Šta je novo?

LG Nexus 4

meni se desi da neće da izađe iz aplikacije na strelicu bilo to poruke, tel pozivi itd nereaguje na strelicu za potez unazad
Ovo da poslije završenog poziva ne radi back već samo home i da ne zatvara sam od sebe onaj prikaz kod poziva je bug koji neki imaju na KitKat, kolega u firmi mi se požalio na to i pokazao mi kako to izgleda a čitao sam i na XDA o tome. Taj bug nema veze sa ART-om.

Preporucujem Purity, prilicno je dobar! Stabilan! Nije jos u potpunosti stao na noge sto se tice funkcija, ali dodaju svakih par dana po nesto novo i optimizuju!

Meni dovoljno, a nije samo za instagram nego i za fejs :-D Salim dobre su i ovako na kompu... Dovoljno dobre :)

Ma znam, to Galaxdzije prozivaju nasu kameru, neka ih.
:D

AOSP nema funkciju ono sto @KV trazi, fokusiranje preko plavog dugmeta. Tek kad se doda Photosphera, radi. To nije nikakav problem koji utice na kvalitet slika. Mada moram priznati da smara to, da tapces po ekranu za svako fokusiranje, tako na 3rd party kamere zavrsavaju posao bez bilo kakve greske.

A to se moglo i ocekivati da ce uskoro izbaciti neku malu zakrpu za 4.4. Nadam se da ce izaci brzo. :) Mozda pobiljasju kameru malo na N4 software-ski. :p

Pa da zato i kazem, mozda se zeznu pa je poboljsaju malo software-ski u nekom od update-ova. :D

Inace, da se "pohvalim" da mi je stigao nilkinov hard case koji sam narucio na aliju. Posle tacno 3 meseca doduse, ali sta sad, daleko je ta kina. :d
Bar me je izaso 0 din. :D

Da li jos nekome crashuje CM File Manager, kada se mijenja thema (Light-Dark, Dark-Light), na CM10.2 :)

L9ehwEJ.jpg

Sta kukate za kameru non stop? Meni zadovoljavajuca. :)

kada sam probao art deinstalirao sam whatsup, pa kada sam se vratio na dalvik vise ne mogu da instaliram u opste whatsup ni na njemu prijavjuje pogresnu verziju, skinuo sam neku stariju pa pokusao ali ni dalje ne uspevam. Moze li pomoc?

kako da se slika pozivaoca vidi malo više a malo manje ona crna pozadina gde je ikonica za prihvatanje poziva ali da nisu dodatni programi kao što je full screen call itd. Inače da napomenem na stocku je telefon ništa dirano

Na stock nije moguce ako se ne varam.
Ja sam to preko xposed negde nasao,za to ti je naravno root potreban:)

kada sam probao art deinstalirao sam whatsup, pa kada sam se vratio na dalvik vise ne mogu da instaliram u opste whatsup ni na njemu prijavjuje pogresnu verziju, skinuo sam neku stariju pa pokusao ali ni dalje ne uspevam. Moze li pomoc?

Imao sam ja slicnih problema mislim da sam vec pisao o tome. Uglavnom moras obrisati skroz folder od whatsapp a za to ti treba root...

to sam i uradio, instalirao flasnuo onaj zip fajl obrisao iz data/data com.whatsup probao da instaliram sa play store pa skinuo onu verziju .50. pa probao manuelno, pa iskljucio google verfy aps. Ali ne pomaze, a cesto koristim whatsup . Sada mrzi me da se vratim ponovo na stock, vidim da se njima i ne zuri da urade neki update.

ne vredi, i sa stable cm-om imam sleep of deaths :( moraću da isprobam fabriku

je l' imate neko uputstvo kako da to odradim, da bude potpuno čisto kao nov sa zaključanim bootloaderom itd. ?

i btw postoji još romova osim cm i stock :)

Ti ostali su još nestabilniji od CM-a, izuzev naravno stocka i onih na njemu zasnovanih (kao cataclysm...) :)

EDIT: Nemam nikakvih SoD-ova niti restarta i gasenja sa CM-a. Poprilicno je stabilan na mom telefonu.
KV dok sam imao SGS imao sam tih SoD-ova i cudesa svaki dan, dok npr neko drugi nije imao nikako. Radio sam te fresh installe, nista nije pomoglo. Bojim se da to nije slucaj i sa tobom. Ocigledno ni svi teleofni nisu isti, kao sto ni stvari nisu potpuno iste i iz istih serija, uvijek postoje neka odstuanja :)

Poslednja izmena:
pa ništa, udari samo fastboot oem lock na kraju... al što bi to radio, ne dobijaš ništa

a sad gledam, to i piše u poslednjoj rečenici prvog posta :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno