Šta je novo?

LG Nexus 4

Uuu pa sta je ovo sa bojama na francu? Meni su nekako isprane :-(

Pa promeni ih ako ti se ne sviđaju

Pa malo cudno, ali ajde dacu im sansu, kontam da je slicno stocku ali sam se odvikao...

To i jesu stock boje. Od njih oči ne bole. :D

U Franco.Kernel Updater-u možeš promeniti boje na Halfbreed ako to želiš.

Radio u setingsima a bootloader kada palis mob pa drzis volume dole zajedno sa power dugmetom.. Udje ti u onaj posebni meni i tu procitas

Kako se vidi koji je bootloader i radio?

Uđi u fastboot držanjem Volume Down+Power dok je telefon ugašen. Tu ti pišu obe stavke:
Bootloader Version - MAKOZx0i
Baseband Version - M9615A-CEFWMAZM-2.0.1700.xx

Boldovao sam šta da gledaš i x sam stavio gde je bitno. Ako je Boot Z20i, a BB .84, to je Android 4.3 kombinacija.

+1 citas mi misli, upravo sam te boje hteo da podesim:-D

Pretpostavio sam. Ipak je to najpopularnija alternativna kalibracija ekrana. :)

Hvala obojici,na 4.3 sam kombinaciji.Odoh na PA...

Kada radim wipe, u advanced wipe ima 6 opcija. Da li treba da cekiram i internal storage i usb-otg?

****ga sad već nećeš ni da čitaš. Napisao sam ti, vrati se na moj post. A i zar ti nisu imena logična?

Procitao sam, ali rekoh bolje da pitam, jer nisam bio 100% siguran. Ovo jedno mi jeste logicno, ali na drugim telefonima koje sam imao uvek sam radio wipe i internal storage-a, zato i pitam. A usb-otg ne znam ni sta je.

OK, hvala lepo. ;) Evo ucitava se po prvi put.

EDIT: Ne znam koliko je ovo normalno, ali krenuo mi je sam instalaciju svih aplikacija koje sam imao na stock romu, one koje sam ja dodatno instalirao. Cool.

Poslednja izmena:
zato što si ostavio čekirano ono restore prilikom setupa... ja uvek gasim i to i backup pa ručno radim backup / restore preko rom toolboxa. tako em skida preko neta automatski (ako nisi na wifi ****no) em nemaš user data vraćen em je sporije

Sacuvao sam ja user data, sad cu da pregazim preko ovoga. :) A nisam video nigde to restore.

kad ideš kroz inicijalni setup pa gde imaš onih 6 kvačica, prve 2 su backup restore, pa 3 za lokaciju i poslednja da te spamuju sa novostima sa playa na mail

Ljudi, opet mi treba pomoc. Otvorio sam settings i pie controls. Onda sam spustio gore u nav baru da vidim nesto i slucajno ponovo kliknuo pie controls. Sada mi je skroz nestao navbar i sto je najgore i softkeys, te ne mogu da idem ni na back i home, ako ne pogodim gde sam hteo moram da resetujem telefon, jer ne mogu da se vratim u nazad. Ceo telefon je da tako kazem u full screenu, od vrha do dna ekrana. Kako da vratim ovo dvoje a da ne flesujem ponovo rom? I kako se uopste ovo desilo???

EDIT:Nasao sam. Prepao sam se za trenutak.Jos uvek mi nije jasno kako se ovo desilo, s obzirom da nije bilo ukljuceno "Pinch to enable extended desktop".

Poslednja izmena:
Nisam siguran da kapiram u čemu je problem, ali pritisni power dugme, i pritisni extended desktop, to bi trebalo da ti vrati soft dugmiće.

Hahaha,morat ces ponovo flashovati lol
Zezam se,povuci lagano prstom od dna telefona prema gore,od led diode prema gore.
Ukljucio si pie controls.

Ja sam mislio da su mu nestale pie kontrole :D
Uradi ovo što ti Zlatan kaže... to je cela poenta pie-a, imaš extended desktop, a dugmići se pojavljuju povlačenjem prsta na gore.
U svakom trenutku možeš da vratiš soft dugmiće disejblovanjem extended desktopa pritiskom na power dugme...

Nisam siguran da kapiram u čemu je problem, ali pritisni power dugme, i pritisni extended desktop, to bi trebalo da ti vrati soft dugmiće.

http://www.youtube.com/watch?v=wt0x3kQR2cc

Ovo sto on radi par puta u prvih minut klipa.

Hahaha,morat ces ponovo flashovati lol
Zezam se,povuci lagano prstom od dna telefona prema gore,od led diode prema gore.
Ukljucio si pie controls.

Dobra fora, ekran izgleda ogromno, ali ne kapiram koliko je prakticno bez back i home dugmeta. Znam da imaju dole kad se povuce ali presporo mi to nesto.

Ja ne volim pie, ne koristim uopšte...
Samo smanjim dugmiće za 50% i lagano :p

ja sam posle dugo mozganja došao do kompromisa od smanjenog navbara na nekih 30dpi (na default 320 sistemskih dpi). vrlo malo prostora jede a opet imaš brzu navigaciju kao sa stock dugmićima. default je 48 dpi pa je ovo nekih 60ak%, probaj tako.

Pa na Cataclysm rom-u se tako podešava, po procentima:)
A na PA stavim na 24dpi i to je to:p

Stvar navike.
Meni su pie kontrole extra stvar,ne flashujem rom ako nema istih.
Ili ganjam exposed modove da imam pie.

Pa imaš lmt launcher, šta se zezaš sa modovima i preskačeš romove bez potrebe :)

Jeste odlican, samo mislim da je stock brzi. Desi mi se kad se vratim na home da se ikonice iscrtavaju jedna po jedna.

Nazad
Vrh Dno