- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
... nije bez buga, al koji to je?
...
cataclysm :wave:
... nije bez buga, al koji to je?
...
Znam da ima na custom ROM-ovima ali sam ja na stock. Tražio sam na Google Play i ima tih toggle aplikacija ali sve vode na settings, neko reče da nažalost nije mogao da napravi da prebacuje direktno.
Za sta sluze CAF drajveri, vidim spominje se po netu. Uz kernele neke dolazi mislim i uz franco. Uglavnom nisu originalni drajveri pa znaju praviti probleme![]()
@boggyman
Velika verovatnica je da je problem samo u usb portu.
Da sam ja u pitanju, nikakav servis me nebi video,jednostavno ja im ne vjerujem.
Nije zato sto je balkan u pitanju, vec varaju svuda u svijetu, dokazano.
Narucio bi taj usb, ne kosta boga oca, i pokusao sam popraviti.
Btw. Ja jos uvijek preporucujem Vanir od cusom romova, nije bez buga, al koji to je?
Meni je dovoljno stabilan za daily usage.
Ako neko ima poslednju verziju Google Nexus 4 Toolkita ili neki super jednostavan nacin za ROOT Nexusa 4 sa Android 4.3, molim da mi posalje. Hvala![]()
Mislite li da je ona zlatna dbrand nalepnica za poleđinu previše kič?![]()
Ma joooooook, otkud bi bila.. Bolje uzmi foliju zalepi pa nalakiraj nekim lakom sa šljokicama![]()
Molim za pomoc bio bih mnogo zahvalan.Uzeo sa N4 pre 5-6 dana i nikako da namestim podesavanja za internet.Zvao sam ove iz telenora posto nema automatska podesavanja za N4 ali oni su ili bezobrazni ili glupi.Nasao sam na telefonu da ima ubacena podesavanja tipa username pasword itd ali kad pokrenem chrome pise nema internet konekcije?U cemu je problem?
Hvala, skoro sve je odradio - jedino sam morao da flasujem preko njega noviji SuperSU, nije prosao root sa njegovim ugradjenim.Imas WugFresh Toolkit na XDA odlican je, ima sve zivo u njemu a lepo objasnjeno.
Hvala, skoro sve je odradio - jedino sam morao da flasujem preko njega noviji SuperSU, nije prosao root sa njegovim ugradjenim.
ONTOPIC: koju foliju da uzmem? (vidim da je to jako popularno u ovom threadu)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari