Šta je novo?

LG Nexus 4

Šta znam, vidio sam da piše da je original a pročitao sam svaki feedback za ovaj bumper koji je do sad prodan i svi su prezadovoljni, a mislim da ipak nije teško uočiti razliku između originalnog i fušeraja, pogotovo kad se bumper stavi. Vidjet ću kad stigne

Izvini forumski druže, majke mi ne vidje pitanje. Sad pristupam s mobitela i čim otvorim link prebacuje me na oficialnu ebay aplikaciju a preko nje ne mogu da vidim koliko je poštarina za Srbiju, kad budem kući za laptopom pogledat ću.
Za BiH je koštalo 2.20 $ tako da vjerujem da ni za Srbiju nije više

Ahahah kad nisam sad umro :D

Odnosi se na ovaj McNulty bumper:

Shipping to: Worldwide
Excludes: Africa, Serbia, Anguilla, Antigua and Barbuda, Aruba, Bahamas, Barbados, Belize, British Virgin Islands, Cayman Islands, Dominican Republic, Grenada, Guadeloupe, Guatemala, Haiti, Honduras, Jamaica, Martinique, Montserrat, Netherlands Antilles, Nicaragua, Saint Kitts-Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, Trinidad and Tobago, Turks and Caicos Islands, Virgin Islands (U.S.)

Ovo je bas situacija da stavi covek prst na celo i da se zapita gde zivi!

Haj ko zna za šta je to dobro :), ako se ispostavi da je fušeraj čovjek vas je poštedio :)

@patrick
haha, ja sam ga zato i pitao misleci da je iz srbije :), jer videh da ne salju za srbiju, pa rekoh mozda je kontaktirao coveka a ovaj resio da posalje :)

Ortak mi porucio Nexus 4 16gb, on je u Americi. Nadam se da cu uskoro osetiti cari brzine Nexusa, pa da javljam utiske :)

Treba za koji dan da uzmem N4 16gb iz australije, tamo mu je cena 300aud(23 000din), e sad me zanima koliko ce kostati da im isporuce na adresu(negde u melburnu) ?

Комe испоручују и одакле??

Pa imam prijatelje koji zive u Melburnu, oni bi tamo narucili N4 16gb iz play store-a da im stigne na kucnu adresu u Melburnu pa ce onda meni poslati telefon, e sad mene zanima koliko ce njih izaci da im ovi iz play storea posalju fon? Znaci 300aud za fon i koliko jos kesa za dostavu?

Imam varijantu da kupim ovo iz americkog play store-a ali bi moralo da mi stigne postom. Da li mi se isplati to raditi?

Poslednja izmena:
Вероватно ће обојици да наплате и царину и ПДВ, па ви рачунајте.

Računajte i videćete da se baš i ne isplati previše :)

Ja pitam koliko ce kostati da im ovi iz play storea posalju na kucnu adresu u melburnu a vi mi odgovorite skroz drugo, carina i to me NE ZANIMA jer cu mozda otici po njega(mozda i necu), nije bitno, bitno mi je da znam koliko ce ih izaci da im posalju ovi iz play storea na kucnu adresu u melburnu

EDIT: nisam hteo da ispadnem drcan ili da uvredim nekoga, malo sam nervozan...

Ту нервозу испољи другде.
Откуд ми да а знамо колико је поштарина у Аустралији??? Ако је као у Америци, рачунај 15-20 долара

Ja pitam koliko ce kostati da im ovi iz play storea posalju na kucnu adresu u melburnu a vi mi odgovorite skroz drugo, carina i to me NE ZANIMA jer cu mozda otici po njega(mozda i necu), nije bitno, bitno mi je da znam koliko ce ih izaci da im posalju ovi iz play storea na kucnu adresu u melburnu

EDIT: nisam hteo da ispadnem drcan ili da uvredim nekoga, malo sam nervozan...

aj ti polako po njega, dug je to put :p

12AUD je postarina

Oni ce morati da plate porez. U kanadi sam platio $420 porez i shipping, a na playu je bio $359

Kakvi sad porezi? Jel telefon kosta 300aud ili sta? razumem da se placa dostava ali kakvi dodatni porezi? transport od australije do srbije nije problem jer ce prijatelj doci ovamo

Plaćaš i porez. 300AUD + porez + dostava

Kakvi sad porezi? Jel telefon kosta 300aud ili sta? razumem da se placa dostava ali kakvi dodatni porezi? transport od australije do srbije nije problem jer ce prijatelj doci ovamo

U svakoj zemlji postoji porez. U Americi zavisi od drzave do drzave. Kad sam kupovao telefon narucio sam ga na adresu u Wisconsin, jer je manja taksa (porez), da sam ga narucio dok sam bio u Illinois bila bi veca taksa i kostao bi oko 400$ ukupno.

Prilozi

• Google N4.jpg
    Google N4.jpg
    61.5 KB · Pregleda: 249
Mora da piše kod porucivanja dal je porez uključen u cenu. U nemačkoj je npr cena sa porezom, u UK isto...

U australiji je mozda cena sa porezom jer je 300aud, ali gledano sa druge strane aud je slabiji od usd pa je mozda zbog toga veca cifra...

Zamisli ovako...
Cena je $300 BEZ PDV!

Cena u svakoj zemlji je bez poreza!

Nije u evropi.. Ako pricamo o nexusu sa plej stora

Dobio sam malo pre mini heart attack, pritisnem power dugme a on samo uključi malo svetla, dakle iz crne u svetliju crnu premro sam, sva sreća pa je proradio...

Nazad
Vrh Dno