Šta je novo?

LG Nexus 4

Sam prepoznaje na verziji 178 na 1.8.1 moras sam da izaberes.. Ok hvala

Kaceno je vise puta. Nemacki sajt je u pitanju

E u to nisam bas siguran. Radi na hellscoreu, fauxu, francu (pise da podrzava franco 178, ja ga furam na 184 bez problema) i jos brdo nekih, al cini mi se da nisam video PA. Skines free verziju, probas, pa ako ti je ok kupis full i to je to :D

Ja sam sad instalirao i nema u spisku hellscore.

Prilozi

• Screenshot_2013-10-04-15-23-58.png
    Screenshot_2013-10-04-15-23-58.png
    163 KB · Pregleda: 130
Poslednja izmena:
Evo sada uspelo, hvala vam. jel treba sada da instaliram trickster mod i da podesim nesto ili ne treba?

podesi samo displej profil za boje.. ako ti se svidja kao amoled stavi ono PA shit a ako hoces noramnlnu stavi LG :D

mozda je devoloper updejtovao verziju a isto je nazvao 1.8.1 jer sam ja skinuo njegov program na divljaka i isto nije imao b38 a verzija je ista 1.8.1

Evo sada uspelo, hvala vam. jel treba sada da instaliram trickster mod i da podesim nesto ili ne treba?

Treba Trikcster Mod. Ja sam samo stavio min_cpu_online na 1, i uskljucio s2w+s2s. Ostalo sve po defaultu, OK je namjsteno :)

EDIT: Voleo bih da malo procackam i "Sound (Faux patch)" ali nemam pojma sta da probam, oni brojevi mi nista ne znace, apsolutno se ne razumijem :D

Poslednja izmena:
Izveštaj od jutros u 9h: cataclysm sa Bella b38 i uključenim s2w i s2
Baterija još 25%, 4 restarta jer nisam mogao da otključam telefon niti da se javim na poziv. Morao sam da isključim pattern da bih mogao koliko toliko da koristim telefon

baguje s2w na hells ako ukljucis preko trikstera.. ali ako odradis preko programa PGM satro radi normalno.. mada i u to ne verujem :D i meni je sa fauxom radio i posle nekog vremena ne mozes da koristis tach uopste ,samo restart radi posao

Ja ga evo koristim par dana bez problema, sigurno po 50x na dan i ni jednom bag. To na koji ces ga nacin ukljuciti nema logike nikakve. Sad od cega to zavisi da nekome radi dobro nekome ne nemam pojma, vjerovatno neka odstupanja u proizvdnji. Takodje potrosnja baterije standardna, nista to ne utice. Lockscreen ne koristim (None). Ma svi ti Kerneli su tu negdje, ako imaju bagovi svi su isti, ionako jedni od drugih kopiraju.

Poslednja izmena:
Isključio... Ne vredi. Pozabavicu se sa pgm kad stignem kući...
Samo jel moze pomoću pomoć za dž, ili moram da platim onih 3 usd

Kud ne uradih backup dok sam imao stock kernel i sve, sad bih mogao izmjenjati kao na traci sve kernele ako treba :D Privlaci me Semaphore opasno, ali se suzdrzavam nemam zivaca da idem ispocetka :D

Pa bar kernel nije nikakav posao, flešuješ za minut *** :)

Pa bar kernel nije nikakav posao, flešuješ za minut *** :)

Mora sistem da bidne cist. :d Jer prethodni kernel vjerovatno odradi neke izmjene koje ostanu. Zato preporucuju prvo stock ( i kernel)pa onda...uradicu backup ovog stanja, pa me boli ona stvar lako je vratiti ako krene lose :)

Istina.. Ja sam 2 puta upadao u boot loop (ili kako se vec pise ) kada sam preko recaverija vracao stock kernel.. Tako da sada izbegavam tu rabotu

Kud ne uradih backup dok sam imao stock kernel i sve, sad bih mogao izmjenjati kao na traci sve kernele ako treba :D Privlaci me Semaphore opasno, ali se suzdrzavam nemam zivaca da idem ispocetka :D

Dovoljno ti je da izbrises trikster postavke ili slicne app,ako koristis.
Ponovo flashujes rom (dirty flash) stock kernel,kako bi se ramdisk particije resetovale i onda mozes probat stratosov semaphore kernel.
Meni je bio ok do verzije 1.5.7 poslije je poceo da brljavi,a i poceo je mob da se grije kao i na stock kernelu,tako da sam odustao od semaphora,bar za sada.

Pretpostavljao sam i tako sam uradio i OK je na prvi pogled. Zabrljace se ovde sigurno nesto, nema veze izguracemo nekako do 4.4 :D

Poslednja izmena:
Dobar je semaphore, kompaktan bez previse opcija, ali sa onim najpotrebnijim. Posebno mi se svidjaju LED indikatori za Thermal i Touchwake. Pri tome jedini lik koji ne naplacuje svoju aplikaciju za kernel. :)

Moje misljenje da je Hells ipak fluidniji...Na Semaphoru zna zatrzati na Video na YT. Nije mu izgleda hotplug bas najoptimizovaniji kao Hellsov. Kad sam se vec zaletio mogo sam jos koji probati na brzinu :D

Poslednja izmena:
Da, izgleda da je samo za n7.

Na semaphoru je jos bolja baterija koliko mogu primjetiti. Takodje nemam onih battery dropova :)

Za ova 2-3 dana sam probao faux, franco, semaphore, hells core. Skromno misljenje da su po meni semaphore i hells 'najbolji' kad se sve uzme u obzir.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno