Šta je novo?

LG Nexus 4

Imam problem da prebacim 2gb pesama na mob.. Svaki put stigne do nekog procenta i kaze device unresponding ili je iskljucen,preskoci ovaj fajl ili prekini celo prebacivanje.. Da se nisu nesto drajveri ubagovali ? Ebote nista ne moze radi kako valja :(

Zavisi i od kucista ako koristis front usb, ili probaj kraci kabl ili isti kabl ali na usb sa ploce pozadi.

Ja isto imam dvije male parnice u blizini kamere, a koje se vide kad gledam pod odredjenim uglom, nije da mi sad nešto smetaju ali mi nije jasno kako su se uspjele ucrtati kad mobitel stvarno pazim i rijetko rijetko ga nosim bez maske.

Ja isto imam dvije male parnice u blizini kamere, a koje se vide kad gledam pod odredjenim uglom, nije da mi sad nešto smetaju ali mi nije jasno kako su se uspjele ucrtati kad mobitel stvarno pazim i rijetko rijetko ga nosim bez maske.

Upravo sam i ja u istom rebusu. :)

Stjepo sine,koliko se realno primecuje razlika u zvuku kada koristis cx 300 i npr sluske sa s3-jke.. Da li stvarno ta razlika u zvuku vredi 4500din.. ? Bio danas da ih pazarim ali sam bio kratak 200din :)

Stjepo sine,koliko se realno primecuje razlika u zvuku kada koristis cx 300 i npr sluske sa s3-jke.. Da li stvarno ta razlika u zvuku vredi 4500din.. ? Bio danas da ih pazarim ali sam bio kratak 200din :)

Slusalice Zenhajzer CX 300 II vrijede svaki dinar (marku). Ovo iz svakog krsa uzvuce extra zvuk (pun basa i razlike u tonovima). Za te pare definitivno nema boljih (in ear varijanta). Te od S3 nisam probao sumnjam da mogu sa ovim. Originalne od Nexusa 4 sam probao nigdje veze, nigdje basa ni na vidiku bez nekih tweakovanja. :)

Volim muziku, ne vadim sluske iz usiju i poprilicnu su odobne, samo me svrbe malo usi kad izvadim mozda 5 minuta. :) Ton na Nexus 4 je otprilike kao na SGS1 sa onim njegovim sluskama.

CX 300 ii su 39€!

Poslednja izmena:
Znaci ti si u najavi za 5god totalno gluv covek.. :) hvala na odgovoru

Znaci ti si u najavi za 5god totalno gluv covek.. :) hvala na odgovoru

Ne mora biti glasno, vec jasno i iskristalizovano da svaki instrument osjetis :)

Sad ne znam da l' volis in canal ili in ear varijantu :D in canal su odobnije po meni i bolje eliminisu buku!

Poslednja izmena:
CX su pune basa, pa ako ne slusas muziku sa puno basa, onda ih zaobidji :) Mada ima ovde audiofila na forumu u odgovarajucoj temi, pa najbolje njih da pitas.

Ja sam uzeo od Iphone-a 5 slusalice i ekstra su mi, dosta bolji zvuk od onih sto sam koristio od Galaxy Nexusa

Mene zanima kolika je rezolucija ikonica na homescreenu kod N4 ?! :)

Ako imas pravu masku koja pokriva i ledja, uopste nije problem da se ogrebe. Ako ti udje zrno peska moze da ti unakazi telefon. Maske bampere i ta chuda treba skidati sa vremena na vreeme i ocistiti ih kao i telefon. Kolega je inao iPhone u caseu od prvog dana, i kad ga je izvadio posle skoro godinu dana imao je shta da vidi...

Zavisi i od kucista ako koristis front usb, ili probaj kraci kabl ili isti kabl ali na usb sa ploce pozadi.

Promenio usb kabal i normalno prebacio.. Zanimljivo da sam preko ovog 'falicnog' usb kabla flesovao par puta stock image,lagano sam mogao sprzim telefon da je slucajno stao na pola prebacivanja sistemskih fajlova...

Drugari, treba mi vasa pomoc. Ne mogu da prikacim telefon na komp, izgleda da sam zeznuo drajvere. Citao sam na xda i pokusavao, al nema leba da ponovo instaliram. Telefon se puni kada ga prikacim, al ga komp ne prepoznaje, tek kad ukljucim usb debuging onda ga prepozna i device manageru ga stavi pod onknown device. Aj dajte neki step by step guide kako da ovo sredim, uzasno me nervira. :/

Drugari, treba mi vasa pomoc. Ne mogu da prikacim telefon na komp, izgleda da sam zeznuo drajvere. Citao sam na xda i pokusavao, al nema leba da ponovo instaliram. Telefon se puni kada ga prikacim, al ga komp ne prepoznaje, tek kad ukljucim usb debuging onda ga prepozna i device manageru ga stavi pod onknown device. Aj dajte neki step by step guide kako da ovo sredim, uzasno me nervira. :/

Probaj ovo.

Idi prvo na unistal drajvere ali moras biti siguran da si stiklirao ono da izbrise sto je instalirano.. Posle toga restart kompa.. Kada se podigne sistem samo ubacis mob i on ce ti automatski instalirati drajvere. Imao sam isti bag kao ti i ovo mi odradilo stvar.

@vrobec & fkloznica

Probao sam sinoc i jedno i drugo, uninstall uredjaja iz device managera, restart - nista. Probao sam da instaliram naked drivere sa xda, nece. Na kraju sam skinuo sdk manager pa instalirao usb driver preko njega, ni to nije pomoglo. Sad sam na poslu, nemam admin prava da to radim ovde, probacu jos jednom kuci sve ovo, pa javljam rezultate.

Da li si editovao usb.inf fajl? Ja sam tako resio.

Resio problem. :) Ponovo unistall drivera, pa puko instalaciju preko android sdk managera, reboot telefona i kompa za svaki slucaj :D i radi. jej :)
Edit: hvala!

Poslednja izmena:
Slim beta 5 a kernel ne znam.. Meni je stock najbolji :)

Kad ste kod PA. Kako vratiti stock boje? Jel jedino flashovanjem Franco kernela za JWR?

Poslednja izmena:
Hocu da flesnem PA,sve mi je jasno izuzev radia i bootloadera,sta sa njima? Skinuo sam ih,kako da ih instaliram,da li uopste treba? Ili samo da flesnem rom pa onda gapps?

Rom pa gapps ne trebaju ti bootloader i radio

Ja bih ti preporucio da flashujes 4.3 factory image. Tako dobijaš poslednje verzije BL i Radia. Preko toolkita ubaciš TWRP recovery i onda iz njega odradiš flash PA i Gapps.

Vrh Dno