Šta je novo?

LG Nexus 4

cim se rasproda...

Treba mi mala pomoć. Možda je pitanje početničko, ali mi je ovo prvi Android telefon, pa je sve moguće :)
U toku razgovora smanjim jačinu zvuka u slušalici. Međutim, kada započnem sledeći razgovor, zvuk je opet na maximumu. Kako da podesim da se zapamti ona smanjena jačina, jer mi je preglasno?

Nikako mi nije palo na pamet da probam ono za transparent nav bar. Uvek sam podesavao global i tako nije radilo.
Bravo za predlog.

Ur75JUu.png

Dashclock je vrhunski vidžet, samo mi upropasti bateriju. Kako tebi radi?
Mada, ja sam stavio da sve moguće ekstenzije(Whatsapp, Viber, FB, ...)

Poslednja izmena:
Meni radi odlicno, al ja imam samo mail sms weather alarm calendar.

Mozda ti neka extenzija pravi problem.

Flesnuo juce pacman poslednji nightly i primetio sam da mi se telefon uzasno sporo puni na kompu. ima neko ideju o cemu se radi?

Meni je sve stock i isto sam primetio da se preko kompa duplo sporije puni nego na 4.2.2

Pa nije los, bolja mu je zavrsna obrada od S4 :d
Samo mu dzaba usb, ne moze da se bocne u komp, treba mu adapter od 2000Mah to mu je input, a output 1000.

@Patrik & Zli bokser
Sporije nego inače ili sporije nego na punjaču?
Ovo drugo je logično, jer punjač ima 1200, a komp 500 mAh

Nemam pojma za vreme punjenja, danas mi je tek stigao, kad nabavim adapter, koji ne dolazi uz njega, javicu :)

Na koji način se moze update-tovati PA 3.99 na ovu noviju 3.99 Rc1 verziju? Preko OTA PA nece, kaze da imam najnoviju verziju :-D

Pa skini taj novi pa okini dirty flash...

Mislis samo da flashujem zip, bez prethodnog wipe-a, samo flash kao kad kernel menjam? :)

Baš tako ;-)

Po meni je Slim bolji jer mi ne treba nista osim malo smanjenog dpi-a, NavBara smanjenog na pola i 50% providnog Notification i Navigation Bara. Takodje mi je i promena sa providnog na crni Notif i Nav Bar u Slimu bolje uradjena, nekako fluidnije dok je na PA iseckano/instant pa se primeti bas. Ali meni ne radi vise transparentan NavBar na Slimu tako da sam opet na full stocku 4.3, nadam se do KitKata 4.4. :)

Poslednja izmena:
17.oktobra izlazi Ubuntu Touch i ja sam jako zainteresovan, al sacekacu da cujem prvo utiske.

Sta ce ljudi.. Mora se pokusati oteti neki ozbiljniji kes.. Vreme ce pokazati :)

Vrh Dno