Šta je novo?

LG Nexus 4

Ode moj Nexus na prodaju, a taman sam se uigrao i pokupovao aplikacije za njega...Moram novi komp da uzimam, ali se vidimo za par meseci kad uzmem novi, ovo je droga :d

Aplikacije se vezuju za nalog, a ne telefon. Tako da ćeš moći da ih koristiš i na novom telefonu.

Aplikacije se vezuju za nalog, a ne telefon. Tako da ćeš moći da ih koristiš i na novom telefonu.

Znam, ali sam kupovao display kontrole, dialer ex, teme za nexus itd a nista od toga mi bas nece trebati na drugom telefonu + su display kontrole samo za n4 :) Ma da pristekam pare i eto mene nazad. Taman kad izadje Android 5 u SlimBean verziji :)

Pi bre. I ja sam te zvao. Rekao si mi decko je na putu da ga kupi vec. Kako sam se smorio.

Elem ako neko bude imao slicnu ponudu kao copears neka mi baci pm.

***, pada cena... Za dva tri meseca ce biti 200-220.

Ma kakvi. Koristio sam i skuplje telefone, pa nisam bio tako zadovoljan kao što sam sa Nexus 4.

Pa ko je rekao da nece da radi? Ja sam rekao samo da pada cena. Nigde nisam ja rekao da nece da radi.

Pa za 2-3 meseca izlazi N5. Pasce za 30e cena sigurno, posto ces za 300-350e moci uzeti N5. Sve zavisi od stanja telefona i svega.

Meni je prvi Android Galaxy Ace izdrzao 10 meseci, pa sledeci G300 8 meseci, dosadili su mi jer su bili najobicniji... I onda sam upoznao Nexus familiju preko N7 i odmah sam znao koji mi je sledeci telefon. I mislim da cu ga koristiti barem do n6 :-D

Pa nije, ali ovi što su mislili da prodaju da bi uzeli N5 uz malu doplatu...

ajde jedno noob pitanje: prvi put hocu da pazarim nesto na aliju, i sad tamo kaze kartice: mastercard, visa... Ja imam visu electron, je l ce to da sljaka? Obicno sajtovi stave da primaju i visa electron, ovde stoji samo visa pa sam malo u dilemi...

Otvori internet karticu negde, max par stotina din godišnje i nemaš brigu.

Ode moj Nexus na prodaju, a taman sam se uigrao i pokupovao aplikacije za njega...Moram novi komp da uzimam, ali se vidimo za par meseci kad uzmem novi, ovo je droga

Evo i jada se pohvalim, Nemanjin telefon je zavrsio u mojim rukama :D. I prvi utisci su :happy::banana::happy:.

Otvori internet karticu negde, max par stotina din godišnje i nemaš brigu.
Nisi me razumeo. Ja imam visa electron, internet karticu, ali fora je sto na aliju pise da primaju visu, a nema visa elektron. Zanima me necije iskustvo sa alijem, da li ce mi primiti visa electron iako tamo pise samo visa, to je sve.

Popunis sve sto treba sa tom visom elektron i neces imati problema.. Kupio 10ak stvari lagano..

Neverovatno!
Sve stock!

Prilozi

• uploadfromtaptalk1377887571085.jpg
    uploadfromtaptalk1377887571085.jpg
    67.7 KB · Pregleda: 230
  • uploadfromtaptalk1377887588415.jpg
    uploadfromtaptalk1377887588415.jpg
    56.4 KB · Pregleda: 224
  • uploadfromtaptalk1377887606035.jpg
    uploadfromtaptalk1377887606035.jpg
    53.9 KB · Pregleda: 213
Djilkos kupuje sledece akumulator od 72ah povezan sa dslr-om :D autonomija 3 nedelje :D

Nazad
Vrh Dno