^Ne volim Novu nikako, ne lezi mi uopce. Neko kompromisno resenje sam pronaso u Static Live Wallpaper. Nije idealno, glupo cropuje sliku, ali je najbolje za sad.
nista specijalno nisam primetio samo je na lock screnu transparetni nav bar i status bar.
Pogledajte prilog 129899Pogledajte prilog 129900
Kameru su definitivno popravili.Krevet moje cerke,mrkli mrak.
To govoriš za N4? Popravili su kameru i na N4 sa 4.4.1? Dosta se piše o tome da su je popravili za N5 ali nisam još vidio da kažu da je bolja i na N4.Kameru su definitivno popravili.Krevet moje cerke,mrkli mrak.
To govoriš za N4? Popravili su kameru i na N4 sa 4.4.1? Dosta se piše o tome da su je popravili za N5 ali nisam još vidio da kažu da je bolja i na N4.
Evo ko ima Stock rutovan skine zip fajl odavde i odradi update na 4.4.1. Posle flesuje update supersu 1.69
Evo pa vi uporedite, nemam ovde pri ruci Galaxy S3, vec sam slikao sa Galaxy S2(moj sluzbeni telefon),isti uslovi,low light,nevidi se na ekranu oba uredjaja sta se slika.
Moje misljenje je da su popravili kameru,pre je S2 slikao u ovim uslovima bas bas mnogo bolje slike , sad sem ispranih boja sve je isto(makar meni)
Evo slika
Nexsus 4
Pogledajte prilog 129932
Galaxy S2
Pogledajte prilog 129934
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari