Šta je novo?

LG Nexus 4

Svasta,evo bas gledam,i meni trickster radi vec 104 h u pozadini bez problema.

Ne znam sta da ti kazem.

Inace reboot moba imam samo kad radim neku od instalacija roma ili kernela.
Fora bi bilo da postavite screenshotove uptime vremena,battery screenshotovi nisu vise u modi :d

Poslednja izmena:
Zavisi koja je osnova za cataclysm.. Ako je jwr onda jwr i sve tako..

Pa na build number ili jednostavno samo procitas na xda kako se topick za taj rom zove

upravo sam hteo da etitujem post da sam nasao build number da je jwr. Brzi si od mene :)
edit: jel probao neko b39 verziju?

Ja sam probao b39 dobra je. Sto se tice smanjivanja frekvencije ne vidim razloga zasto ne bi moglo. Je l' ti ukljucen MP Decision mozda. Ne mozes zakljucati frekvencije jer je ocigldno hotplug takav. Nemoj misliti da nece nekad raditi i sa vecom frekvencijom nego sto si ti ogranicio, barem na hells kernelu, kod semaphora je drugacije tamo se sve postuje.

Kakav je ovo haos *** :S

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381529359191.jpg
    uploadfromtaptalk1381529359191.jpg
    51.1 KB · Pregleda: 158
Google se sprda :p

imam problem sa trickster modom, postavim da frekvencija bude recimo na 1ghz, zatim stikliram freuency lock on, ali svejedno posle odredjenog vremena on se iskljuci, i vrednost max cpu clocka je ponovo 1,5ghz.

Za malo vise moras se poigrati sa CPU Governorom i njegovim podesavanjem. Prvo sto mene nervira boost freq od 1026MHz (freq pri samom dodirivanju ekrana) Za moje potrebe nikakvog razloga da drlja. 702MHz je sasvim dovoljno. Dalje imas optimal_freq mozes staviti 1026MHz. lmf_active_max_freq mozes na 1242MHz kao i two_phase_freq. sync:freq nek stoji. I onda mozes smanjiti tamo na cpu max freq na npr 1350Mhz. Opet znacajne ustede, a razlike u performansama nikakve. :) Sve zavisi od tvojih potreba.I da,mozes i IO Scheduler staviti na NOOP.

Poslednja izmena:
Ako si mislio max cpu freq na 1GHz kolike bi ti onda ostale bile :D Onda smanji ove sto sam naveo ispod 1GHz, srazmjerno :D

Nemoj zaboraviti i undervoltovati malo (-100mV). Meni stabilno radi nikakvih rebootovanja niti bilo cega. Cak mislim da je i po defaultu malo UV. Ima da radi kao zmaj, usteda vrhunska.

Koliko ti sad traje baterija, a koliko je trajala pre toga?

Koliko ti sad traje baterija, a koliko je trajala pre toga?

Izvlacim po dan koriscenja uz cca 6-6.5h SoT, a ranije SoT do 4.5 -5h. Uvijek sam nezadovoljan i ocekujem ne znam ti sta, ne moze vise fizicki :D Za moje potrebe odlicno nikakvih uskracivanja nema :) Nadamo se na 4.4 jos bolje.

Poslednja izmena:
Pusti coveka da spava.. Vidis da je napisao da je bolje :) ti stjepo kada ga osakatis toliko komotno si mogao da ostanes na sgs ;)

pa jel to sad bolje nego pre downclocka?

Naravno da jeste. UV tu igra veliku ulogu isto.
Nova verzija hellsa koristi gpu conservative governor, u idle modu freq je 27Mhz, a cpua 192 mhz. Dobro ga je njemac natego.

Loznica nije to. Kad ne radis nesto sto zahtjeva vecu snagu, cemu onda da brlja bespotrebno, a razliku ne primjetis u brzini (naravno da ne mozes ni primjetiti kad vecina appova nije ni optimizovana za quad). Eto tapatalk ti brlja na quad coreu.Za pozive, tapatalk, browser, vijesti, gmail, sitne igre, programi... Ne igram one igre od po par GBa :D

Edit: kakav bi inzinjer bio moj loznica. Ekonomska opravdanost nikakva, ono najbitnije :)

Poslednja izmena:
Šteta što ne naprave u stocku profile za CPU, za brži rad i za energetski štedljiviji pa da sam biraš. A možda i naprave, sad su za 4.4 napravili nešto slično za "location detection". Doduše te opcije su oduvijek postojale a sada su ih samo malo sredili.

Jel ima negde mod za transparent navbar?
i da li radi na cataclysm romu?
Gledao sam po xda,ali ne nadjoh nista. . .

Sacekaj jos koji dan za trasparentni nav bar, kad nisi do sad to sredio...4.4 Kita kat ce to imati na stocku

nexus-5-5.jpgnexus-5-4.jpg

Bas zato i pitam,hteo sam odma' ali ako nema nema :)

Evo sta nam donosi 4.4 Kit kat ...Izgleda da ce stvarno biti veci update

Update 1: Where is the Messaging app? Will Hangouts finally become the full-time all-in-one messaging application? Also, Google+ Photos is now just called Google Photos, plus the Gallery app is gone. The Google Settings and Search icons are now round icons, when they used to be square.

Evo i razlika u odnosu na 4.3

http://www.droid-life.com/2013/10/11/android-4-4-vs-android-4-3-the-changes-so-far/

Vrh Dno