@brancic, daju mikro sim. Cak daju mikro sim u okviru sim kartice pa ti odlomis sta ti je potrebno.![]()
Ради ли ватс АП на арт-у без буџења?
Izasao je CM 10.2 Stable ako nekog zanima :-D Dugo nisam bio na dobrom starom cyanogenu mozda cu ga koštati ovi dana![]()
Odlican je, bug free koliko sam ja primjetio. Koristim vec duze i Nightly. Ali iscekujem 4.4, kontam da ce ubrzo krenuti...
http://download.cyanogenmod.org/?device=mako
Ako mislis na upload fotografija, ne nema. Ali imas aplikaciju koja to resava, i koja cak ti omogucava da se resis neželjenog uploada svake pa i lose fotografije.To i mislim, u sustini, vise me zanima prica o utiscima, no koliko vidim niko ovde ne koristi Slim ROMove na N4, sto je steta, meni je odlican.
Inace, napravih i ja konacno account na Box-u. Je l' moguce da aplikacija nema auto-upload..?
Kataklizma je stvarno neverevotan rom. ( pa cak odradjen bez test telefona jer je dev presao na n5 )
je l' imaš i dalje crne fotke sa blicom?
Dali vam se dešava da na ART-u često ne možete da izađete iz aplikacije
ART da ili ne
Nisam imao takvih problema, imao sam problema da se desi force close u Tapatalku, ali to je do aplikacije verovatno.
ART meni radi bolje od dalvika
nema veze, u camera zoom fx ima opcija da odradi fokus pre okidanja fotke (tako inače oduvek koristim), samo mi čudno da nisu uspeli da reše taj bag za stable verziju.. nije da je nebitani nema photosphere :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari