Šta je novo?

LG Nexus 4

Cataclysm je stock based, nema boljeg objašnjenja.

Ja sam stavio hells core kernel da vidim kakav je. Svi ga bre hvale i ovde i na G+. :)

Meni ne treba nista osim providnog Navigation i Notification Bara, valjda ce ga staviti u 4.4 i da zaboravim na Custom Rom-ove :D doduse ovaj Smart3G je korisna stvar.

Poslednja izmena:
kako vas ne smara onako šugavo otvaranje app drawera kad držite te transparentne status i navbarove? :)

Ja se uveliko navikao na PIE, navbar nisam pokrenuo ima 10 dana i ne planiram :D Mogu komotno i status bar da sakrijem. Treba iskoristiti ekran, a ne neki raspali navbar da oduzima.

pa nije sinhronizovan prelazak desktopa u crnu boju za drawer i prelazak status i navbara u crnu boju?

Nemoj mi reci da se vidi pozadina kad si u nekoj aplikaciji ili draweru sl :D :d

EDIT:

Ovo ce biti mega carska opcija kataklizme u sledecem buildu, barem za mene. :)

Sep 28, 2013: Optional shows StatusBar on full screen apps using configurable one or two fingers gesture. (TBA)

Poslednja izmena:
Meni na novi nije tako.. Treba mu pola sec da zacrni

I ja koristim Novu. Momentalno pocrni, nema kašnjenja. Koristim PA 3.99 (bez RC).

Na PA momentalno pocrni ali na Slimu se blaze prebacuje tako da je bas lep efekat.
:)

pa svejedno i da je momentalno i da je sa kašnjenjem, opet samo u nekom trenutku pocrni, dok app drawer ima animaciju... meni je to ružno a vi kako oćete :)

Poslednja izmena:
Jel znas sta mi je u stvari bitnije od providnosti, smanjivanje Nav Bara, jel moze to na Cataclysm-i?

instalirao cataclysm ali pie nece da radi. Moze li neko da mi kaze kako da startujem? Stalno mi izbacuje unfortunaly lmt has stoped?

Poslednja izmena:
Jel bio full hard core wipe? Ako nije, to je zato.

Jesi samo opalio flash ili odradio wipe kad si prešao na kataklizmu?

Vrh Dno