milojkovstojko
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.08.2013
- Poena
- 170
factory reset/cash/ dalvik cash i onda install zip.
Kojim redom factory reset/cash/dalwik cashe/system, pa install rom ili?
Svaki kernel koji sam probao pravio mi je lag. Moze da produzi bateriju, ali uz svakojaka podesavanja uvek mi se desavao lag. Tako da koristim vec odavno stock kernel sa Halfbreed bojama i savrsen je.
Jel ima neko iskustva sa kernelima, isplati li se mijenjati, kakva je stabilnost ili je stock najbolji?
Ja stock nisam mogao izdrzati zbog zagrijavanja,toliko se grijao mob da sam razmisljao o prodaji istog.
Stavi hellscorekernel i ne diraj nista :d ako ne znas provjeriti u system fileovima dal je promjena koju radis preko raznih applikacija u stvari i izvrsena.
Imas link kacio sam i ja i tetra. Aosp za jss,anykernel zip za jwr.
Eto probao sam vas hells-core kernel i ne radi mi back button i ne rade mi volume dugmici. I sad udarite pricu da je stock ******, a custom keva. Bas je prekrasan kernel ako se zanemare ove dve trivijalne stvarcice. Smesno i zalosno.
Eto probao sam vas hells-core kernel i ne radi mi back button i ne rade mi volume dugmici. I sad udarite pricu da je stock ******, a custom keva. Bas je prekrasan kernel ako se zanemare ove dve trivijalne stvarcice. Smesno i zalosno.
E mene to uzasno nervira, kad mi daju mogucnost, a ne radi. Strasno me smara da drndam power button svaki cas, pa mi ta opcija bas znaci. Trazio sam neku varijantu preko pie, ali jos to nista nije stabilno. Kad sam ovo cuo i probao par puta, bas sam se odusevio, al *** kad je puno bagova.Rece gore neko da ima bagove sa tom opcijom.. Zato je ja ne koristim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari