Šta je novo?

LG Nexus 4

Pade veceras unlock + root preko Stock 4.3 i nabacio sam ovaj Slim 4.3, sta reci, osim da kida, podesavanja su me odusevila. Jeste da sam se zezao dosta prvo oko drajvera na kompu, a posle oko root-a ali nekako sredih i instalirah rom... E sad opet imam problem, nemam SuperSU nakon flashovanja a nije dovoljno samo ga skinuti sa PlayStore-a, ne mogu AdAway npr. da aktiviram. Moze neka pomoc?

Edit: Da li neko zna kako da podesim Navigation Bar da bude providan, npr. 50%? Guglao sam malo al nesto se nisam snasao. :)

Poslednja izmena:
Nav bar setings,style and dimension,tamo imas podesavanja za providnost.. Sto se tice roota moras da ga flesujes iz custom rekoverija da bi rootovao mob

Pa da, i sta god da sam mu stavio ni da mrdne. Lepo sam podesio notification bar na 50%. Jel mozes da mi prosledis tacna podesavanja koja kod tebe rade?

Edit: Odakle da skinem taj .zip koji treba da se flashuje da bih imao root? :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1379294126398.jpg
    uploadfromtaptalk1379294126398.jpg
    80 KB · Pregleda: 183
Poslednja izmena:
Stoji mi colour mod stikliran ako to menja nesto.. I na 100 procenata mi stoji i radi normalno.. Probao na 50 isto.. Ne znam sta je problem kod tebe

Ne bih znao ni ja stvarno, evo podesio sam kako si ti rekao, cak sam i reboot uradio i nista. Cekamo onda sutra, da se ovi pametni probude, mozda neko zna. :D

Kada smo vec kod nav bara.. Zasto ga ne smanjis malo i dodas jos koju komandu na njega,npr screen off ? Taman ustekas malo dugme na mobu.. I pored toga da vidim da li ista mozes da menjas na nav baru

Uspeo sam! Drndao sam ovaj Expanded Desktop, ugasio pa upalio NavBar i postao je transparentan i sad se normalno menja procenat, mislim ne moram uvek da ga sklanjam i vracam kad zelim da se promeni. :)

Super.. Ocekivao sam da ti neka glupost zabola.

Opet me zeza. Probao sam Pie i sad ovaj NavBar kad sam ga vratio, opet nece da bude transparentan.

Edit: Sa ovim podesavanjima mi je radilo ranije, ali sad nikako nece.

Poslednja izmena:
Kod slima ti ne treba da skidas root, vec ga samo aktiviraj u advanced settings-u

Sta svi hvalite taj slim? Jel ima hybrid setrings? Dpi menjanje i ostalo?

Može da se menja dpi, ali za ceo fon, nema onako po aplikacijama kao kod PA...

Pie :-D

Sta da radim sa ovim sranjcetom sto nece da ima transparentan NavBar? :(

***, jedino factory reset pa sve ispočetka...

Ako pricas o 4.3 onda samo na stock launcheru. Tako je i na PA. Bug neki koji ne mogu da srede, a i bole ih. :)

4ymaqe6y.jpg

aje3atah.jpg

Poslednja izmena:
Koje su to ikonice?

Goolo icons...Placaju se na google play,moras da ih skines preko BM.

Ok, hvala :thumbup:

Black Market valjda...

Pa s' obzirom da sada mozes da koristis trebuchet sa icon packovima, nemam ni potrebe da instaliram novu. Koristim 3.99.1 i iako je rc1 radi odlicno. :)

Nazad
Vrh Dno