Šta je novo?

LG Nexus 4

Preporuka za Paranoid + Franco kernel. U toku noći mi je otišlo samo 2% baterije (sve uključeno, kao i WiFi). Takav rezultat sam imao i sa AOKP 4.2.2.

Jedva čekam stable AOKP 4.3... :)

Ima mnogo više opcija za detaljno podešavanje. Recimo tamo sam mogao da stavim bilo koji taster u navigacioni bar ili čak i neku aplikaciju, a možda čak i macro funkciju (niz komandi, npr da stavi osvetljenje na pola, ugasi sinhronizaciju, ugasi Wifi, prebaci na 2G, itd). Ja sam stavio taster za gašenje i tako štedeo fizički taster 50%. Ovde na PA kao postoji opcija za podešavanje NavBara, ali bukvalno ne možeš ništa da uradiš osim da promeniš raspored tastera, podesiš veličinu i staviš Menu taster da uvek bude prisutan.

Takođe, između ostalog, na AOKP za NavBar može da se podešava nivo transparentnosti, može da se stavi da se NavBar skriva i "poziva" swipe-om ili dodirom,... Imaju i neke ribbone, pa se mogu izdvojiti aplikacije kako bi se radio brži multitasking, mogu se ukidati dozvole aplikacijama, i još puno toga.

Nadam se da će u AOKP da implementiraju i onu CM funkciju za Chromecasting iz bilo koje aplikacije. To bi bilo vrh. :)

Corax
Manje vise sve sto si napisao ima na slimu.. I meni dugme za gasenje stoji u nav baru npr.
Screenshot_2013-09-12-12-39-19.png

Poslednja izmena:
Sve sto si nabrojao ima i PA. :)

Manje, vise. xD

Poslednja izmena:
Pa ne bih rekao, pošto sam trenutno na PA i juče sam pregledao sve opcije i podešavanja. Nije ni približno tako dobro i detaljno kao na AOKP. Reci mi kako da podesim da NavBar bude transparentan?

PA ima Holo i nezavisno podešavanje dpi i to jeste super odraðeno i odlična je ideja. Ali opcija je prilično manje.

Ali dobro, nisu potrebe svima iste. Ali bih ti svakako preporučio da probaš AOKP kada bude izašao 4.3 stable (milestone). Mada ti si toliko navikao na ovo podešavanje dpi da nema drugog ROM-a za tebe. :D

Ja mislim da je PAC ROM za tebe Corvus. On ima u sebi i CM i AOKP i PA features. Ako tu ne nadjes sve opcije i vise od toga, e onda ne znam :D

Ha, meni danas stigo crni bumper, a imam beli telefon. :-D fino lezi, iako je kineski. :)

Pa ne bih rekao, pošto sam trenutno na PA i juče sam pregledao sve opcije i podešavanja. Nije ni približno tako dobro i detaljno kao na AOKP. Reci mi kako da podesim da NavBar bude transparentan?

PA ima Holo i nezavisno podešavanje dpi i to jeste super odraðeno i odlična je ideja. Ali opcija je prilično manje.

Ali dobro, nisu potrebe svima iste. Ali bih ti svakako preporučio da probaš AOKP kada bude izašao 4.3 stable (milestone). Mada ti si toliko navikao na ovo podešavanje dpi da nema drugog ROM-a za tebe. :D

Navbar trenutno ne moze da se napravi da bude trans... al notification bar moze. To je jedini bug koji nisu jos uvek mogli da poprave. :)

Za transparent koristim 7D000000 i sljaka. :)

Ali da za tebe je definitivno PAC. :)

Poslednja izmena:
Ja mislim da je PAC ROM za tebe Corvus. On ima u sebi i CM i AOKP i PA features. Ako tu ne nadjes sve opcije i vise od toga, e onda ne znam :D

Nisi pratio šta sam napisao. Za mene je AOKP, jer ima sve što mi treba. Ja mogu bez promene DPI-a i bez Holo-a. O PAC-u nemam neko posebno mišljenje. :)

Navbar trenutno ne moze da se napravi da bude trans... al notification bar moze. To je jedini bug koji nisu jos uvek mogli da poprave. :)

Za transparent koristim 7D000000 i sljaka.

Probaću 7D000000 za Notification Bar. :)

Al' dobar je, nazad dvije naslage, malo mu izgleda:d MOgao si jos malo silikonom rupe da popunis :D

Poslednja izmena:
Nema potrebe tako da rutuješ telefon. Skini Wug toolkit sa XDA.
0. Čestitam na kupovini! :)
1. Otključaj bootloader (briše sve iz telefona)
2. Štikliraj da ti instalira custom recovery i klikni na Root.
3. Prati uputstva na ekranu i to je to.

Mene zanima da li ce OTA update raditi OK ako se rutuje tel?! :)

Trebalo bi da radi, s tim što ćeš morati ponovo da ga rutuješ nakon OTA.

E svaka cast. Root mi fali, drugi ROM mi ne treba. Danas bi moglo da padne rutovanje iako je pod garancijom, lako se vraca valjda :) Je li ovaj gore Toolkit najjedostavniji (najbolji) nacin za root. Nije bitno ono koja je verzija ROMa i to, kao sto je bilo na Sljamsungu... :D

Najjednostavniji način za root je da flešneš supersu zip iz custom recovery-ja.

Koristi Wugov tulkit, tamo je bukvalno nacrtano sve šta treba da uradiš :D ne možeš da omaneš

Koristi Wugov tulkit, tamo je bukvalno nacrtano sve šta treba da uradiš :D ne možeš da omaneš

Skontah da je ovo zakon. Samo ako odradim backup sa njim (ima opcija tamo), hoce li mi bukvalno sve backupovati (app+data). To me najvise *ebe :) Je l' probao neko.

Odradio sam sve preko Nexus Root Toolkit v1.7.2 ali kada startujem na kraju Super User SU kaze mi "There is no SU binary installed, and SuperSU cannot install it. This is a problem!" Probam sam ponovo da rutujem, koristio sam UPDATE-SuperSU-v1.65.zip, mislim da je to najnoviji, ali isto se desava. U cemu je problem sad??

EDIT: Uspeo sam. Rucno sam iz recovery-a ponovo flesovao SU.

Poslednja izmena:
Wtf,probam danas mhl kabal,da pogledam par slika i klipova na tv-u,kad ono nece.
Glupi nexus 4 ne podrzava mhl standard,vec neki novi slim port standard.

Jel ima nas Nexus GLONASS Navigation? Negde pise da ima a negde ne

Nazad
Vrh Dno