Šta je novo?

LG Nexus 4

Stjepane pa ja PA imam od februara i ni jedan drugi rom nisam stavio od kad sam rutovao telefon. Menjao sam sad orvi put franco zbog ovog hellsa, a i to je bilo zato sto su mi na g+ ispricali za njega i svi ga hvalili. Ako bi promenio isao bi na miui samo da bi malo promenio fazon. :) al vrv bi se vratio na PA opet kad bude izasao 4.4 :)

Koje futrole stavljate na vase n4? :D drug kupio nedavno pa razgleda koju ce. (Nesto do 1000 din)

Ja narucio danas dbrand skin sa njihovog sajta.
Jel moze neko da mi kaze koliko vremena treba da stigne da ne bih kopao po temi:)

za vas koji ste uzeli telefon u Logicu, da li dobijate fiskalni i da li je garancija stvarno 2 godine ili "kao" 2 godine?
ili da jurim polovan sa Telenora?

i mene ovo isto zanima.

Juri sa telenora. Ovo iz logic-a je njihova garancija, a nema fiskalnog. A sa fiskalnim je čini mi se 390e, ali nemoj da me držiš za reč, nisam siguran.
a sto si tice eventualne garancije tj reklamacije u slucaju kvara..da li osoba na koju glasi uredjaj kod telenora mora da preda taj uredjaj? znam da je pitanje opste al bolje i to nego da se opecem.

Poslednja izmena:
Stjepane pa ja PA imam od februara i ni jedan drugi rom nisam stavio od kad sam rutovao telefon. Menjao sam sad orvi put franco zbog ovog hellsa, a i to je bilo zato sto su mi na g+ ispricali za njega i svi ga hvalili. Ako bi promenio isao bi na miui samo da bi malo promenio fazon. :) al vrv bi se vratio na PA opet kad bude izasao 4.4 :)

Sad trebam(o) na osnovu tvog iskustva donositi kompletne zakljucke. Niko nije rekao da nece raditi bez problema, ali vjerovatnoca za potencijalni problem (i nestabilnost) se povecava. :)

Evo baterije na cataclysm romu sa hells kernelom.
Ja sam zadovoljan.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1380835346569.jpg
    uploadfromtaptalk1380835346569.jpg
    47.3 KB · Pregleda: 175
  • uploadfromtaptalk1380835352979.jpg
    uploadfromtaptalk1380835352979.jpg
    38.6 KB · Pregleda: 169
a sto si tice eventualne garancije tj reklamacije u slucaju kvara..da li osoba na koju glasi uredjaj kod telenora mora da preda taj uredjaj? znam da je pitanje opste al bolje i to nego da se opecem.

Mozes AKS-om da posaljes (tako sam ja), a sto se tice ovako da odes tamo, mislim da mora licno, mada mozes da uzmes i da ih nazoves i pitas :)

Moracu nekad probati Semaphore Kernel, pretpostavljam da je odlican poznavajuci stratoska. Ima li neko iskustva!? :)

Ja ne pricam da treba da donosite bilo sta. Od kad koristim PA ni jedan problem nisam imao. Ja ovde pisem moje iskustvo, a ne da vi donosite ili da ja namecem nesto bole me bas. Ti sto pogasi sva jezgra da bi ti sot bio 6+ sati ili ko vec sta radi mene ne interesuje. Ako ti to volis samo udri. :)

Imao sam priliku da uporedim stock 4.3 Nexus sa mojim, na kome vozim CM 10.2 Nightly i mogu da kazem da stock vise nema sta da trazi uz custom rom. Razlika u brzini je ocigledna i sve je mnogo fluidnije u korist CM. Doduse, CM koristi kernel vrlo blizu stock-u, ali opet dovoljno optimizovanom da bude bolji. Posto Nexus 4 ima nekoliko ljudi u firmi, sad su svi u fazonu: "Daj instaliraj i meni taj program, da mi radi lepse" :d

Inace, ko hoce da vidi sta je fluidnost, neka proba Faux123 Enhaced stock kernel i uz pomoc njegovog programa deaktivira mpdecision (a stock enhanced kernel nema alternativu mpdecisionu) cime se aktiviraju sva 4 jezgra stalno i interfejs je toliko gladak, hoce oci da istera :d. Naravno baterija - 2h screen on :d

Poslednja izmena:
Hvala najlepse:)

Inace, ako nekog zanima Touch Control app za n4 radi fenomenalno. Znaci, bolji s2w i s2s necete naci nigde, to je moje misljenje. Najbolja stvar kod full verzije je sto imate detaljna podesavanja gde tacno na ekranu hocete da vam se otkljucava (vrlo bitno kod onih koji koriste pie, jer po defaultu za zakljucavanje koristi navbar, pa kad imas pie onda premestas ikonice i pravis cuda kad hoces da zakljucs tel :D), koji je treshold. Osim toga, super rade t2w i knock2wake (isti fazon kao na G2). Kompatibilna je sa vecinom poznatih kernela. Ne reklamiram, samo prenosim pozitivno iskustvo. :)

Vec sam pisao o tome.. Super radi ali je problem kada vadite ili stavljate mob u dzep uvek se upali ili ako imate naviku kao ja da drzite mob u ruci dok se setate uvek ce se upaliti displej,jer vam je neki prst na njemu.. Furao 2h taj program i ugasio ga

Zato sam i napisao da je ustvari dobar zato sto mozes da podesis da se pali na dodir odredjenog opsega piksela. Samim tim znacajno smanjujes verovatnocu da ce ti ukljuciti displej slucajno. Isto vazi za s2s. Sa tim sam se bas *****avao s obzirom da koristim pie, pa sam namestio da bude na samoj gornjoj ivici sa desne na levu stranu i radi savrseno.. :) Meni se recimo nijednom do sad nije slucajno ukljucio u dzepu ili ruci, a koristim s2w na gotovo celom ekranu.

koja je to verzija programa.. na 1.8.1 nisu bila ta podesavanja ? ili ih ja nisam izvalio

pa i ja sam tu koristio i nisam nasao ta podesavanja :D

Ja koristom s2w s2s na hells kernelu i nijednom mi se ekran nije slucajno upalio,a baterija traje jednako dobro kao i ranije.

Hoce li ovo cudo da radi na paranoid kernelu?

E u to nisam bas siguran. Radi na hellscoreu, fauxu, francu (pise da podrzava franco 178, ja ga furam na 184 bez problema) i jos brdo nekih, al cini mi se da nisam video PA. Skines free verziju, probas, pa ako ti je ok kupis full i to je to :D

Неће да ради на параноиду.
Овај хелл исто не ради на параноиду?
Убиће ме жена узео сам јој телефон, а свој продао...:d

SA cataclysm da li se stavlja jss ili jwr hells kernel, nesto mi baguje?
edit, ne baguje nego odbija da instalira.

Poslednja izmena:
E u to nisam bas siguran. Radi na hellscoreu, fauxu, francu (pise da podrzava franco 178, ja ga furam na 184 bez problema) i jos brdo nekih, al cini mi se da nisam video PA. Skines free verziju, probas, pa ako ti je ok kupis full i to je to :D

Koji module loudujes kada imas hells.. ?

Koji module loudujes kada imas hells.. ?

Imas b38 u ponudjenim modulima, a to je poslednja verzija hells. Mada, mislim da ce ti sam prepoznati kernel i automatski loadovati modul za taj kernel. Ako to ne uradi, onda izaberi b38, trebalo bi da je pri vrhu ako se dobro secam.

Nazad
Vrh Dno