Šta je novo?

LG Nexus 4

65q1FWUNbgPUwh_vURF11tUV0QjIZkE4QJMcBghBEPL5OUkGS1PCRZnDO-kX.png

evo ipak su pustili i za n4.. :) ipak satro samo za sada n10 i n5.. znaci u toku dana sigurno i n4 :) mada sumnjam da su nesto promenili,osecam da su samo dodali ovo .1 na kraju :)

Poslednja izmena:
Voleo bih da vidim sta ce na ovom ekranu pisati za n5.
N4 tesko da ce dobiti bolju kameru...

Jel moze neko da potvrdi ili ne potvrdi da li mu radi xmissedcall plugin za ExDialer na stock 4.4?

Neka neko javi ako 4.4.1 za N4 menja modul kamere u njemu, jer je to jedini nacin da se ona poboljsa. :D

Koliko ja vidim još se tačno ne zna šta 4.4.1 donosi na N4.
Na N5 osjetno popravlja kameru.

Samo da se zavrsi bekap...odma' cu da ga sideload-ujem :)

Ako te ne mrzi testiraj je kad budus mogao pa javi rezlutate. :D Verujem da sve interesuje da li su je unapredili ili ne. :d

Ako su uspeli da "jos poboljsaju" ovaj telefon. Definitivno je i dalje u trci za best buy. :)

Custom all the way! Long live Nexus!

@KeDjil
Sinak, cu im i kaficu spremim, samo nek dodju. :D

Dobra je fora s tom Novom, ja sam uspeo da instaliram custom kernel launcher cm 12 build 1650KS nightvision rom i sad imam full screen sliku kad me neko zove :)

On ima full screen sliku zbog drugih stvari na telefonu a ne zbog Nova launchera.

Apsolutno nikakve vizuelne razlike NEMA!

Ljudi aj mala pomoc pls. Uzasno me nervira sto mi wallpaper nije fixed, nego scrolable. Probao sam sa pretragom na googlu, probao neke aplikacije. Sa app Background HD mi je drzalo fiksirano, ali ostavim ga uvece na punjacu, ujutru ukljucim telefon ono "postane" scrolable.o_O Inace, jos uvek PA 3.99 rc2 + franco 193 :D

Imas u Novi podesavanje da namestis fixed wallpaper.

Jel ovo KitKat nema različitu notifikaciju kada GPS traži signal i kada ga nađe? Prije je bio onaj krug koji blinka kada traži signal a sada je stalno onaj "sladoled" simbol.

Nazad
Vrh Dno