Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
pa to, ako je sa play storea zameniće mu za novi sigurno, čitao sam po forumimam o gomilama takvih slučajeva. Menjali su ljudima telefone i zbog malih ogrebotinica.
Da,da, sa play storea. Stigao pokvaren telefon, on ga je odmah vratio. Rekao sam mu da mora da dobije nov telefon ili da ubije od batina nekog tamo.
Hocu bre Nexus
Nemam blage veze, ja milsio to kod nas samo moze da se desi, da transport bude takav. Mada ruku na srce, meni ovde nikada nije nista stiglo izlomljeno ili pokvareno.
Dobro je onda, ja se vec uplasio kada sam video naslov da su rasprodati svi Nexusi...
Da li vam se prilikom dolazeceg poziva prikazuje samo gornja polovina slike onoga ko vas poziva ili cela slika? Na starom telefonu mi se prikazivala cela, ako se dobro secam. Inace je stock 4.3
Theme changer: berlin at night tema
Rom: Paranoid android
Launcher nova prime
Mix tiny white icons + minimal iu
Dashclock
Sve se otvara na swyipe na ostala dva skrina su shortcuti i vidzeti. Wall iz minimal ui.
Islim da je to, to. :-D
Da pitam nesto nevezano.ima li neke velike svrhe da instaliram neki custom rom posto i ovaj stock radi odlicno?mislim dok sam imao stari htc imalo je svrhe jer je custom rom bio mnogo brzi.vec sam rutovao telefon.koje su prednosti custom romova za N4?
Mahom su svi stabilni. Ipak postoji kompletan source za ovaj telefon i razvoj romova je milina.
Mnogi od nas ovde koriste:
-Paranoid Android tj. PA
-AOKP (moj favorit, ali nema još finalni 4.3)
-CyanogenMod tj CM (isto odličan, ali nema stable 4.3)
-SlimRom
Probaj, na primer PA 3.99. Nisam naišao ni na kakve bagove.
Ljudi, jel moze kratsko uputstvo samo u par reci, cisto da nesto ne zayebem, posto je uputstvo na ovim linkovima veoma sturo:
"If you haven't already install your radio and booloader now.
Install the Rom, then Gapps, wipe caches, reboot.
The very first boot-up can take a while"