Šta je novo?

LG Nexus 4

To ne bi smelo da se dešava...

Jedino sa stockom sam siguran da ce sve uvek raditi na nivou. PA, slim, cataclysm... kod svih je bilo stucanja, barem u mom slucaju.

Pa meni na gnex sa 1gb rama se to ne dešava ni na stock ni na custom romovima...

Meni je stock savrsenstvo. Custom romovi nude puno u pogledu funkcija, ali celokupni rad sistema je na strani stocka.

Da.. Zato ja uvek volim da flesnem stock kernel bilo koji rom da furam.. Nista kao stock kernel

Može da se namesti,imas par stranica unazad kacio sam ja screen shot...Radi provereno.

Rečeno je već - nikada. Čeka se N5.

Može da se namesti,imas par stranica unazad kacio sam ja screen shot...Radi provereno.

Pa sad sam probao i nece. Na StockUI hoce (znaci da umem da uradim :) ) a na TabletUI nece. Barem kod mene je tako, da se ogranicim. Evo i screenshot kao dokaz.

Prilozi

• Screenshot_2013-09-18-22-39-23.png
    Screenshot_2013-09-18-22-39-23.png
    201.9 KB · Pregleda: 128
Kod mene hoće.

ejehubas.jpg

4ere6uhe.jpg

@Nabukodonosor šta je onaj android u "notification bar-u" da ga tako nazovem, odnosno prva ikonica do dugmića?

OMG :lupko:
Nabukodonosor, briši to i ne pitaj zašto ;-)

Poslednja izmena:
Brisi to.. :) brukas nexus korisnike :)

Poslednja izmena:
Nasao.. Hvala :) nego,koju opciju koristis da ti program navata lokaciju.. Preko mreze ili gps satelita ? Cenim da prva opcija dosta manje trosi baterije ?

@Nabukodonosor
Taj task shit ;-)

Preko mreze,stavio sam u opcijama Don't use GPS.
Objasnite decku ,to od 4.0 ICS nema svrhe koristiti,totalno ti je to ne potrebno....

Poslednja izmena:
Ok.. Vidim nasao mi tacno u kojoj sam ulici i ispisao njen naziv.. Zanimljivo

Promenjen je memory management, odnosno na 2.x nije nešto dobro ni napravljen.
Odnosno aplikacije treba da su keširane da bi se brže pokretale, a ne da učitava u keš pa onda pokreće, kao što biva kada koristiš te task kilere...

Izguglaj malo, ili neka ti neko još malo bolje objasni, meni se već spava :p

Nazad
Vrh Dno