Šta je novo?

LG Nexus 4

Pa probao bih, bio lošiji ili bolji, moram da probam. A ovo može i previše da se čačka, sednem da učim kad ono update za rom. Instaliram, pa bude neki problem pa provedem sat vremena drndajući, pa mi stigne notofikacija da je neko okačio nesto novo u Mobilnom modu pa mi se svide ikonice, pa tražim da skinem, pa nameštam, pa neke apps moram pojedinačno pa haos, stalno neko drndanje. Treba mi odmor.
:D
Nećeš preći na iOS, jednom Nexus, uvek Nexus :D

GPS radi odlično.

edit: Kad smo kod SMS aplikacije, ja sam prešao na Hangouts. SMS stiže normalno, ali hangouts poruke stignu tek kad uđem u thread sa porukama. Ni ulazak u aplikaciju nije dovoljan, moram baš u thread. Ne mogu da opišem koliko je ovo iritantno.

Znam za googlove bagove sa arpom, ali mi se čini da je ovde nešto drugo u pitanju. Da li neko ima sličnih problema?

Poslednja izmena:
Kako ste zadovoljni sa gps signalom?
Radi dobro ali mora nekad da skine nešto sa neta (ili iz nekog razloga da na kratko bude konektovan) da bi uhvatio signal. Pošto su mnogi stalno na 3G možda to nisu ni primjetili ali ja vrlo rijetko koristim 3G (palim ga samo po potrebi) pa sam vidio da kad nekad ne može da uhvati GPS signal samo na kratko uključim 3G i on brzo uhvati signal, nakon toga mogu opet ugasiti 3G. Ista stvar je bila i na SGS samo što je tamo generalno dosta lošije hvatao i držao signal nego na N4.

Hvala! Vidim da koristi mikro sim, ne znam da li je mts poceo da izbacuje te manje sim ili cu motati da je secem?

nikad necu znati ko covek da napravim onu fotosferu :(

Ne znam da li si uspeo, ali bas je jednostavno. Jedino treba da stavis onaj kruzic da se poklopi sa plavim kruzicem, i tako dok se sve ne pokrije, ako preskocis jedan taj plavi kruzic onda ces imati crni deo na slici, jer se nije uslikao taj deo. Bas je jednostavno.
Ti stojis u centru i samo pomeras telefon, ja uvek prvo pocnem od dole, i onda idem u krug polako sve do gore, na taj nacin najbolje poklopim sve te plave kruzice

Hvala! Vidim da koristi mikro sim, ne znam da li je mts poceo da izbacuje te manje sim ili cu motati da je secem?

A sta cemo da radimo ako nam treba nano SIM?

Ne znam da li si uspeo, ali bas je jednostavno. Jedino treba da stavis onaj kruzic da se poklopi sa plavim kruzicem, i tako dok se sve ne pokrije, ako preskocis jedan taj plavi kruzic onda ces imati crni deo na slici, jer se nije uslikao taj deo. Bas je jednostavno.
Ti stojis u centru i samo pomeras telefon, ja uvek prvo pocnem od dole, i onda idem u krug polako sve do gore, na taj nacin najbolje poklopim sve te plave kruzice

Ma znam, pravim ja super kad drzim horizontalno i samo jurim poklapanje. Pricao sam o tome da sam video Erikin tutorijal i onda probao kao ona vertikalno da drzim i mrdam samo telefon oko njegove ose gde treba i tada nikako nisam uspevao da napravim na zadovoljavajucu.

Poslednja izmena:
@brancic, daju mikro sim. Cak daju mikro sim u okviru sim kartice pa ti odlomis sta ti je potrebno. ;)

Ma znam, pravim ja super kad drzim horizontalno i samo jurim poklapanje. Pricao sam o tome da sam video Erikin tutorijal i onda probao kao ona vertikalno da drzim i mrdam samo telefon oko njegove ose gde treba i tada nikako nisam uspevao da napravim na zadovoljavajucu.

Onda nista, ko zna kako je to ona uradila taj video, video sam na snimku , kod nje se ne poklapaju ti kruzici sa plavim kruzicima, tako da mi nije jasno, jer na taj nacin, dok se ne poklope ti kruzici , ne napravi se fotografija tog dela.

Radi dobro ali mora nekad da skine nešto sa neta (ili iz nekog razloga da na kratko bude konektovan) da bi uhvatio signal. Pošto su mnogi stalno na 3G možda to nisu ni primjetili ali ja vrlo rijetko koristim 3G (palim ga samo po potrebi) pa sam vidio da kad nekad ne može da uhvati GPS signal samo na kratko uključim 3G i on brzo uhvati signal, nakon toga mogu opet ugasiti 3G. Ista stvar je bila i na SGS samo što je tamo generalno dosta lošije hvatao i držao signal nego na N4.

To radi samo kad se koristi Maps. Za iGO ne treba internet, hvata bas brzo GPS signal.

Koristio sam OsmAnd, Maps (online navigacije) ne koristim.

Ja sa iGO opet kazem nisam imao nikakvih problema sto se tice kacenja na net, jer on samo koristi GPS signal. E sad naravno da kod drugih aplikacija je bolje kad je net upaljen, jer stvarno brze nadje GPS signal. Samo sto je to malo problematicno kad si u roaming-u. :)

Baš tako. Ista opisana situacija je i kad ne koristim navigaciju nego samo pokrenem neki program za GPS detekciju, nekad neće da uhvati signal ili se muči sve dok ne upalim 3G.

meni gps odlicno radi vrlo brzo hvata, evo danas sam se bas vozikao 2h po celom Bg-u i nijednom nije izgubio signal. Satelite je uhvatio za 5 sec. Dok na s2 sam imao problem da ako cesto stanem krenem, gubio sam signal.

ljudi pomagajte, tel.je bio na 30% baterije,uradio sam mu restart i sad nece da se upali, ne daje nikakve znake zivota.

Jesi probao da ga staviš na punjač?

Pa ostavi bar 10 minuta, valjda će da se probudi...

Vec 20 min.je na punjacu i nista, tacno cu da poludim.Nista na njemu nije dirano,sve stok,da sam cackao nesto pa da mi nije zao.

Drzi vol down i power dok se ne pojavi google logo.

Probaj da ga ostaviš do ujutru na punjaču, ako tad je upali, moraćeš da testiraš garanciju :-(

Nece, drzim vec 5 min.kombinaciju koju si napisao i nece.Crko je izgleda skroz.

Probaj na komp da ga povežeš...

***, ne znam šta da ti kažem...

Probudio sam ga, procitao sam na xda da kada se desi ovakav slucaj da je potrebno skinuti ga s punjaca,drzati power dugme 20 sekundi pa ukljuciti ponovo tel na punjac.Tako je proradio.

i koliko mu baterija ima procenata kada si ga upalio ?

Probudio sam ga, procitao sam na xda da kada se desi ovakav slucaj da je potrebno skinuti ga s punjaca,drzati power dugme 20 sekundi pa ukljuciti ponovo tel na punjac.Tako je proradio.

:D Kakvih sve trikova ima sunce ti :D
Dobro je pa nije isao na expres servis >= 20 dana :)

Eto ako se nekom desi da zna.Preseko sam se,kad se ukljucio pokazuje bateriju 1%,kako je od 30% pao na 1%neznam.Hvala svima koji su pokusali da pomognu,

standardni bag sa n4 oko baterije i sod-a.. mislio sam da su sa 4.3 ispravili to

Vrh Dno