Šta je novo?

LG Nexus 4

Sad sam probao iz Tapatalka u Chrome i vratio me u Tapatalk. 4.4 stock rootovan, davlik.

Da li vam se desava da predjete recimo iz tapatalka u chrom, ili fb u chrom, pa na back vas ne vrati u prethodnu app(tapatalk, fb) vec vrati na home screen?

4.4 i art.

Mislim da se i meni desilo to,ali ne smeta mi to uopste

Zato koristim Operu i nemam tih problema. :p
Inace se i meni to isto desavalo na Chrome-u. :)

Jel AOSP browser bolji od chrome-a? Ja se uhvatio tog chromea ko pijan plota :)

Brži je od Chrome-a. Jesu li rešili problem sa AOSP browserom i 4.4?

Ima neke graphic glitches,bar kod mene na psx,ali samo kad prelazim iz aplikacije u aplikaciju,inace radi odlicno i dosta brze od chrome.

^ A jel radi incognito mod?

Nigde i ne vidim tu opciju u podesavanjima,a kada odem u settings/advanced/website settings dobije fc.

Taj incognito valjda ima samo na custom romovima?

Ja i jesam na custom,ali te opcije bar kod mene nema.

Zatvoriš stranu, dodirneš tri tačke u gornjem desnom uglu i odabereš "New Incognito window".

Da,nasao sam,ali ne radi.

Taj incognito valjda ima samo na custom romovima?

Ima u svim. Samo instaliraš preko AOSP Browser installer sa Play Store.

Šteta. Nikako da naprave da radi... Ni flash (mada to nije ni bitno), ni browser.

Poslednja izmena:
Meni se pojavi da ima update, ali mi pise 4.4 a ne 4.4.1. oko 9MB. Posle resetuje i udje u TWRP. ?! Posle odem rucno na reboot i kada idem na About phone pise i dalje 4.4 pod version. Jel ima neko predstavu sta se desava? Rutovan stock rom.

Moras imati stock recovery da bi uradio ota apdejt.

Desilo mi se sa borderline -om da se odlepila guma sama od sebe i prihvatili garanciju bez ikakvih problema. Stigla zamena za 8 dana. :)

^Ja nisam primjetio taj problem na Cm11, sve stock kao i Dalvik Runtime. Ali mnogo mi fali AOSP Browser :( Ovaj Chrome ubi bateriju :trust:

Opera? Dolphin? Puffin? Ima i drugih browsera osim Chrome.

aosp nema premca.. cini mi se da su svi za klasu iza njega. ali cujem da je 4.4 s*ebao aosp browser

Bas me nervira sto nije sve transparentno; kao na nexus 5. Imama novu launcer prime, ali nije to to, ako je vec kit kat na nexus 5 transparenatan ( znate na sta mislim) sto nisu stavili i na nexus 4. Valjda je kit kat jedno i drugo?
Ovako je bas bezveze. vise nikad nexus kod mene.

Jest da nemam vise nexus 4 ali bas me nervira to

Poslednja izmena:
Jel koristi neko ExDialer na 4.4 stocku? Da pitam ponovo. Posto meni ne radi XMissedCall plugin, pa da vidim da li je do mene ili do 4.4.

Bas me nervira sto nije sve transparentno; kao na nexus 5. Imama novu launcer prime, ali nije to to, ako je vec kit kat na nexus 5 transparenatan ( znate na sta mislim) sto nisu stavili i na nexus 4. Valjda je kit kat jedno i drugo?
Ovako je bas bezveze. vise nikad nexus kod mene.

Duze vreme davis o tome kako je nexus truba,zasto nema sve isto kao N5,zasto nas gugl zakida i slicno.
Ok,shvatili smo poentu,nisi zadovoljan nexusom,ocekivao si telefon sa specifikacijom note 3 i guglovim poslednjim androidom za 250E,na tvoju zalost to izgleda nece biti u skorije vreme.
Vidim da si zadovoljan tim kinezom sto koristis i drago mi je,samo prestani da trujes ovu temu i pusti ljude da vode normalnu diskusiju,prodaj nexus,resi bede i sebe i nas.
Nema transparentnosti u launcheru,mislim WTF?Razumeo bih da nema resenja,ali ovako ne mogu da shvatim.
Ili si mazohista pa uzivas u guglovom siromasnom launcheru koji je jedva upotrebljiv naspram nove po broju opcija.

Dev se nadrndao na korisnike koji su smarali po temi pa je zakljucao do daljnjeg.
koliko sam procitao razvijace i dalje romove,ali ih nece objavljivati na xda,vec treba cunjati po netu i traziti. . .

Duze vreme davis o tome kako je nexus truba,zasto nema sve isto kao N5,zasto nas gugl zakida i slicno.
Ok,shvatili smo poentu,nisi zadovoljan nexusom,ocekivao si telefon sa specifikacijom note 3 i guglovim poslednjim androidom za 250E,na tvoju zalost to izgleda nece biti u skorije vreme.
Vidim da si zadovoljan tim kinezom sto koristis i drago mi je,samo prestani da trujes ovu temu i pusti ljude da vode normalnu diskusiju,prodaj nexus,resi bede i sebe i nas.
Nema transparentnosti u launcheru,mislim WTF?Razumeo bih da nema resenja,ali ovako ne mogu da shvatim.
Ili si mazohista pa uzivas u guglovom siromasnom launcheru koji je jedva upotrebljiv naspram nove po broju opcija.

To si ti rekao da je nexus truba, nisam ja.
Ne kazem da treba nexus 4 da ima sve isto kao nexus5, naravno jer nisu isti hardverski, ali sto se tice androida kao OS treba da su isti, zbog cega treba da su razliciti? Ako je google reklamiro to sve za kit kat, onda je za kit kat a ne za nexus 5 kao uredjaj. I zbog cega bi koristio neki launcer ako sam os vec treba da je takav.
Svima su vam izgovori da ima resenja, jer necete da priznate da i vas to dotice.

Pa psx je stabilan 4.4 rom,koristim ga od kad je izasao i radi brutalno dobro.

Vrh Dno