nemanjabgd84
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2007
- Poena
- 425
Koji si ti pobedniktebi menjanje telefona postao hobi !
Preko 10 komada ove godine :d
Koji si ti pobedniktebi menjanje telefona postao hobi !
Pa ne bih rekao, pošto sam trenutno na PA i juče sam pregledao sve opcije i podešavanja. Nije ni približno tako dobro i detaljno kao na AOKP. Reci mi kako da podesim da NavBar bude transparentan?
PA ima Holo i nezavisno podešavanje dpi i to jeste super odraðeno i odlična je ideja. Ali opcija je prilično manje.
Ali dobro, nisu potrebe svima iste. Ali bih ti svakako preporučio da probaš AOKP kada bude izašao 4.3 stable (milestone). Mada ti si toliko navikao na ovo podešavanje dpi da nema drugog ROM-a za tebe.![]()
Ja mislim da je PAC ROM za tebe Corvus. On ima u sebi i CM i AOKP i PA features. Ako tu ne nadjes sve opcije i vise od toga, e onda ne znam![]()
Navbar trenutno ne moze da se napravi da bude trans... al notification bar moze. To je jedini bug koji nisu jos uvek mogli da poprave.
Za transparent koristim 7D000000 i sljaka.
KOJI JE LANCER U PITANJU I KOJI JE ICO PACKCorax
Manje vise sve sto si napisao ima na slimu.. I meni dugme za gasenje stoji u nav baru npr.
Pogledajte prilog 123063
evo stigao ja sa mora a stigao i CASE.
http://www.amazon.com/i-Blason-Cand...5&keywords=Hard+Clear+Case+for+Google+Nexus+4
Exstra je osecaj,a bogme i izgled....Volume buton i power odlicno reaguju....Za koji dan cu vam izneti kompetno misljenje kad je budem koristio....
Pogledajte prilog 123070Pogledajte prilog 123071Pogledajte prilog 123072Pogledajte prilog 123073
Koristi Wugov tulkit, tamo je bukvalno nacrtano sve šta treba da uradišne možeš da omaneš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari