Šta je novo?

LG Nexus 4

Aj to za tu sestru i nekako, al za S4 imam i ja jednog takvog.

imam problem, kako da namestim da mi se aplikaciju update samo kada je ukljucen wifi. Jedina podesavanja koja sam uspeo da nadjem su u opcijama na playstoru, gde sam i odabrao da update bude samo na wifi, ali i dalje dok sam na 3g ili 2g sam radi update odredjenih aplikacija. Inace cataclysm je rom.

Pa dečekiraj automatic update kod tih aplikacija

Da li neko mozda zna za sta sluzi opcija Battery life extender u Trickster modu? U pitanju je SlimKat i AK kernel, po prvi put vidim to podesavanje.

Kakav je slimkat ? Suri li isto kao i slimbean.. ? :)

Sto nemam domet kada instaliram PA 3.99? Jel imao jeko taj bag?

Ja mislim da ni ne produžava trajanje...

pa to je po onoj teoriji da ne valja prepunjavati bateriju (što danas ne možeš i da hoćeš)

Znam samo da kada sam flesovao kernel da mi je baterija sa oko 30% skocila na 50%, pa sam pomislio da mozda ima neke veze. Sto se tice SlimKata, dobar je za sada, sve radi besprekorno, nema restarta niti bilo kakvih drugih problema. Baterija traje duze! Nisam probao ART, nesto mi se ne da!

Verovatno si flesovao sa bagovitim reciveryem pa nemas baseband. Skini drugi recovery i flesuj ponovo

imaš pie na još romova + kao posebnu app, xposed modul...

Moje mišljenje je da je to rom sa najboljim odnosom kostumizac ije i stabilnosti. Halo, dpi control, pie i još par sitnica na koje sam navikao prave razliku između pa i ostalih. Naravno, izbor roma je krajnje subjektivna stvar, probaš i vidiš šta ti se sviđa. Ja nisam imao problem koji ti imaš, tako da je problem verovatno na tvojoj strani, ne kod PA

To se i ja pitam. :D

Trazi LMT Launcher v1.912 na Google izbacice temu na XDA

Nece da mi radi program kako treba,stalno izbacuje stop working,nema veze.
@Patrick,verujem da je tako,ali zeza iednostavno. Pokusao sam dva puta,mozda radim nesto pogresno,sta znam.

Googleov contact managment je najretardiraniji i najviše zbujujuć sistem koji sam ikada koristio.

Zašto mi ne prikazuje broj telefona ovog kontakta, iako je upisan?

screenshot2013-11-10-19-.png

screenshot2013-11-10-19-.png

Poslednja izmena:
Otkad sam iskljucio sve pristupe lokaciji, baterija osjetno duze traje. :)
90% baterije, 1h SoT ravno, 3h on battery za sada. :)

Drugari, imam jedan ozbiljan problem sa svojim Nexusom. Od pre par dana postepeno, a od jutros mahnito, ekran mi sam kuca. Da ne vidim svojim očima, ne bih verovao ali kada pritiskam tastere čuje se ona vibracija prilikom kucanja i vidi da se selektuje "slovo" na drugom kraju tastature i ekran sam kuca.

Problem se manifestuje čak i kada uradim swipe pokret kako bih sa glavnom ekrana otišao na levi ili desni od njega. Telefon kao da je zbunjen šta sam uradio a još ozbiljniji je problem pri otključavanju telefona jer koristim patern pa možete misliti koliko se mučim da posle lock-a dobijem pristup telefonu.

Pokušao sam gašenje-paljenje, nije pomoglo. Restartovanje u safe mode takođe nije pomoglo jer problem se manifestuje i tamo pa ne verujem da je u pitanju virus kako su mi neki ukazali.

Ima li iko ideju iz iskustva ili savet pre no što ga odnesem kod Logičnih pa da molim boga da mi se taj problem popravi, nekim volšebnim serviserskim metodama dotične prodavnice.

Unapred zahvalan

Factory reset će srediti stvari, kakvi virusi bre.

Vrh Dno