Da li vam se desava da predjete recimo iz tapatalka u chrom, ili fb u chrom, pa na back vas ne vrati u prethodnu app(tapatalk, fb) vec vrati na home screen?
4.4 i art.
Taj incognito valjda ima samo na custom romovima?
Sad sam probao iz Tapatalka u Chrome i vratio me u Tapatalk. 4.4 stock rootovan, davlik.
Bas me nervira sto nije sve transparentno; kao na nexus 5. Imama novu launcer prime, ali nije to to, ako je vec kit kat na nexus 5 transparenatan ( znate na sta mislim) sto nisu stavili i na nexus 4. Valjda je kit kat jedno i drugo?
Ovako je bas bezveze. vise nikad nexus kod mene.
Duze vreme davis o tome kako je nexus truba,zasto nema sve isto kao N5,zasto nas gugl zakida i slicno.
Ok,shvatili smo poentu,nisi zadovoljan nexusom,ocekivao si telefon sa specifikacijom note 3 i guglovim poslednjim androidom za 250E,na tvoju zalost to izgleda nece biti u skorije vreme.
Vidim da si zadovoljan tim kinezom sto koristis i drago mi je,samo prestani da trujes ovu temu i pusti ljude da vode normalnu diskusiju,prodaj nexus,resi bede i sebe i nas.
Nema transparentnosti u launcheru,mislim WTF?Razumeo bih da nema resenja,ali ovako ne mogu da shvatim.
Ili si mazohista pa uzivas u guglovom siromasnom launcheru koji je jedva upotrebljiv naspram nove po broju opcija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari