- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Rekao sam "mahom". A i nisam koristio Faux-ove tvorevine. 
Bukvalno, komp primeti telefon ali ne ponudi mi opciju da ga odaberem kao storage, ne pojavljuje se u My Computer...
Sta su rekli kada oni misle da puste 4.4 ota?
"U narednim nedeljama." :/
"U narednim nedeljama." :/
Do Nove GodinePrije ce ga CM pustiti oficijelno nego oni. :d
Nego vuce me nesto opasno moj omiljeni CyanogenMod 10.2. Mnogo je vremena proslo od kada sam ga zadnji put instalirao, pa se nadam da su ispravili neke stvari. Kakav je 4.3.1 ima li bagov ili nekih freezovanja akoneko koristi.![]()
"Nexus 7 (2012, 2013) And Nexus 10 Android 4.4 KitKat Update Rolling Out Starting Today, Nexus 4 And Mobile Data-Enabled Nexus 7 'Soon'" http://feedly.com/k/1i7QeFd
Nema neke razlike. Noviji model je sa tim ispupčenjima i sa manjim okvirom oko kamere. Ima serija i sa manjim okvirom oko kamere, na primer moj. Nema lošeg.
meni radi odlično mada sam danas imao opet random reboot a 10min nakon toga se i ugasio (nije shutdown, samo "umre")
ne znam šta to izaziva, ali sam reboots imao i na PA dok nisam promenio kernel tako da je vrlo verovatno da se kod tebe to neće dešavati
inače ima bag sa default camera app.. slike sa blicom su crne ako ih pre slikanja ne fokusiraš.. ja koristim camera zoom fx i tu nema problema... ostalo nemam zamerku
Radi li ti aosp browser sync bookmarksa. Meni ne radi![]()
Боже ме сачувај! +++Pitaš na forumu kakva je vibracija na telefonu koji imaš...?
Radi li ti aosp browser sync bookmarksa. Meni ne radi![]()
Sad sam procitao vest za n4 i kit kat. Jel mogu da pocnem sa pljuvanjem i vredjanjem ako se svi slazete? hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari