Šta je novo?

LG Nexus 4

Da li se isplati uzeti nexus 4 ili optimus 4x hd koji je 60€ jeftiniji? Je l' je tolko bolji da ti ne bude zao sto dajes vise para za sto se cini isti telefon osim izgleda?

U Nexus 4 temi pitaš da li je bolji LG Optimus 4X HD ili Nexus 4, mora da nas zezaš? :D Šalim se, Nexus 4 uzimaj ako pare nisu problem i cepaj, potpuno istu dilemu sam i ja imao u Junu i odlučio se za Nexus 4 iako sam pre toga probao i 4X HD u ruci i ni trena do sad se nisam pokajao. Ako kupiš 4X HD i za par meseci kad stigne Key Lime Pie 5.0 biće: "Jaoo, trebao sam da dam još 60€ onomad i uzmem Nexus 4, pu.." :d

Poslednja izmena:
Meni se baterija definitivno manje greje na 4.3. Bar jedno 20%.

Jedno pitanje sad. Jel moze da se nekako blokira onaj padajuci meni za notifikacije kad je telefon zakljucan? Teska glupost, ali meni se jedno 15-20 puta vec desilo da se u dzepu aktivira sat iz tog padajuceg menija i promeni mi vreme! Ukljuci se ili iskljuci ono automatic time zone i s**** mi sat. Sad sam skoro zakasnio na posao zbog toga...

Da li se isplati uzeti nexus 4 ili optimus 4x hd koji je 60€ jeftiniji? Je l' je tolko bolji da ti ne bude zao sto dajes vise para za sto se cini isti telefon osim izgleda?

Pa nije bas isti, N4 ima brzi procesor, duplo vise rama i stock android, dok 4X ima sd card slot, fm radio i hardverske dugmice. Ako mozes da zivis sa 12gb rom memorije i ne zalis novac uzmi N4, u suprotnom uzmi 4X

Lose sam formulisao pitanje, trebao sam da pitam da li prednost u specifikacijama nexusa vrede dodatnih 60€. Najverovatnije uzimam nexusa, jel znas gde u Nisu ima da se nadje po ceni u Beogradu, da ne narucujem odande. U podzemnom je 340.

^ Vredi. U Nišu je skup N4. Jedino da ga poručiš pa da ti stigne na kućnu adresu. Ja sam prešao 200Km za svoj primerak. A drugu sam preporučio da uzme preko neta od jedne firme i super je zadovoljan.

Lose sam formulisao pitanje, trebao sam da pitam da li prednost u specifikacijama nexusa vrede dodatnih 60€. Najverovatnije uzimam nexusa, jel znas gde u Nisu ima da se nadje po ceni u Beogradu, da ne narucujem odande. U podzemnom je 340.

U Beogradu 308€ u Logičnoj Prodavnici :)

U Beogradu 308€ u Logičnoj Prodavnici :)

Ja sam tu naručio 4X HD, stigao mi je u Niš sutradan. U podzemnom je telefon bio skuplji 20ak evra, plus 6 meseci garancija, a ovamo je šatro 24 meseci, ali ne dao Bog da moram da je koristim, zato što nemam nešto poverenja u to :)

Ja sam tu naručio 4X HD, stigao mi je u Niš sutradan. U podzemnom je telefon bio skuplji 20ak evra, plus 6 meseci garancija, a ovamo je šatro 24 meseci, ali ne dao Bog da moram da je koristim, zato što nemam nešto poverenja u to :)

Nije više 6 meseci garancija, sad im je 2 godine, naravno, nadam se da mi neće trebati. Nekako imam više poverenja u neku prodavnicu nego tako negde sa strane da kupim što ti kažeš. :)

Evo i ja sam danas kupio N4, tako da se ispisujem iz SGS1 korisnika iako sam ga zadrzao. Leti sve u odnosu na SGS1, Android 4.3 malo se grije nista strasno. Telefon *ebe sve redom. Em lijep em brz.

Nego desava mi se kad otvorim kameru da krene sam da fokusira. Koliko sam primjetio to se desava samo kad pokrecem telefon. Pretpostavljam da je normala ili... :d

Na 4.2.2 se greje vise cisto sa znas pa ima touch fokus

Evo i ja sam danas kupio N4, tako da se ispisujem iz SGS1 korisnika iako sam ga zadrzao. Leti sve u odnosu na SGS1, Android 4.3 malo se grije nista strasno. Telefon *ebe sve redom. Em lijep em brz.

Nego desava mi se kad otvorim kameru da krene sam da fokusira. Koliko sam primjetio to se desava samo kad pokrecem telefon. Pretpostavljam da je normala ili... :d

I ja sam iz SGS kluba prešao ovamo. Dobrodošao!
A, to za kameru je normalno ;)

Dobro nam dosao ! I ja sam dugogodisnji korisnik s1 i povremeni s3 ,ovde ti je samo problem da se naviknes na neamoled displej i to je to :) p.s. sve preporuke za slimbean 4.3 rom iako je u alfa fazi, ranije sam najvise koristio xylon rom zbog dosta podesavanja koja su meni bitna ovaj rom je po opcijama dosta slican njemu.

Poslednja izmena:
OK, na pocetku sam se utripovao da je mozda poludio :d Nema vise flashovanja, mijenjanja ROMova ko carape, raznih ku*canja, sad uzivanje u blagodetima telefona, Nexus svijeta, cistog Androida i Google-a :D

EDIT: *** amoled, na ovim novim LCD-ovima ipak djeluje da je kvalitetnija slika, mada nisam tolika cjepidlaka pa mi je bas svejedno! Mogli su se barem udostojiti da makar neke slusalice ubace :smash:

Loznica brate odlucih da odmorim od tih flesovanja i slicno (gubljenje vremena barem na Nexusu), cak ni Root nisam planirao odraditi. Apsolutno nema potrebe. :)

Poslednja izmena:
E to za sluske se slazemo, ali sa se snasao tako sto sam na Uban nasao original iphone sluske tako jos samo da nadjem app da namesto headset za mic i to ne znam da li radi

Imam ja ove šljamsung sluske kao i Iphone 4s sluske. Probao sam obe. Sa šljamsungovim zvuk nikakav kao iz bunara odzvanja na sve strane. Sa Apple-ovim malo je bolji zvuk ali ne sjajan. *ebe ga valjda onaj dio za mic (+/-) :) Ajde *** imaju one Maxell od 3€ ako bude stani/pani :D

Dobro ti nama dosao,i da te telefon u zdravlju sluzi.Za flesovanje romova,to sam i ja mislio,ali za Nexsus 4 ima tako dobrih romova da je greota to neprobati,na SGS1 si flesavao romove da bi bio u korak sa ostalima telefonima,a ovde si uvek ispred ostalih i flesovanje roma je prosto uzivancija....

Poslednja izmena:
Jel probao neko neku drugu kameru na ovom čudu, vidim negde na netu motorolinu apk kažu da pomaže?

Čekam da u potpunosti ispeglaju rom. Vidim da ima još nekih sitnijih bagova. Sledeća verzija i flešujem :)

Ma ne brini, ispao drugu pre neki dan leteo 2m, i prošao samo sa dve ogrebotine:p

Za to letenje ispao drugu iz dzepa u kaficu na beton sa stolice naprsao touch u cosku Mali mehur I na cosku ogrebotine meni je prosli pao na ledja odmah su naprsla... Obavezan case!!!

Ispao sa dva metra na beton, znaci drzao sam ga iznad glave gledajuci kameru nesto i bup :d Vec sam mislio da cu da ga skupljam ko parcice case, medjutim onaj "kondom" :D od 500 kinti koji sam ranije kacio u temi je izvadio stvar, bilo je prasine na svakom cosku silikona, znaci da nije bilo njega bio bi bas lepo izguljen, ako ne bi i pukao. Izvadio sam ga, prebrisao, trazio tragove par minuta i nisam ih nasao i bio sam srecan :D

Nadjoh jos jedan lep case....Beli mi se svidja videcu da narucim sutra...

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00CMRBXIM/ref=redir_mdp_mobile?keywords=Hard%20Clear%20Case%20for%20Google%20Nexus%204&qid=1375732318&ref_=sr_1_15&s=wireless&sr=1-15

Malo drugačiji od ringke fusion-a oko dela gde je kamera i to je to na prvi pogled i jeftiniji je case al opet ko bi se štedeo za ovakav telefon...

Zanima me preko ebay kad narucis i kad stigne koliko mu dodje postarina i ostali troskovi

Sto mu dodje na 10 evra koliko ako je i carina u pitanju

Vrh Dno