Features (Accessible via Trickster app)
Linux 3.4.66
Linaro 4.7
show-p1984 Mpdecision Hotplug driver (as an alternative)*
O3 optimizations
Franco's Gamma control
Thermal control
Under volting
Cpu governor Intellidemand
GPU governor Simple
Added I/O schedulers
Faux Sound
Row
Sio
Fiops
Fast charge
More TCP congestion options
Da li moze neko da mi kaze koju verziju iGo da skinem za N4?
Jel zna neko mozda zasto ne mogu kada je extended desktop u pie-u da namestim opciju da mi jedan od tastera bude notification bar? Tj. moze da se namesti,ali ne desava se nista kada kliknem na to. Dok kada nije extended desktop radi bez problema.
Skini koju hoćeš za n4 rezoluciju A mape najnovije mislim da su iz 2012godine
Naravno, nije moglo bez problema...
Pomogu wugovog toolkita sam reinstalirao drivere (pisalo mi success), unlockovao telefon i krenem na rut, skine neka dva potrebna fajla i bam - nemam vise adb device! I sad nece da ga vrati da si pita, ne mogu da rootujem fon, i razmisljam da razbijem i njega i komp... Neke ideje..?
Nemoj koristiti extended desktop, vec u psx settingsima smanji navigation key na 0 piksela a ukljuci pie, i imat ces konstantno status bar.
Naravno, nije moglo bez problema...
Pomogu wugovog toolkita sam reinstalirao drivere (pisalo mi success), unlockovao telefon i krenem na rut, skine neka dva potrebna fajla i bam - nemam vise adb device! I sad nece da ga vrati da si pita, ne mogu da rootujem fon, i razmisljam da razbijem i njega i komp... Neke ideje..?
I ubacio sam PdaNet drivere na kraju i root je prosao. Medjutim, gresis Stjepane - uopste mi media storage ne postoji. Bukvalno, komp primeti telefon ali ne ponudi mi opciju da ga odaberem kao storage, ne pojavljuje se u My Computer... Probacu opet.
Inace, nabacio mi je TWRecovery. Ima li neke razlike u odnosu na CWM? Njega sam oduvek koristio. Nikad nisam imao problema.
Yep and the reason is cwm has better support for a variety of functionality, it has SELinux support, it has a proper reliable console prompt built in when you adb shell, and using getprop at the command prompt is also invaluable for recovery scripting. Honestly, big props for the theming functionality and everything, but if I find myself writing workarounds, it's always for twrp.
Znači, po tom liku, CWM ima bolju podršku za ADB komande. Ali ja sam naleteo na par slučajeva gde CWM nije dobro radio ili je pravio problem (privremeni gubitak IMEI, na primer). Dok TWRP mahom ima preporuku svih developera. Jedino za flash Android 4.4 ROM-a navodno je bolji CWM, ali kod mene nije bilo ni sa TWRP-om problema.
Ukusi se razlikuju, ja nikakvih problema nisam imao ni sa CWM, ni sa TWRP. Probao sam i koristio oba, ali TWRP mi je bolji i on je ostao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari