A koje su dodatne gluposti na drugim kernelima?
Pogledajte prilog 124472Pogledajte prilog 124473
Hells.. 30 posto brajtnesa samo 2g/wi fije.. 20min poziva i 30min igrice. Whatsapp i dva maila synk i weather widget(synk na 1h vremena) nije lose.. Mogao sam da izvucem jos 20ak min do nekih 3 posto baterije da sam isao. Jedina mana hells kernela je da svaki 10ti put kada stisnes power dugme da se otkljuca on to ne uradi momentalno nego posle sekund,sekund ipo,videcu da li cu moci da prezivim sa tom manom..
koristim slim rom.. pre toga sam imao njihov kernel pa onda hells. power dugme me izludelo pa sam presao malo na fauxa,iako ranije nisam bio zadovoljan sa njegovim kernelom. jedno pitanje. ako kupim trickster mod za 3 dolara da li cu imati sva podesavanja za bilo koji kernel kao npr sto ima kod faux-ovog programa za njegov kernel? da rezimiram,da li cu preko placenog trikstera moci da podesavam faux kernel u detalje kao sto moze preko njegovog programa ?
Pogledajte prilog 124472Pogledajte prilog 124473
Hells.. 30 posto brajtnesa samo 2g/wi fije.. 20min poziva i 30min igrice. Whatsapp i dva maila synk i weather widget(synk na 1h vremena) nije lose.. Mogao sam da izvucem jos 20ak min do nekih 3 posto baterije da sam isao. Jedina mana hells kernela je da svaki 10ti put kada stisnes power dugme da se otkljuca on to ne uradi momentalno nego posle sekund,sekund ipo,videcu da li cu moci da prezivim sa tom manom..
Ma zna Qualcomm cunu Marianovu,da ne kazem.
Ovo sto je uradjeno na n4 je klasicni fusheraj.
Ugradili su tablet soc u mobitel,qualcomm ili Lg je dodatno shebao kod dizajna pa se mob pregrijava jer je thermal spread nepostojeci,tj. prenosi temp na bateriju.
Zato realno koristimo mob vecinu vremena na nekih 60% snage (cpu 1200 i gpu na 200Mhz),inace bi sve pregorelo :d
Pogledaj kako samo radi n7 sa istim hardwareom i fullHD ekranom.
E pa sacu da flesujem taj cataclysm bas da vidim. Koji kernel?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari