Šta je novo?

LG Nexus 4

Posle par dana korišćenja definitivno postoji napredak u optimizaciji baterije.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1375090735121.jpg
    uploadfromtaptalk1375090735121.jpg
    39.2 KB · Pregleda: 248
  • uploadfromtaptalk1375090747650.jpg
    uploadfromtaptalk1375090747650.jpg
    47.2 KB · Pregleda: 251
Izašao je update za SuperSU 1.50. Vrlo je bitan za one korisnike koji su prešli na Android 4.3 jer ispravlja neke greške i mount putanje. Obavezno flashovati SuperSU 1.50 zip, a ne samo uraditi update sa Play Store-a. Svi ostali (Android 4.2.2), mogu uraditi samo update sa PS-a.

Screenshot_2013-07-29-13-27-00.pngScreenshot_2013-07-29-13-26-56.pngScreenshot_2013-07-29-13-26-50.png

Konstantno na wi fije/2g.. Whatsapp, net ,2 maila doduse samo 15min igara i 15min razgovora.. Osvetljenje konstantno na 35 % .. Nije lose

Imam kada sam na wi fije i kada sidjem sa bezanijske kose :)

da.. i sa svakim je isto :D do mreze je i mts-a raspalog.. kada bi neko ponudio post pejd kao mts odmah bi pobegao :)

vrlo pjekuliarno :D
ja sam otisao u mts da uzmem novu karticu, medjutim tamo mi je jedna devojka isekla staru - i pored secenja, ima bele plastike oko cipa.
a hteo sam da je zamenim bas zbog toga, da ne bi imao problema kao i ti...

ja sam otisao i rekao da hocu novu, a ne da mi seku. Dali novu, trazili staru. Ja rekao eh bas mi sada ispade :). I za 30min mi aktivirali. 200din kosta. Naplate preko sledecg racuna.

i ja sam otisao, isto tako, medjutim rece mi devojka da nema potrebe, jer je noviji model i cap.

Siguran sam jer i ortaku isto zeza.. Ako su svih 4 telefona falicni onda nije do mtsa..

Cek, a kako ti radi na ostalim telefonima, a ne radi na dva Nexusa, a i kod drugara isto? Znaci da bug nije ispravljen.

Razmisljam da kupim telefon do nekih 320 evra...i u tu cenu mi se najvise uklapa Nexus 4,svidja mi se zato sto je Google-ov i zato sto ce imati sve update-ove,e sad jedino sto me brine to sto je sav od stakla, i procitao sam da se valjda dosta greje i da moze da pukne staklo od te toplote,pa bih hteo da mi kazete o tome malo,i dal to spasava sve maska kad se kupi

Cek, a kako ti radi na ostalim telefonima, a ne radi na dva Nexusa, a i kod drugara isto? Znaci da bug nije ispravljen.

na s1 i s3 bez problema.. s1 godinu ipo a s3 oko 3 meseca.. p.s. ne moze da pukne kada se zagreje to su nebuloze.. i gledaj samo da ti ne ispadne,nikako ga stavljati u carape jer je previse lep ovako bez icega na sebi :)

Poslednja izmena:
Razmisljam da kupim telefon do nekih 320 evra...i u tu cenu mi se najvise uklapa Nexus 4,svidja mi se zato sto je Google-ov i zato sto ce imati sve update-ove,e sad jedino sto me brine to sto je sav od stakla, i procitao sam da se valjda dosta greje i da moze da pukne staklo od te toplote,pa bih hteo da mi kazete o tome malo,i dal to spasava sve maska kad se kupi

Meni je puklo i iseklo mi ruku. Trenutno vodim proces i mislim da cu dobiti milionsku odstetu. :)
Iskreno, ne znam nikog kome se to desilo, tako da opusteno... Najbolje Android iskustvo za taj novac sigurno

To sa pucanjem moze da se desi ako tresesh neku bolesnu igricu 2 sata i onda ga stavis u zamrzivach da se ohladi. Staklo shirenje skupljanje. Logika...
Kupi nexus bre i uzivaj. Za te pare nemas bolji fon to budi siguran. Pogotovo ako hoces da koristish telefon bez roota. A i ako hoces da rootujes opet ima najvishe opcija. Kupuj! :)

Meni je puklo i iseklo mi ruku. Trenutno vodim proces i mislim da cu dobiti milionsku odstetu. :)
Iskreno, ne znam nikog kome se to desilo, tako da opusteno... Najbolje Android iskustvo za taj novac sigurno

Čitam i neverujem i onda skontam da se *****avaš :) Ne vredi kad se probudim nisam ni za šta dobar sem da se vratim u krevet...

Da li uzimati preko Telenora ili kupiti u slobodnoj prodaji,isto izadje oko 300 evra i jedno i drugo,i jel izasao taj update 4.3? :D

2 komada ja i ortak pre 4.3 i sada dva posle 4.3(znaci ukupno cetiri n4-rke) i na svakom kasne notifikacije na 2g/3g.. tako da nije popravljeno,mada i dalje tvrdim da je do mreze.. za wi fije su popravili. koga ne mrzi neka samo procita zadnjih par strana http://productforums.google.com/forum/#!topic/mobile/SQH6JnIFYcQ[276-300-false] i dalje se ljudi zale za 2g/3g notifikacije

Poslednja izmena:
Ja sam ovih dana bez WiFi-ja. Upravo suprotno sam i isprobao, na 2G i 3G push radi odlično. Telenor mreža, ako nešto znači.

Ali nešto testiram, pa sam se vratio na Android 4.2.2 sinoć. Sačekaću malo dok se ne update-uju aplikacije koje koristim. Nova Launcher "trepne" pri otključavanju telefona na 4.3, pa mi je to upadalo u oči. :D

ma otkud ispravljen, na gnexu zeza kao i pre... "par puta" je premali uzorak

pa telenor.. ja i on smo na mtsu :) terate me da stavim telenor karticu na 2 dana ali onda cu ovu mts morati da furam u roze gej nokiji za zene.. smara me to :)

Auuu boKte mazo, NEMA VEZE sto si na MTS-u, vidis da ti radi u ostalim telefonima, znaci nesto nije u redu sa Nexusom moze biti problem do baseband-a, a evo i Vojkan je na MTS-u.

Ispravljen je. Isprobano par puta u proteklih par dana. Push na 4.3 radi odlično.

Kako mu radi na ostalim telefonima, a na 2 Nexusa ne radi? Zanima me sta ces reci ;)

Nazad
Vrh Dno