Sve pohvale za 4.3. Od juce radi kao sat, baterija primetno duze drzi dok je sam rad na uredjaju takodje brzi.
Preko nexus 4 toolkit-a je lako.
Skineš rom (onaj tgz) i ubaciš tamo gde je instaliran toolkit (verovatno u C) nađeš put_google_factory_image_here.
Onda na telefonu štikliraj usb debugging ako ti slučajno nije uključeno...Poveži na komp u toolkit-u sad idi na opciju download, extract + flash google factory stock rom i onda flash google factory image i kucaš "no" da ti prebaci telefon u fastboot mode.
I malo sačekaš i on sve odradi.
Tako je za Gnex pa bi trebalo da je isto i za N4![]()
Rutovani ne dobijaju OTA sad sam baš pročitao članak o 4.3
Meni je fascinantniji podatak da mu je baterija trajala 4h na 4.2![]()
da li je moguce i kako da se vidi koliko procenata baterije je ostalo pored ikonice baterije?
Malo ili mnogo? Meni ispod 4-4:30h Screen On nikada nije na 4.2.2. Sve sinhronizacije uključene, backup slika i na Dropbox i na G+, mailovi stižu po ceo dan, Skype povremeno uključen, WiFi stalno uključen (kao i data kada nema WiFi). Povremeno i po neku igru poigram.
@fkloznica-Twrp radi na 4.3 odlicno , a ako si imao root na 4.2.2 flesuj SuperSU 1.41 mislim da je iz Twrp i Fix root,radi sve bez problema
Pa imaš kompletno sve ovde:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari