Phobiazz
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.12.2010
- Poena
- 170
Jel jos nekom start up kamere traje znatno duze nego na 4.2?
Restartuj fon, ortaku bilo isto.
Kod mene instant takodje.
Jel jos nekom start up kamere traje znatno duze nego na 4.2?
Pogledajte prilog 119860Pogledajte prilog 119859Pogledajte prilog 119861
Konstantno na wi fije/2g.. Whatsapp, net ,2 maila doduse samo 15min igara i 15min razgovora.. Osvetljenje konstantno na 35 % .. Nije lose
Imam kada sam na wi fije i kada sidjem sa bezanijske kose![]()
da.. i sa svakim je istodo mreze je i mts-a raspalog.. kada bi neko ponudio post pejd kao mts odmah bi pobegao
![]()
jel si ovo definitivno siguran? testirao sa drugim operaterima?
Siguran sam jer i ortaku isto zeza.. Ako su svih 4 telefona falicni onda nije do mtsa..
Cek, a kako ti radi na ostalim telefonima, a ne radi na dva Nexusa, a i kod drugara isto? Znaci da bug nije ispravljen.
Razmisljam da kupim telefon do nekih 320 evra...i u tu cenu mi se najvise uklapa Nexus 4,svidja mi se zato sto je Google-ov i zato sto ce imati sve update-ove,e sad jedino sto me brine to sto je sav od stakla, i procitao sam da se valjda dosta greje i da moze da pukne staklo od te toplote,pa bih hteo da mi kazete o tome malo,i dal to spasava sve maska kad se kupi
Meni je puklo i iseklo mi ruku. Trenutno vodim proces i mislim da cu dobiti milionsku odstetu.![]()
Iskreno, ne znam nikog kome se to desilo, tako da opusteno... Najbolje Android iskustvo za taj novac sigurno
Znaci da bug nije ispravljen.
Ispravljen je. Isprobano par puta u proteklih par dana. Push na 4.3 radi odlično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari