Šta je novo?

LG Nexus 4

Ради ли ватс АП на арт-у без буџења?

Imali neka razlika izmedju belog i crnog N4 ?! Vidim da je beli malo jeftiniji u odnosu na crni,na netu sam video da je su samo kozmeticki razliciti. Moze neko da mi posalje na pm neku dobru radnju gde bi mogao da ga nabavim po povoljnijoj ceni sa 2 god garancije u BG

Izasao je CM 10.2 Stable ako nekog zanima :-D Dugo nisam bio na dobrom starom cyanogenu mozda cu ga koštati ovi dana :D

Izbacio mi SlimBean notifikaciju da ima update za njega. Vrv se misli na SlimKat. E sad, nisam siguran da li zelim da predjem jos, kao i kakav je postupak (da li treba full wipe, neki novi custom recovery, bla bla)...

Ima li ko da koristi bas SlimBean, tj. SlimKat, ili mozda cak i da je izvrsio tu tranziciju?

Najbolje, u stvari trebalo bi da uradiš full wipe i ubaciš najnoviji TWRP.

To i mislim, u sustini, vise me zanima prica o utiscima, no koliko vidim niko ovde ne koristi Slim ROMove na N4, sto je steta, meni je odlican. :)

Inace, napravih i ja konacno account na Box-u. Je l' moguce da aplikacija nema auto-upload..?

Kataklizma je stvarno neverevotan rom. ( pa cak odradjen bez test telefona jer je dev presao na n5 )

To i mislim, u sustini, vise me zanima prica o utiscima, no koliko vidim niko ovde ne koristi Slim ROMove na N4, sto je steta, meni je odlican. :)

Inace, napravih i ja konacno account na Box-u. Je l' moguce da aplikacija nema auto-upload..?
Ako mislis na upload fotografija, ne nema. Ali imas aplikaciju koja to resava, i koja cak ti omogucava da se resis neželjenog uploada svake pa i lose fotografije.
FolderSync se zove app.

Koji kr*teni, mislim na Box: nemaju upload, a imas trajnih 50MB, dok DropBox ima upload, a prostor je na svega 2god...

Kataklizma je stvarno neverevotan rom. ( pa cak odradjen bez test telefona jer je dev presao na n5 )

Meni se kataklizma nije nesto svidela, PSX mi je dosta bolji rom. Zivahnije mi radi sve. Mozda tebi radi lepo, ali meni se nije pokazao bas.

je l' imaš i dalje crne fotke sa blicom?

Ima. To je valjda nemoguce srediti na AOSPu. Mora da se tapne za fokus dvaki put kad se planira okinuti za sliku.

Ne pise bzvz "touch to focus" kad pokrenes kameru prvi put. To ustvari i nije bag.

Poslednja izmena:
Kako nije bug? :D

Ako jeste bug onda je do Googlea vjetovatno i do njihovog Aospa. Nemoguce da niko od entuzijasta ne zna srediti da ako je moguce. :)

Ako se ne fokusira i bez blica ne valjaju slike tj. danju.

Poslednja izmena:
nema veze, u camera zoom fx ima opcija da odradi fokus pre okidanja fotke (tako inače oduvek koristim), samo mi čudno da nisu uspeli da reše taj bag za stable verziju.. nije da je nebitan :) i nema photosphere :/

flešuj photosphere kameru i imaćeš i tap to focus i fotosferu

Dali vam se dešava da na ART-u često ne možete da izađete iz aplikacije

ART da ili ne

Photosphere nema u AOSPu, nije ni cudo. Imas dodatak da flesujes ako hoces to. Imas i po marketu kamere zasnovane na JB, mozda radi ok taj sve nisam probao, jer nije bitno toliko.

Evo probao sam camera jb i ovu camera kitkat zasnovana na n5 i radi taj fokus ok.

Poslednja izmena:
Dali vam se dešava da na ART-u često ne možete da izađete iz aplikacije

ART da ili ne

Nisam imao takvih problema, imao sam problema da se desi force close u Tapatalku, ali to je do aplikacije verovatno.
ART meni radi bolje od dalvika

Primetio bih da se to desava cesto ili bar nekada, sve radi kako treba. Si na stocku?

na stocku sam, sada sam se vratio na dalvik da vidim dali će da se dešava i ovde

nema veze, u camera zoom fx ima opcija da odradi fokus pre okidanja fotke (tako inače oduvek koristim), samo mi čudno da nisu uspeli da reše taj bag za stable verziju.. nije da je nebitan :) i nema photosphere :/

Instaliraj Camera JB+, extra je app i sve radi bez greske. Dodje i Galerija uz nju. Evo ja je sad instalirah. Stock izgled sa par dodatnih dobrih opcija. Onu staru stock disableujes (Gallery) i sve OK. :)

Vrh Dno