Šta je novo?

LG Nexus 4

Kako si mogao za bateriju da ustanovis da duze traje, kad ga ne koristis ni nepuna 24h? :sceptic: :sceptic: :sceptic:

Pazi nije nemoguce... Ovo je sa sve setovanjima, instalacijom, drndanjem...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1374739922555.jpg
    uploadfromtaptalk1374739922555.jpg
    38.8 KB · Pregleda: 184
  • uploadfromtaptalk1374739935545.jpg
    uploadfromtaptalk1374739935545.jpg
    47.5 KB · Pregleda: 183
Ne znam šta ste se uhvatili za 25h kad je mislio na usage a ne ekran. Meni je fascinantniji podatak da mu je baterija trajala 4h na 4.2 :D

pomagajte ne mogu vise da izdrzim. Pokusao sam sve sto sam nasao na xda i nikako ne uspevam da instaliram. Ko moze da da uputstvo za najlaksu instalaciju. stavio sam stock 4.2.2 i otkljucao bootloader.

Evo
Preko nexus 4 toolkit-a je lako.

Skineš rom (onaj tgz) i ubaciš tamo gde je instaliran toolkit (verovatno u C) nađeš put_google_factory_image_here.
Onda na telefonu štikliraj usb debugging ako ti slučajno nije uključeno...Poveži na komp u toolkit-u sad idi na opciju download, extract + flash google factory stock rom i onda flash google factory image i kucaš "no" da ti prebaci telefon u fastboot mode.
I malo sačekaš i on sve odradi.
Tako je za Gnex pa bi trebalo da je isto i za N4 ;)

OOPS, kasnim koju milisekundu za GiBo... :)

Skines root toolkit, instaliras drajvere... Skines factory image, iskopiras ga u odgovarajuci folder \put_google_factory_image_here, restartujes telefon u fastboot mode, kliknes opciju 9....
Zaista na XDA sve pise, a ovo ti je najkrace moguce.

ma to sam prvo probao ne ide
edit pise google stock image not find in folder.
a stavio sam bas kako je pisalo u \put_google_factory_image_here

Poslednja izmena:
Jel ti root kit na C:\ ili u nekom drugom folderu?
Takodje fajl nije potrebno otpakivati.
Drugi metod je ako ti radi adb, da otpakujes factory image i u njemu imas google skriptu za flash.
image.jpg

Poslednja izmena:
uspeo sam napokon. Skinuo sam ponovo image fajl i sada radi. Vec sat vremena pokusavam na sve nacine, a ono do fajla problem :)

Meni je fascinantniji podatak da mu je baterija trajala 4h na 4.2 :D

Malo ili mnogo? Meni ispod 4-4:30h Screen On nikada nije na 4.2.2. Sve sinhronizacije uključene, backup slika i na Dropbox i na G+, mailovi stižu po ceo dan, Skype povremeno uključen, WiFi stalno uključen (kao i data kada nema WiFi). Povremeno i po neku igru poigram.

@Error, jel ti je to trajanje baterije od pune baterije?

Ma jok, ovo trajanje je od nekih 45-48%. Znaci oko pola, zato i kazem da je dobro krenulo. Fleshovao sam telefon sa nekih 50% baterije.

da li je moguce i kako da se vidi koliko procenata baterije je ostalo pored ikonice baterije?

samo da kazem ko je imao problema ko ja. u toolkit folderu ima u direktorijumu drivers, pokrene se fajl usbdeview, nadju se svi do sada instalirani drajveri za nexus android i adb i denstaliraju desnim klikom zatim sa //adbdriver.com/ sam skinuo drajvere instalirao, pa onda ponovo instalirao toolkit 2.0 i ostalo kako su i napisali, prebacio fajl u odredjeni direktorijum.....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2145848

Sad sam flesovao OTA 4.3 Zip , samo pratite upustva sa XDA i nemozete da pogresite.Posto sam bio na 4,3 Leakd , vratio sam se sa nandroid backupom na 4.2.2 stock (cim sam ga rutovao i ubacio TWRP sag napravio backup,zlu netrebalo) ,onda flesovao 4,3 JWR66V i updejtovao Super SU.Sve radi super ,sad samo da vidiko koliko baterija drzi pa da idemo na pivo :D :d

^ Ovo samo potvrđuje da i telefoni sa root-om dobijaju OTA, samo gube root. Hvala za fajl, Jazo. To mi je trebalo. :)

i ja sam flashovao prateci onaj link, sve je proslo ok. malo sam se mucio sa drajverima, ali sam uspeo na kraju.

sad mi light flow stoji gore u notification baru, iako je to iskljuceno.
kako da sredim?

edit:
u app info sam iskljucio show notifications, valjda je to to.

Poslednja izmena:
Malo ili mnogo? Meni ispod 4-4:30h Screen On nikada nije na 4.2.2. Sve sinhronizacije uključene, backup slika i na Dropbox i na G+, mailovi stižu po ceo dan, Skype povremeno uključen, WiFi stalno uključen (kao i data kada nema WiFi). Povremeno i po neku igru poigram.

pa malo, jer on priča da mu je sa 4-6h baterija skočila na 25h, znači da ne priča o ekranu nego o usageu...

Da li cwm i supersu rade na 4.3 ? Ili da cekam da likovi odrade verzije i za ovaj android

Rade. SuperSU ima trenutno posebna verzija za Android 4.3. Radi i ona.

@fkloznica-Twrp radi na 4.3 odlicno , a ako si imao root na 4.2.2 flesuj SuperSU 1.41 mislim da je iz Twrp i Fix root,radi sve bez problema

Vrh Dno