Šta je novo?

LG Nexus 4

Nisam probao CM,ali na PA romu mi se desavalo da par puta totalno zabode ekran na par sekundi,nista ne reaguje i jos sam konstantno imao fc tapatalka.
Dzaba mi sve opcije ovog sveta ako cu se zivcirati.
Na cataclysm za par meseci nisam imao nijedan fc niti bilo kakav lag,bug i sl. :)
Ima smart 3g koji je brutalno koristan,plus sa xposed mozes da podesis sta god pozelis.

Oooo ala se syebah sada ne razmisljajuci. Hteo da flesujes .zip odradim factory reset (obrisem i /sdcard i /system), i sad ne moze da se pomakne telefon dalje od Google Logoa. Ima li pomoci :) Kako da ga startujem u Bootloader Mode ili nesto, da mu ubacim zipove preko Toolkita ili nesto sl.:)

Snadjoh se Volume Down+Power :)

Poslednja izmena:
Trebalo bi da mozes da ukljucis usb storage u cwm pod advanced valjda pa da ubacis zipove.

Tako sam i uradio:

CM fajl preimenovao u update.zip i kopirao ga tamo gdje je Wugov toolkit instalran. I posle pokrenuo CMD iz toolkita i otkucao "adb sideload update.zip". Sve je OK proslo, medjutim jos na ekranu stoji Installing update... valjda je zavrsio ***.

Kod:
Command Prompt for manual input...
 ------------------------------------------------------------------

Try typing "adb help" or "fastboot help" for a full cmd list and syntax info.

Enjoy...

C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data>adb sideload update.zip
sending: 'update.zip'  100%

C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data>

Prebacio ga je, sve je ok, evo zavrtio je logo...a bas me bedak uhvatio, u ove kasne sate a sutra treba tel. Eto sta nepaznja moze uraditi :D

Poslednja izmena:
u poslednjem cm 10.2 nightly u changelog-u piše samo "this is the first release of this type for mako".. šta to može da znači?

evo
e5uda4ym.jpg

ju, izvinjavam se za ogromnu sliku

Poslednja izmena:
KVU, Mozes li uci u Bluetooth Settings na zadnjem Nightly-u :D

S*ebali su me. Pise verzija 13.11Nightly, a ono 12.11 Experimental. Nisam to hteo ali eto ***

Poslednja izmena:
držim onaj M1 snapshot i nemam nameru da se igram nešto do sledeće stabilnije verzije, tu radi :)

Meni se prilicno svidja SlimBean (i dalje ne verujem kako jednom danas napisah u zurbi SleamBean, mentol...) mada tek jedan dan koristim, ali def mu bar dajem sansu... ;)

Ima sve mi treba i bas sam ga prilagodio sebi - dobro je Corax predosetio sta ce mi valjati. :)

dobio si odgovore na sva pitanja.. cak i vise :D a za serijski ako pise 306k znaci (3)2013 (06)jun i k kao koreja..

Odlicno, to je to sto me je sve interesovalo. :D

Hvala svima na pomoci i razumevanju. Idem da se sad bacim u potragu za Nexus 4, pa se uskoro pridruzujem klanu. :D

Što se tiče idle preko noći sinoć sam ga skinuo sa punjača na 100% kad sam pošao spavati i u toku noći sam imao ovo sa slike. Nije inače tako ali je često ispod 1% / sat.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384418857939.jpg
    uploadfromtaptalk1384418857939.jpg
    47.2 KB · Pregleda: 197
Moram da priznam da mi se bas svidja N5 launcher. Jos samo navbar transparency da se uvede i super.

to možeš već odavno da podesiš na custom romovima ili preko gravity boxa ako si na stocku

ja sad ubacio na moj optimus g taj launcer i taj novi google search i sad mi stalno kresuje Unfortunately Google search has stopped i kad pritisnem ok izbaci opet ne mogu uopste da pokrenem novu ni nista samo crn ekran i to upozorenje,kako da se izvucem iz ove gluposti

ja sad ubacio na moj optimus g taj launcer i taj novi google search i sad mi stalno kresuje Unfortunately Google search has stopped i kad pritisnem ok izbaci opet ne mogu uopste da pokrenem novu ni nista samo crn ekran i to upozorenje,kako da se izvucem iz ove gluposti

Idi u aplikacije, nadji google i idi uninstall updates.

pao je hard reset nije moglo drugacije,nisam uopste mogao da udjem nigde stalno je izbacivalo upozorenje i telefon je bio neupotrebljiv, nisam imao nacina da udjem bilo gde sem da roknem hard reset.

Meni se sisto to desavalo pa sam brzo kliktao dok ne izbaci fc i uspeo da deinstaliram azuriranje.
Nisi morao zbog toga hard reset raditi.

Sta da radim kliktao sam pola sata kao lud,nije mi jasno zasto nije ponudio novu kad je video da ovo sr..e nece, jos sam tamo selektovao just once a ne always. Baksuz sam do bola,sva sreca pa mi je tel skoro pa prazan.

Ili odeš u recovery pa u file manageru obrišeš apk... Sad je kasno ali da znaš za ubuduće

Vrh Dno