Uvek možeš da edituješ build.prop

Vrh Dno