Šta je novo?

LG Nexus 4

Danas sam primetio da mi je nestao SIM za placanje za mobilni banking, jel imao neko problema sa tim na PA? Nije mi neophodno ali vec sam navikao tako da placam mesecni racun.

stock nije rootovan 4.3. Mada sam i instalirao onaj update od 1.8mb tako da je build jwr66y

Nemam gde da ga probam, zivim u pi*dincima pa zato pitam vas, inace u australiji bih trebao da ga uzmem

Pa lepo ti rekao swiper idi malo u S3, S4 teme, pa pitaj kakav im amoled, pa ce svi da ga hvale. Svako svoga konja hvali, a najbolje je ti da uzmes sta ti se svidja i da vidis.

IMG_20130904_123612.jpg

IMG_20130904_123649.jpg

Bumper je vrhunski, kao deo telefona je.
Slušalice su WOW! Naspram onih što se dobiju sa S2, ovo je milina :) 20$ sluške, 20$ bumper :)

ps. Slike su katastrofa, baš šteta :(

Poslednja izmena:
KOja je najlakša varijanta (ako postoji uopšte) da se omogući USB mass storage umesto MTP-a?

Nemoj jos factory reset da radis! Otidji u accounts, odstikliraj brower sync, nadji u settings > applications > google bookmarks sync ili kako se vec zove, odradi clear cache i data, ukljuci opet u accounts browser sync, pa probaj da li ce biti problem. Mada mogao bi i Chrome isto clear cache i data da odradis usput.

Poslušaj Djilkosha, pa ako ne uspe uradi factory reset.
U principu njegovo uputstvo je specifično za to, factory reset bi ti "verovatno" rešio i potencijalne ostale bagove ako ih ima, jer često se dešavaju posle update-a.

Zato se uvek kaže odraditi wipe i format sistema, jer nikad ne znaš da li će neki error iskočiti. Ovako odradis pre fleša i ne brigas posle... Barem znaš onda da je greška negde druge. Ovako ljudi ne rade to i kao pojavljuju se bagovi koje niko nema i ne možeš ih rešiti, jer očekuješ sa je sve odradjeno po pe esu.

To je kao kad ne bi formatirali particiju pre instalacije Windows-a. :)

Hvala na odgovoru sada cu da sredim. Uvek sam radio full wipe, ali on je sam ponudio mali update.

Bumper je vrhunski, kao deo telefona je.
Slušalice su WOW! Naspram onih što se dobiju sa S2, ovo je milina :) 20$ sluške, 20$ bumper :)

Kod mene je kopija bumper. I on je odličan, upoređivao sam, skoro da i nema razlike sa oficijelnim, isto je podnosljivo kao dio telefona je. Ovde kod nas skupo prodaju pa ne mogu dati 20-30€ za malo parce plastike. Ali kad bi ga neko prodao za 20ak $ (to je 15ak €) kupio bih rado, iako je precenjeno :)

Na slikama izgledaju OK sluske, jos se dobiju ona 3 silikonska nastavka sto se stavlja u uvo. Kod mene uzi kanal, pa na onim samsungovim nisam to dobio, a po defaultu malo vece pa je stalno ispadalo. Kakav je zvuk (bass, suround...) sa tim volio bih negdje uporediti cisto me zanima, jernisu mnogo skupe.
Citao sam po XDA da nije los ton, ali ravan, nema izrazenih zvukova bez nekih EQ-ova!

Ja kupio Zenjahzer (bez mica) da mogu koristiti i na telefonu i na kompu. Kad pozivam sa tela sa prikljucenim sluskama, cujem sebe kad pricam preko mikrofona na telu :D Jer sa tim sluskama sa micom se gubi na kvalitetu osim ako se ne korisi na uredjaju uz koje su dosle. Je l' imas MIC i dio za +/- na sluskama :)

Poslednja izmena:
Ja koristim skullcandy sa micom i prezadovoljan sam. Cak i sortcuti rade. Npr. 2x click next track 3x click previous track, hold voice search. Ima jos svasta. :)

Narode pomazite, kad prikljucim telefon na laptop uopste nece da mi ga mounta ili kako se vec kaze, ne izadje mi autoplay pa da mogu da udjem u foldere i prebacujem stvari sa mobitela na laptop i obratno.
Moglo je do neki dan, sad odjednom nece, a suprugin Galaxy Nexus bez problema hoce.
Driveri su ispravno instalirani, usb debuging ukljucen, probao sam vise portova ali nista
28vce3a.jpg

U My Computeru ga nigdje

103sgfc.jpg

U control panelu gdje su uredjaji ga vidim, ali ne mogu pristupit folderima i fajlovima
16anvx5.jpg

Zato i nazivaju takvim imenima. Google zivi od reklama to je poznato. Vidis kako reklama utice na covjeka. Ja nisam cuo za ovaj KitKAt ne pamtim, ali sad jesam :)

I ja isto, ako i pojedem neku čokoladicu u zadnje vreme to je snickers/twix/mars. A i ovaj kitkat nije nešto lep...

Instalirao sam neki rom i zaboravio da stavim autoapdejt na plejstoru na off i on mi updejtovao sam super su.. Da li cu zbog toga imati probleme sa rootom ?

Zašto uopšte ne bi imao ažuran supersu?
Ako rom nije pre-rooted flešuješ mu 1.55 supersu i posle toga pusti da radi update preko ps. Pa što bi izbacivao update ako će da zezne root? :)

Ne znam.. :) logika nikada nije bila jaca strana kod problema vezanih za android.. Neko je pricao ranije da ima bagova sa novijom ver,ili sam se ja pogubio skroz

Bas si se usrecio kad Vojkanu das da ti namesta telefon :p

Drugari B, će mi odgovori neko za usb mass storage mogućnost?:D

Ne postoji način da se prebaci u Mass Storage, samo MTP.

Možda može iz CWM-a, ali sumnjam (mada nisam probao). Drugi način sigurno ne postoji (TWRP nema tu mogućnost).

MIslio sam na neki zip da se flašuje id CWM-a i da radi mass storage umesto MTP-a :)

Nazad
Vrh Dno