Šta je novo?

LG Nexus 4

Tebi da, meni je npr super jer imam neogranicen net :)

Ma većinom sam na wifi-u, gde god da se krećem, ali prosto je meni to suludo... Npr šta imam slike u cloud-u, bio sinoć sa društvom, hteo da mu prebacim danas i kažem drugu, e krastavac u cloud-u su mi, a on nema net na telefonu šta onda? Da skidam sa neta, pa da prebacujem itd.


Super imaš neograničeni net. Koliko treba da se skine 10 slika u punoj rezoluciji koje zauzimaju po 3-4mb na tom neograničenom 64kbit/s? Jedno 2 sata... Popijem 5 kafa dok prebacim 10 slika.
 
To stoji ali je zato klaud dobar za neke druge stvari.. Npr rikne ti sd kartica ili memorija na mobu i sta onda ? Ako nisi bekapovao slike ode sve u tri lepe.. Meni se to desilo kada klaudovi nisu bili in :)
 
Jeste interna memorija riknjava na svakih mesec dana, pa moraš da čuvaš u cloud-u sve. Memorijske isto riknjavaju čak još brže. :)
 
Memorijska mi riknula posle 30 dana.. Bas se secam soka kog doziveh tada
 
Za posao je cloud jednostavno neophodan, sync sa računarom i ćao :)
 
Memorijska mi riknula posle 30 dana.. Bas se secam soka kog doziveh tada

Ne kažem da ne riknjava. Ja sam video posle 7 dana. Telefoni sad imaju 16-32-64gb. Jako jako jako mala verovatnoca da će to tako baš da rikne. Sem ako je naravno nekim pogrešnim flesom ne spržiš...

Kad budemo imali flat pakete sa bar 3/1 mbit/s kod operatera, tad će biti korisno imati cloud. Za sada je to ništa. Sem naravno ko nema data kartice od po 30gb, al' to i košta.
 
A sta mislite o ovome, 16gb model i na njemu ono osnovno(slike, muzika) a na nekom flesu od 32gb filmovi i ostale stvari a na cloudu vazni fajlovi?

Sad ce neko da me napadne "ali n4 nema otg", tacno, ali moze da se skarabudzi, usb-y kabel, n4-eksterna baterija-flesh :)
 
Kad nemaš veći ekran može :-D
 
Brzo će i kod nas da se pojave, navodno jedan već ima, wifi adapteri, čitači fleševa kao i sami wifi flešići, oni će naravno biti osetno skuplji.
 
Nije bas kao bakin televizor ali za nuzdu moze da se pogleda po nesto. :D
 
Pazi, gledam i ja na note 2 preko show box-a svako vece po nesto, ali opet to "film" mi je zazvucalo malo tesko jer kad gledam film, onda napravim da mi bude približno kao u bioskopu :)
 
Pre par dana sam rootovao telefon koristio sam Nexus Root Toolkit i posle podesavanja onih ADB drajvera za android, nmg nikako da povezem telfon sa kompom da mi prepozna kao flash memoriju i bukvalno nmg nista da prebacim, jel zna neko u cemu je problem? Pokusavao sam razne varijankte i na fonu da stikliram usb debaging pa MTP, kad stavim kao Cameru onda prepozna ali opet nmg da prebacujem fajlove... Secam se da mi se ovo jednom pre desavalo na nekom fonu ali se ne secam kako sam resio problem. Imam win8
 
Probaj da iskljucis usb debuging ili obrisi drajvere, pa ih instaliraj opet.
 
Pa bas i nece jer treba da vratim muziku od 4gb na memoriju telefona. Pokusao sam i da izbrisem drajvere i nece i dalje...
 
Možda je do telefona, jesi probao na drugom kompu?
 
Bravo! Kako se tog nisam setio :D Na Laptopu mi radi kada sam iskljucio usb debuging i vratim se na Destop i tu i dalje nece... Vazno da sad mogu prebaciti muziku kasnije mi nece ni trebati, jer ove sitne stvari mogu preko dropoboxa...
 
Neće ni meni da radi to isto posle instalacije toolkita, ali prebacio sam sve što mi je trebalo preko air droida pa se nisam mnogo pocimao da rešim problem.
 
Mora se uninstal drajvera pa restart kompa(pošto to obično niko ne radi) pa onda prikopčaš pa instaliraš... 99% da će raditi
 
Interesuje me kako se ponaša u džepu dok trčite,da li landara u šorcu ili trenerci.Težina mu nije mala a ja planiram da džogiram sa ovim telefonom.Kažete da gps brzo hvata satelite i to mi je je veoma bitno jer me sgs smorio sa njegovim gps-om.Treba mi i vaše mišljenje n4 vs optimus g ako neko ima oba telefona.
 
Kako mislis tezina mu nije mala? Taj telefon ja skoro ne osjecam u ruci. Doduse nakon Note 2,ali svejedno, ko god se igrao sa n4 u mojoj okolini stekao je utisak da je telefon bas lagan
 
Nazad
Vrh Dno