Šta je novo?

LG Nexus 4

Ljudi rade za 10. Ovaj ROM im je pomjerac guzova :D Ima sve ono bas sto sam trazio (ni manje, ni vise), cini mi se da radi smooth-nije od stocka :):D

Sto Google ne napravi ovakav 4.4 npr. :smoke:

Znam da je glupo pitanje, ali kako od 4.3 unrooted stocka do PA novog stabilnog roma?

Wug fresov toolkit i rootuj sa sve recoveryjem, prebacis rom i gapps na storage, fac. reset, fles roma i aplikacija i samo odradis wipe oba kesa.

Neko je pitao za Pacman, valjda skyfall. Ja ga vozim vec dva dana :D poslednji nightly i nije bas najstabilniji (mada, to je nightly jelte). Par puta je bilo da mi pie ne radi uopste, par puta je bilo sitnijih bagova, ali generalno je ok, nije me dosad iznervirao da pozelim da ga promenim odmah. Cekam milestone varijantu, mislim da ce taj da pokida. :)

Ja sam, hvala! Za sada sam na PA, kada bude izašla milestone verzija skinuću pa ću da probam. Hvala na odgovoru.

Ja sam pre neki dan probao nightly AOKP. Extra su opcije. Ima čak i podešavanja za svaku animaciju posebno. Ali ne radi još uvek tečno. Tako da se vratih na PA, za sada.

I na slimu imaju neke animation optopns,tek ih sada izvali :) fazon kako da ti se otvara tekst kada skrolujes gore dole,nije losa fora

da, listview animations. svuda gde imaš elemente jedan ispod drugog, čak i u tapatalku npr. zanimljivi efekti mogu da se naprave :)

Problem sa franco kernelom će biti rešen najverovatnije u sledećem izdanju roma:

OK, let summarize this

- It is ONLY on PA 3.99.1-RC1 + FK 183, go to settings->storage.
- It is NOT a FK problem! and will not be "fixed" by him
- No other side effects, damages or performance issues.
- It will be resolved in next PA ROM release.
- Workarounds until this is done:
* Do not go to this menu the rest should be OK, except some "media" glitches or so.
* Search for alternative kernel builds, script modifications or so, for now, see - PA ROM thread
* Use another ROM or just the previous release of PA + FK 183

Ima li neko problem sa "skakanjem" procenata baterije na CUSTOMizaciji :)

Šta hoćeš da kažeš? Da li baterija bre puni, da li duže traje?

Hocu da kazem da mi naglo spadaju procenti baterije. Npr. drzi na 50%, radim 15 min na telefonu, 50% i dalje drzi, restartujem telefon ono prikaze 60%. Sinoc ostavio telefon bilo 35%, probudio se jutros 20%, a telefon cijelo vrijeme u deep sleepu. Kakvi su ovo prebacaji.

pa restart nije redovna situacija pa ne možeš to da gledaš... a moguće da ti je stvarno svukao 15% za noć... *** takav si rom stavio, ti kao iz one izreke o punom džaku pi... a ti se hvataš za... jel :) od toliko dobrih romova ti stavljaš najtli

I ja isto verujem da je do roma. Probaj PA RC1, pa ćeš onda videti da li je u pitanju baterija ili rom...
P.s. da li ti je preko noći uključen wifi, data, gps ili nešto od toga što bi moglo da vuče bateriju?

I ja isto verujem da je do roma. Probaj PA RC1, pa ćeš onda videti da li je u pitanju baterija ili rom...
P.s. da li ti je preko noći uključen wifi, data, gps ili nešto od toga što bi moglo da vuče bateriju?

Nije ostalo nista ukljuceno tebra. Prekontrolisao sam sa Wakelock Detectorom, sve skoro DeepSleep. Ako on laze,lazem i ja. Probacu PA i Slim valjda ce me nesto zadovoljiti. Prvo PA, pa cemo vidjeti dalje:)

Jao kad ga sinoc nisam polomio! Bio u kafani, prilicno se popilo, prilazim devojci, super neka prica, daje mi broj, vadim telefon, ne reaguje! Ukljucim ekran, ali touch kao da ga nema, locksreen ni da mrdne! Ijaoo nikad nisam bio blize odluci da bacim 300e! Probam reboot, ma nece ni to, ne mogu da ga iskljucim. Snadjem se tu nekako, uzmem broj jelte, posle 10min, ukljucim ga, radi normalno. Verujem da je do retardiranog roma, ima te neke bagove, ali brate da mi to uradi u kljucnom trenutku, nije realno.
Moracu PA da flesnem, nema druge.

Nexus 4 koji je porucio ortak i koji je stigao pokvaren nije zamenjen, nego su mu vratili pare. Smorio sam se...
Cisto da javim, da moze i takva stvar da se desi. Izgleda da cu ostati kratak za telefon ;\

@patrik PA je exstra stabilan,koliko vidim jedini stabilni 4.3 rom....Evo vec dve meseca nijedan bag.....
PS....Nosi uvek hemijsku olovku sa sobom,makar sam ja tako radio.....

Nexus 4 koji je porucio ortak i koji je stigao pokvaren nije zamenjen, nego su mu vratili pare. Smorio sam se...
Cisto da javim, da moze i takva stvar da se desi. Izgleda da cu ostati kratak za telefon ;\

Pakao.. Izgleda kada ih nemaju u prodaji nemaju ih uopste na lageru,ni minimalnu kolicini za neke moguce zamene

Izasli PA 3.99.1 RC2 i Francisko kernel r184 kazu da super rade....Posle cu da ih flesnem....

Jao kad ga sinoc nisam polomio! Bio u kafani, prilicno se popilo, prilazim devojci, super neka prica, daje mi broj, vadim telefon, ne reaguje! Ukljucim ekran, ali touch kao da ga nema, locksreen ni da mrdne! Ijaoo nikad nisam bio blize odluci da bacim 300e! Probam reboot, ma nece ni to, ne mogu da ga iskljucim. Snadjem se tu nekako, uzmem broj jelte, posle 10min, ukljucim ga, radi normalno. Verujem da je do retardiranog roma, ima te neke bagove, ali brate da mi to uradi u kljucnom trenutku, nije realno.
Moracu PA da flesnem, nema druge.

ja verujem da je mob kao jedini trezan covek u toj prici, pokusao da te upozori na mogucu gresku :D

Da si imao Nokiu 3310, to ti se ne bi desilo :p

Vrh Dno