Da li se isplati uzeti nexus 4 ili optimus 4x hd koji je 60€ jeftiniji? Je l' je tolko bolji da ti ne bude zao sto dajes vise para za sto se cini isti telefon osim izgleda?
Da li se isplati uzeti nexus 4 ili optimus 4x hd koji je 60€ jeftiniji? Je l' je tolko bolji da ti ne bude zao sto dajes vise para za sto se cini isti telefon osim izgleda?
Lose sam formulisao pitanje, trebao sam da pitam da li prednost u specifikacijama nexusa vrede dodatnih 60€. Najverovatnije uzimam nexusa, jel znas gde u Nisu ima da se nadje po ceni u Beogradu, da ne narucujem odande. U podzemnom je 340.
U Beogradu 308€ u Logičnoj Prodavnici![]()
Ja sam tu naručio 4X HD, stigao mi je u Niš sutradan. U podzemnom je telefon bio skuplji 20ak evra, plus 6 meseci garancija, a ovamo je šatro 24 meseci, ali ne dao Bog da moram da je koristim, zato što nemam nešto poverenja u to![]()
Evo i ja sam danas kupio N4, tako da se ispisujem iz SGS1 korisnika iako sam ga zadrzao. Leti sve u odnosu na SGS1, Android 4.3 malo se grije nista strasno. Telefon *ebe sve redom. Em lijep em brz.
Nego desava mi se kad otvorim kameru da krene sam da fokusira. Koliko sam primjetio to se desava samo kad pokrecem telefon. Pretpostavljam da je normala ili... :d
Evo i ja sam danas kupio N4, tako da se ispisujem iz SGS1 korisnika iako sam ga zadrzao. Leti sve u odnosu na SGS1, Android 4.3 malo se grije nista strasno. Telefon *ebe sve redom. Em lijep em brz.
Nego desava mi se kad otvorim kameru da krene sam da fokusira. Koliko sam primjetio to se desava samo kad pokrecem telefon. Pretpostavljam da je normala ili... :d
Nije bas 4 puta bolji :d :dN4 bez razmišljanja....Bolji je od LG 4x
Dobro ti nama dosao,i da te telefon u zdravlju sluzi.Za flesovanje romova,to sam i ja mislio,ali za Nexsus 4 ima tako dobrih romova da je greota to neprobati,na SGS1 si flesavao romove da bi bio u korak sa ostalima telefonima,a ovde si uvek ispred ostalih i flesovanje roma je prosto uzivancija....Evo i ja sam danas kupio N4, tako da se ispisujem iz SGS1 korisnika iako sam ga zadrzao. Leti sve u odnosu na SGS1, Android 4.3 malo se grije nista strasno. Telefon *ebe sve redom. Em lijep em brz.
Kako radi poslednja verzija PA?
Ima li nekih ozbiljnijih bagova(restartovanje, pregrejavanje i sl)?
Ma ne brini, ispao drugu pre neki dan leteo 2m, i prošao samo sa dve ogrebotine![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari