Šta je novo?

LG Nexus 4

Wet su prilicno skuplje ali bolje prijanjaju na telefon tako da su bolje za ledja.
Za napred su suve dovoljne.

Wet su prilicno skuplje ali bolje prijanjaju na telefon tako da su bolje za ledja.

Valjda obratno. Bolje za naprijed wet, jer je staklo malo zaobljeno na krajevima. A nazad je ravno pa mpgu suve. Meni nista ruznije kad folija ne ide do kraja do ivice i kad se vide oni prelazi :) Nisam planirao naprijed foliju, ali nazad treba. Iako kazu da je Gorilla prilicno se grebe.

Treba mi hitno info,nemam vremena da listam thread, koji serijski broj treba da bude za novije modele,restilizovane Nexus-e, treba da pocinje sa 2 ili 3?
Trebam da pazarim nexus koji je kupljen u martu pa da se informisem. Hvala svima unapred

^ 301 i noviji. Od 303 imaju sitne odstojnike.

Sto je bolje da uzmem? Nexus 4 8GB 300 eura ili Huawei ascend p6 za 280 eura uz produzenje ugovora...
Vidim ovaj huawei proglasise kao za najbolji telefon ali po karakteristikama nije bolji od nexusa a kamoli od s4 ili one...

Ko to nudi P6 uz ugovor? Pretpostavljam da to nije u Srbiji..?

@Znalac 280e/300e + sklapanje ugovora?

Hehe Pa zar si očekivao od Vladofa da preporuči P6, a on "fura" Paranoid na N4, koji nikada neće ni "proći" pored P6? :D

Ali, realno, navedene cene su previsoke za oba telefona.

Hehe Pa zar si očekivao od Vladofa da preporuči P6, a on "fura" Paranoid na N4, koji nikada neće ni "proći" pored P6? :D

Ali, realno, navedene cene su previsoke za oba telefona.

Nijesu valjda svi toliko zadrti da hvale samo ono sto oni imaju. Valjda ima odje civilizovanih ljudi da sagledaju realno situaciju.
http://telekom.me/product-details-updated.nspx?phoneid=164&userType=2
360 eura je uz pripejd. 280 eura je i da placam 15 eura mjesecno. Toliko i sad placam, samo da produzim ugovor.

Kako bi rekao Sheldon: "Rat! 1 out of 10, not bad..." :D

Ali opet 6gb može dosta da ograniči ovako dobar telefon ;)

Taj rad...Sheldon je kralj...odgledah celu 4.sezonu na letovanju:D

Opet, Nexus je nexus, iako imam HoX...ali, nadam se, eto mene međ vama uskoro...

Inače, za Znalca, evo, ja ga nemam, ali u tom duelu ne bi nimalo imao sumnje šta uzeti...

Ispao mi kljuc i u padu okrzne ekran od fona i sad na fabrickoj foliji imam 3 rupice sa 3 baloncica, nadam se da je Gorilla ispod neostrcena, moram da menjam foliju zbog neravnina ovih. :)

Jel to francuski ključ kad tako lako krši sve pred sobom :D

STrah me kvasiti to pa stavljati na telefon, da kap nadje put do unutrasnjosti tu bi kraj bio (kroz zvucnik npr)! Nije ovo Xperia Z:D

Poslednja izmena:
Da li je neko ovde kalibrisao display i kako? Ja sam se malo zezao sa Tricksterom i ne znam da li se isplati

Kad smo kod display-a, wtf se dešava sa bojama? Nekako su bledunjave? Primećujem najviše na WhatsApp ikonici...

Na 4.3 su rekli da je mnogo bolje. Mozes onda misliti kako je bilo pre :)

Moraces neki custom kernel da flesujes i da se igras s' bojama :)

Боље су боје на 43, мада су далеко испод могућности овог дисплеја.
Халфбред подешавања на параноиду су таман.

+1
Moram da pohvalim PA 3.96 exstra su ga odradili,nema vise bagova,a Halo je bas koristan,Sve u svemu moja velika preporuka.

Poslednja izmena:
Imaju neki zipovi kernela,sa podesavanjima displaya. Jedan od njih je halfbreed. Ne znam samo da li mi taj kernel utice na jos nesto,posto mi je baterija bila super na default slimu? Jel pokusao neko sa alatima?

Кернел утиче на све, не само на боје на дисплеју батерија краће траје на ПА кернелу него на сток варијанти.
Разлика је мала и није драстична, али за овакве боје трпео би и да га пуним 3 пута дневно.

+1
Moram da pohvalim PA 3.96 exstra su ga odradili,nema vise bagova,a Halo je bas koristan,Sve u svemu moja velika preporuka.

Хало је још моћнији на 397, обавезно стави нове гаппс јер су боље него старе верзије.

Instalirao sam PA 3.97 posto trenutno i nije neki izbor 4.3 custom romova. Sem boja mi se nista specijalno ne svidja, a nedostaju mi neke stvari sa Slima ili AOKPa...Sve u svemu, cim izadje nesto od ovih stabilno PA se brise..

Realno najkorisnije opcije ima slim,makar za moju upotrebu :) Mozda jedina mana sto nema onaj halo ali to ionako ne bi koristio tako da.. Probao sam dosta romova i ex xylon i sada slim su mi najbolji :)

Vrh Dno