nemanjabgd84
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2007
- Poena
- 425
Ode moj Nexus na prodaju, a taman sam se uigrao i pokupovao aplikacije za njega...Moram novi komp da uzimam, ali se vidimo za par meseci kad uzmem novi, ovo je droga :d
250e 6 meeci star sa 2 god telenor garancije kao nov prodao sam ga za 2 min cim sam postavio oglas a imao sam jos 5 ponudaAko nije tajna koliko?Posto cu mozda istim putem uskoro
Aplikacije se vezuju za nalog, a ne telefon. Tako da ćeš moći da ih koristiš i na novom telefonu.
***, pada cena... Za dva tri meseca ce biti 200-220.
Pa ko je rekao da nece da radi? Ja sam rekao samo da pada cena. Nigde nisam ja rekao da nece da radi.
Cuj ovi,mozda i ti upadnes u n5 tabor![]()
Pa za 2-3 meseca izlazi N5. Pasce za 30e cena sigurno, posto ces za 300-350e moci uzeti N5. Sve zavisi od stanja telefona i svega.
Ode moj Nexus na prodaju, a taman sam se uigrao i pokupovao aplikacije za njega...Moram novi komp da uzimam, ali se vidimo za par meseci kad uzmem novi, ovo je droga
Nisi me razumeo. Ja imam visa electron, internet karticu, ali fora je sto na aliju pise da primaju visu, a nema visa elektron. Zanima me necije iskustvo sa alijem, da li ce mi primiti visa electron iako tamo pise samo visa, to je sve.Otvori internet karticu negde, max par stotina din godišnje i nemaš brigu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari