Šta je novo?

LG Nexus 4

pa ništa, udari samo fastboot oem lock na kraju... al što bi to radio, ne dobijaš ništa

a sad gledam, to i piše u poslednjoj rečenici prvog posta :)

pa ne znam ni ja iskreno, čisto da vidim da li je do uređaja pošto me brinu ovi SoD-ovi :)

čisto da vidim da li je do uređaja pošto me brinu ovi SoD-ovi :)

Mislim probaj stock. Mozda je sve OK sa njim, ali nije bas dobar za kustomizaciju. Isto slucaj sam imao sa SGSom, jedino je dobro radio samo sa stockom :)
Ako imas SoD-ove na stocku, onda nemas sta mozgati, znas do cega je.

Poslednja izmena:
Settings/language & input/keyboard & input methods pa tu izaberi umesto default language da ti bude "alphabet qwerty", iskljuci "auto-correction" i stavi na hide "show correction suggestions". Mislim da bi trebalo to to da je. :D

Poslednja izmena:
kako da se slika pozivaoca vidi malo više a malo manje ona crna pozadina gde je ikonica za prihvatanje poziva ali da nisu dodatni programi kao što je full screen call itd. Inače da napomenem na stocku je telefon ništa dirano

Na nova launcher-u imas po defaultu full screen onog ko te poziva. I ne treba ti root za to

Jel' se to uključi negdje u Nova pošto nisam primjetio drugačiji ekran kod poziva sa Novom?

Kad zoves isti je screen kao i na stocku, ali kad primas poziv slika kontakta je preko celog ekrana

Kakve veze ima nova sa dialerom? Pitam posto ni meni nije preko celog a koristim novu na 4.4

Ne,izadje kao i pre sto je bilo.Koristim novu beta.

Koji dasa nam brise postove, mislim na ove poslednje gde niko nikog nije vredjao niti slicno?

Nije mi jasno kako zlom bokseru slika izgleda onako lepo, jasna?! Mene kad zove neko ciju sliku imam izgleda, kao i uvek do sada na nekom androidu, blago receno ocajno!

I moj post obrisan... Pitao sam kako je namešteno ono gore...

Jesi video odgovor?

Nije mi jasno kako zlom bokseru slika izgleda onako lepo, jasna?! Mene kad zove neko ciju sliku imam izgleda, kao i uvek do sada na nekom androidu, blago receno ocajno!

Pa kad budes Zli Nabukodonosor mozda ti bude jasnije :d

Ontopic, ja nisam video odgovor na moje drugo pitanje, ako ga je uopste bilo...

Ja nisam video odgovor

I meni su takve. To je zato što vučeš slike odnekud, pa vuku slabu rezoluciju. Linkuj ih sa Google account-om i tamo stavljaj, mislim da mogu 720x720 i biće ti čiste. To je uvedeno sa 4.1.2 Androidom. Verovatno si imao neki matori android pre ovog, pa je povukao slike od onog starog gde su bile 240x240

Ja koristim HaxSync za sinhronizaciju sa FB.

I meni su takve. To je zato što vučeš slike odnekud, pa vuku slabu rezoluciju. Linkuj ih sa Google account-om i tamo stavljaj, mislim da mogu 720x720 i biće ti čiste. To je uvedeno sa 4.1.2 Androidom. Verovatno si imao neki matori android pre ovog, pa je povukao slike od onog starog gde su bile 240x240

Probao sam tako i uspelo je, ali na 4.3 PA romu mi je kao gore kod Zlog, ali na 4.4 stock romu na drugom telefonu nemam taj transparency, pa se slika ne vidi kad me neko zove tacno negde od vrha tog kruga kojeg kreiraju te tackice, mozda malo iznad.

izasao 4.4.1 za n5.. ne znam da li nameravaju da ga izbace i za n4,nigde ne pise..

Vrh Dno