Šta je novo?

LG Nexus 4

Rekao sam "mahom". A i nisam koristio Faux-ove tvorevine. :)

Prilozi

• Screenshot_2013-11-12-21-04-51.png
    Screenshot_2013-11-12-21-04-51.png
    126.9 KB · Pregleda: 185
Sta su rekli kada oni misle da puste 4.4 ota?

"U narednim nedeljama." :/

Sta su rekli kada oni misle da puste 4.4 ota?

Do Nove Godine :) Prije ce ga CM pustiti oficijelno nego oni. :d

Nego vuce me nesto opasno moj omiljeni CyanogenMod 10.2. Mnogo je vremena proslo od kada sam ga zadnji put instalirao, pa se nadam da su ispravili neke stvari. Kakav je 4.3.1 ima li bagov ili nekih freezovanja akoneko koristi. :)

Poslednja izmena:
pa valjda 15 ili 16 novembar kada izbace 4.4.1 za n5.. takve su bile naznake :D

Do Nove Godine :) Prije ce ga CM pustiti oficijelno nego oni. :d

Nego vuce me nesto opasno moj omiljeni CyanogenMod 10.2. Mnogo je vremena proslo od kada sam ga zadnji put instalirao, pa se nadam da su ispravili neke stvari. Kakav je 4.3.1 ima li bagov ili nekih freezovanja akoneko koristi. :)

meni radi odlično mada sam danas imao opet random reboot a 10min nakon toga se i ugasio (nije shutdown, samo "umre")

ne znam šta to izaziva, ali sam reboots imao i na PA dok nisam promenio kernel tako da je vrlo verovatno da se kod tebe to neće dešavati

inače ima bag sa default camera app.. slike sa blicom su crne ako ih pre slikanja ne fokusiraš.. ja koristim camera zoom fx i tu nema problema... ostalo nemam zamerku

Eto, valjda ce stici do kraja nedelje. Onda malo stock, dok ne izadje novi PA, a ni purity mi ne deluje kao los izbor, pa cu videti i to mozda...

Ala će biti N4 na oglasima, svi razočarani, svi idu na N5 zbog update čokoladice :d

Sta bre "O ne" - umesto Bogu da zahvalis, ti tako... :D

@Ryo: sad sam opet seo da resim vec jednom svoje probleme, pa cu obratiti paznju i na to. Mislim da nisam to odcekirao.

Poslednja izmena:
Prosao sat, ne mogu vise da editujem.

Uglavnom, osim kao ADB, racunar nije zeleo da vidi telefon, pa to ti je. E, onda je usledilo jedno ciscenje. :) Obrisao sam sa kompa SVE gluposti koje imaju veze sa Androidom - sve PC companion-e, Suite-ove i ****** koja sam instalirao sto zbog sebe, sto zbog drugih, tj. tudjih telefona, i ponovo sve pokrenuo, ali, prethodno odradivsi jedan factory reset iz TWRP. I, eve ga - kad je USBDB ukljuceno, vidi ga kao ADB interface, a kad je iskljuceno, lepo kao USB storage.

E - sad flashovanje. Long time no see. :D

Nisam odavno pratio temu, tako da nemjte mi zameriti. Imam par pitanja za vas. :)

Hteo sam da vas pitam na sta da obratim paznju prilikom kupovine Nexus 4? Da li imaju neke verzije koje su losije, a koje bolje ili je sve to isto? I da li ima razlike u onim sisicama ako ima da je to noviji model ili ne?

Nema neke razlike. Noviji model je sa tim ispupčenjima i sa manjim okvirom oko kamere. Ima serija i sa manjim okvirom oko kamere, na primer moj. Nema lošeg.

Poslednja izmena:
"Nexus 7 (2012, 2013) And Nexus 10 Android 4.4 KitKat Update Rolling Out Starting Today, Nexus 4 And Mobile Data-Enabled Nexus 7 'Soon'" http://feedly.com/k/1i7QeFd

http://www.androidcentral.com/android-44-kitkat-rolling-out-nexus-7-nexus-10 tek sada videh ovu vest.. koja je to fora ***,svaki uredjaj dobije updejt razlicitog datuma. ko da imaju 3 programera u kompaniji,smesno

^^ a sto se tice felera,pazi na power dugme da li je labavo i kako mu se cuju vibracije.. ima mobova kojima se vibracije toliko cuju da kada ga koristis nocu zuji ceo stan,iako si smanjio vibracije na min.

Nema neke razlike. Noviji model je sa tim ispupčenjima i sa manjim okvirom oko kamere. Ima serija i sa manjim okvirom oko kamere, na primer moj. Nema lošeg.

E pa to mi je bilo bitno, znaci i ovi sa sisicama i bez su dobri modeli. Nego sam mislio da nije mozda slucajno bila neka felericna serija pa da mora da se gleda serijski broj itd.

I da li moze da se zna tacno koliko je star ili kad je proizveden, da se vidi preko IMEI kao sto je bilo za iPhone nekad ne znam da li je sad moguce ili ne moze?

I jel treba na nesto posebno da obratim paznju prilikom kupovine ili ne?

Dobro me podsjeti, ja na svom N4 kojeg imam mjesec dana nisam još nikako ni koristio vibraciju, nemam pojma kako radi :)

Koliko je jaka vibracija na njemu kad je u džepu? Pošto notifikacije ne čujem kad sam napolju, možda bih vibraciju i mogao osjetiti.

Pitaš na forumu kakva je vibracija na telefonu koji imaš...?

meni radi odlično mada sam danas imao opet random reboot a 10min nakon toga se i ugasio (nije shutdown, samo "umre")

ne znam šta to izaziva, ali sam reboots imao i na PA dok nisam promenio kernel tako da je vrlo verovatno da se kod tebe to neće dešavati

inače ima bag sa default camera app.. slike sa blicom su crne ako ih pre slikanja ne fokusiraš.. ja koristim camera zoom fx i tu nema problema... ostalo nemam zamerku

Radi li ti aosp browser sync bookmarksa. Meni ne radi :)

Sad sam procitao vest za n4 i kit kat. Jel mogu da pocnem sa pljuvanjem i vredjanjem ako se svi slazete? hvala

Vrh Dno