Šta je novo?

LG Nexus 4

Meni sad ovo nije jasno zasto nema ceo image od 4.4.1 nego samo ovaj OTA? Ja bas hteo clean install da odradim:-D

Poslednja izmena:
Ju hu, to se trazi, transparentni nav bar; a da se ne moraju razni launceri instalirati.

^ Vaistinu grozota.

Ja sam imao predrasude prema custom launcherima, ali posle Nove priznajem "jeo sam go*na..."

Čemu nervoza? :D

Šta bi bilo da ste na WP-u, pa da nemate izbor? Ćutite i uživajte.

Ta polutransparentnost je mnogo velika glupost. Toliki Shadow i gore i dole je bas odvratan. I to sada kada je aktuelan FLAT Design.

A to je jako teško promeniti?
Glupo jeste, ali može da se promeni. Tako da samo opušteno, što kaže Đilke ćutite i uživajte :p

Kako moze da se promeni? A da se ne Rootuje uredjaj?

Trebalo bi sa nova launcher beta da sve bude transparentno.

A i ko to još ima nexus pa ga nije root-ovao?

Neko se baš slikovito izrazio i rekao kada si kupio nexus i nisi ga rutovao to je isto kao da imaš vrh devojku, a nećeš da je... :-D

Ne moze sa novom da se skroz iskljuci. Imam najnoviju Beta4 Prime. Ili ovako ili bez ikakve transparentosti, kao na stock nexus launcheru.

Ja nemam rutovan telefon, a znam da ih ima jos na forumu.

Imao sam HD2 skoro 2g, tako da mi vise nije interesantno da bilo sta menjam i gubim vremena na to. Zato sam i uzeo nexus. Stock radi perfektno i ne vidim neki OGROMAN razlog da se zezam sa custom romovima.

Ne moraš da menjaš romove, samo rutuj ;-)

Adaway mi ne bi koristio, jedina aplikacija koju koristim a da ima reklame je iMDB, a to su njihove interne i nisu napadne kao googlove. Lako se i iksljucuju.

Ovo drugo, nisam koristio nikad. Svakako sam skroz zadovoljan brzinom telefona i trajanjem baterije, pogotovu posle KitKat-a.

Kameru su definitivno popravili.Krevet moje cerke,mrkli mrak.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1386362679528.jpg
    uploadfromtaptalk1386362679528.jpg
    54.3 KB · Pregleda: 190
  • uploadfromtaptalk1386362693598.jpg
    uploadfromtaptalk1386362693598.jpg
    60.9 KB · Pregleda: 189
ispade transparentnost najveci problem na mobilnom telefonu.. boze. ako vam se ne svidja uzmite neki drugi lancer ili stavite custom rom a ako vas to mrzi da radite kupite n5 i imacete taj cuveni transparentni nav bar.

znaci poboljsali su kameru i na n4.. to je za pohvalu. nisu digli ruke skroz od n4 :D

Poslednja izmena:
Kameru su definitivno popravili.Krevet moje cerke,mrkli mrak.
To govoriš za N4? Popravili su kameru i na N4 sa 4.4.1? Dosta se piše o tome da su je popravili za N5 ali nisam još vidio da kažu da je bolja i na N4.

Evo jos dve slikice,bas low light.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1386363469175.jpg
    uploadfromtaptalk1386363469175.jpg
    55.3 KB · Pregleda: 220
  • uploadfromtaptalk1386363482649.jpg
    uploadfromtaptalk1386363482649.jpg
    70 KB · Pregleda: 217
To govoriš za N4? Popravili su kameru i na N4 sa 4.4.1? Dosta se piše o tome da su je popravili za N5 ali nisam još vidio da kažu da je bolja i na N4.

Imas evo četri slike mrkli mrak ili bas low light,pre su bile dosta losije u tim uslovima.

Evo pa vi uporedite, nemam ovde pri ruci Galaxy S3, vec sam slikao sa Galaxy S2(moj sluzbeni telefon),isti uslovi,low light,nevidi se na ekranu oba uredjaja sta se slika.
Moje misljenje je da su popravili kameru,pre je S2 slikao u ovim uslovima bas bas mnogo bolje slike , sad sem ispranih boja sve je isto(makar meni)
Evo slika

Nexsus 4
nexsus4.jpg

Galaxy S2
20131206_223528.jpg

Nabacih i ja CyanogenMod 11. Nije los ovaj KK, brzi i bolja baterija definitivno. Ima par bugova ali je prvi nightly ***. Ne radi Bookmarks sync na AOSP browseru, FC-uje u Incognito Mod itd.

Malo mi je ovaj Launcher bezveze. Imam dva neka "launchera", Launcher i Launcher3 (bira se u Settings-Home). Ne kontam razliku, sem sto Settings od ovog prvog ne radi. Kad odem na Settings otvara podesavanja od Google Now. Takodje mi na ovom Launcher3 ne izbacuje ikonice automatski na desktop posle instalacije, a na Launcher izbacuje . Nema 2-3 opcije samo, da se promjeni broj ikonica u koloni i redu. Je l' to taj Launcher sa Nexusa 5. Imam transparentni statusbar i navbar, i ona fora u Fullscreenu da se pojavi transparentni navbar i statusbar je odlicna. Ove ikonice su mi nekako preveliko.

CM je najabio novi mocni Trebucher uskoro (rade na tome) i nekako mi je on najbolji. Ili makar da Apex/Nova izadju iz Bete i izbace krsteniji Launcher od ovog sto dodje uz CM. :)

To je to, ovako na prvi pogled.

Pa stavi Novu, kakve veze ima sto je u beti?

Evo ko ima Stock rutovan skine zip fajl odavde i odradi update na 4.4.1. Posle flesuje update supersu 1.69

Uradio, sve ne keca proslo, flesovah i SuperSU, al' 1.80. Hvala na linku! :)

Poslednja izmena:
OK. Nego je l' ko natjerao AOSP Browser da radi sve OK kao i sync ili je do CM-a. :)

Evo pa vi uporedite, nemam ovde pri ruci Galaxy S3, vec sam slikao sa Galaxy S2(moj sluzbeni telefon),isti uslovi,low light,nevidi se na ekranu oba uredjaja sta se slika.
Moje misljenje je da su popravili kameru,pre je S2 slikao u ovim uslovima bas bas mnogo bolje slike , sad sem ispranih boja sve je isto(makar meni)
Evo slika

Nexsus 4
Pogledajte prilog 129932

Galaxy S2
Pogledajte prilog 129934

meni deluje sve isto ja sam na 4.4, ja cu dici na 4.4.1 kad dobijem OTA update. Ne vidim ja ovde nista boje u odnosu na 4.4

Da li vam se desava da predjete recimo iz tapatalka u chrom, ili fb u chrom, pa na back vas ne vrati u prethodnu app(tapatalk, fb) vec vrati na home screen?

4.4 i art.

Vrh Dno