Šta je novo?

LG Nexus 4

To si ti rekao da je nexus truba, nisam ja.
Ne kazem da treba nexus 4 da ima sve isto kao nexus5, naravno jer nisu isti hardverski, ali sto se tice androida kao OS treba da su isti, zbog cega treba da su razliciti? Ako je google reklamiro to sve za kit kat, onda je za kit kat a ne za nexus 5 kao uredjaj. I zbog cega bi koristio neki launcer ako sam os vec treba da je takav.
Svima su vam izgovori da ima resenja, jer necete da priznate da i vas to dotice.
Da me dotice kao tebe prodao bih telefon odavno.
Nisam vidjao reklame vezane za kit kat pa ako mozes okaci neku.
A narocito nigde nisam video da je objavljeno od strane gugla da ce n4 dobiti sve isto sto i n5 pa da se osecam prevarenim.
Sto su rekli zvanicno to su nam i isporucili i ja sam zadovoljan,e sad sto nekog pogadja sto nema ovoga ili onoga uvek ima izbor pa neka menja.
Ne opravdavam tu politiku da stariji modeli gube razne funkcije zarad bolje prodaje novog modela,ali to je jednostavno tako i ja sam se s time pomirio a trebao bi i ti.

@Nabukodonosor
Imam zip na racunaru,jedino ako ces da se strpis da ga upload-ujem pa da ti posaljem link :)

Pa hocu, nemam nekog izbora. :) Hvala ti. Koristice verovatno jos nekome. Ako mozes okaci i njegov gapps i sta jos ide uz to flesovanje.

Preporuka za PSX, stabilan rom, koristim sa franco 197 i skroz sam zadovoljan. Steta sto vise nece izbacivati na xda

Chobby, možeš li i meni da pošalješ linkove za PSX i neophodan Gapps? Nisam odradio backup na vreme. Kada stigneš, nije hitno.

Edit: Hvala Luki za link do foruma.

Poslednja izmena:
Javite ako treba da kacim,mada mislim da nema potrebe,ja sam se vec registrovao na forum,ima da se skine v2 tamo.

Valjda ce kaciti na tom sajtu v3 i naredne verzije. Hvala Luka

Ala kida vibracija za tastere u Dialeru, sa novim 4.4.1 :D

Evo čitam sad na XDA kažu ljudi,kao što sam i ja primetio,da su popravili auto fokus na kameri,da sad osetno bolje slika u low light uslovima.

Pade mi jutros telefon na parket (prvi put da mi ispadne telefon). Ma nije ni sad ispao iz ruke, nego stavio na astal, i rukom zakacih. Medjutim kao da nista nije bilo, bumper (kopija) je izgleda odradio svoje, sumnjam da bi ostao neostecen bez njega.:happy:

Poslednja izmena:
:-devil-: sad dok ti se pocnu desavati neke stvari na telefonu koje do sad nisu .
Zezam se
Dobra su stvar ti bumperi

Ma bamper je strava. Meni spasio 10 puta. Jedini bedak sto je telefon presirok zbog njega.

Je l' primjetio neko cudan ekran kad trebas da se javis na poziv. U pozadini vidim sliku kao da ja pozivam (ono dialer, mic, speaker, crvena slusalica za prekidanje). Naravno to je nemoguce pritisnuti i ne utice na funkcionalnost (vec narusava izgled). Je l' do mene ili jos neko ima problem?
Na ovo mislil:
rumy5e3u.jpg

Poslednja izmena:
Nije to problem, to je feature :D Mislim da je svima tako...

Poslednja izmena:
Probao sam da flesujem PSX v2 rom i posle wipe-a sam isao na install preko twrp recovery-a i izbacio mi je failed. Sada posle reseta imam samo google logo i nista vise. Niti mogu da ga ugasim niti da ga resetujem. Sta da radim???

Probao sam da flesujem PSX v2 rom i posle wipe-a sam isao na install preko twrp recovery-a i izbacio mi je failed. Sada posle reseta imam samo google logo i nista vise. Niti mogu da ga ugasim niti da ga resetujem. Sta da radim???

Reset bootloader, pa posle toga udji u recovery. Nece iz prvog da flesuje, probaj nekoliko puta, uspece sigurno.

Usao sam ponovo u recovery. Pa probao sam par puta, ali isto uvek. Mozda se lose skinulo sa neta. Kako da mauntujem storage sad, da prebacim rom koji sam ponovo skinuo? Probao sam na ovu opciju mount ali nece.

Jel ima veze sa tim koji je bootloader za ovaj PSX?

EDIT: Evo uspeo je sada fles. Sada sam da vidim da li ce da podigne.

Poslednja izmena:
Uspelo je. Delimicno. Home ekran mi je isti kao pre flesovanja. Isao sam na wipe dalvik, cache i system, a sada mi je svaka ikonica gde je i bila pre flesovanja, kao na stock romu koji je bio pre ovoga.

Uradi factory reset, pa opet fles roma. Onda ce ti se promeniti na default

Upravo to sam sam uradio. Bolje da pokusam neki drugi dan, jer nekad dodje dan, nista nece kako treba.

da li neko zna kako da izbegnem pojavljivanje kojekakvih reklama i pop-ova u pojedinim aplikacijama.
Npr. handcent za sms je kao bezplatan nema pro ili premium krekovane verzije i kada odem u setovanja izlecu mi neke budalstine nude mi se razni linkovi reklame kupi ovo ili kupi ono, probaj ovaj ili onaj program potpuno bezplatno itd.
Npr skinuo sam sa marketa nexus 5 live wallpaper i kada odem u setovanja opet te reklame. Koristim oficijalni rom 4.4 tel nije rootovan.
Od tih reklama cu izludeti

Root, pa AdAway. I nema više reklama.

Zna li neko hoce li se poremetiti Xposed app i moduli, prilikom dizanja na novi Nightly od CMa tj. da li cu morati svaki put da instaliram i xposed. Ako je tako, ima li neki nacin da to izbjegnem.

Vrh Dno