Šta je novo?

LG Nexus 4

Ne gotivim twrp, to jest nikada ga nisam koristio pa zato :)

Pa prekopiraj ga na memoriju telefona. Preko kabla, AirDroid, ftp, šta god...

Samo ga preimenuj u npr OTA.zip. kraći naziv.

Hvala,nije htelo da se prekopira,dok nisam promenio naziv.
Kada krene sa flesovanjem,dobija poruku No file_conexts verifying current system.
Kaze error in /sdccard/0/OTA.zip
status 7

Poslednja izmena:

Hvala,nije htelo da se prekopira,dok nisam promenio naziv.
Kada krene sa flesovanjem,dobija poruku No file_conexts verifying current system.
Kaze error in /sdccard/0/OTA.zip
status 7
Nemoj ga preimenovati,vidim na XDA da su ljudi imali problem sa flesovanjem kad su preimenovali fajl,ja ga nisam preimenovao....

Ja sam ga preimenovao u OTA.zip i flashovao bez problema. Nema razloga da ne radi kada se preimenuje.

@stankovic Skini ponovo ZIP. Preko cega flashujes?

Taj file context je i kod mene bio, ali je prošao verifikaciju, odradio patchovanje fajlova, basebanda, boot-a, i to je to. Nakon toga sam flashovao SuperSU prepravljeni i restartovao telefon da se normalno bootuje.

Poslednja izmena:
Pa pokrenem recovery mod,i cini mi se da je u pitanju rom manger.
Kada je fajl punog naziva,ne uspevam da prekopiram na telefon.
Sada sam ga opet skinuo,morao da prepravim naziv,i opet izbacje gresku

A koji recovery je u pitanju? Fabrički, CWM ili TWRP?

Ako nisi menjao recovery, onda je fabrički.

Ček da pogledam ovaj OTA, da ti prepravim nešto, pa da probaš sa time. Samo da ponovo skinem OTA. Malopre ga obrisah. :)

Sto ne sija lampica ni kad se puni, ni kad neko zove... bas su smaraci, ubace par stvari, a par stvari izbace :d

Ma odustajem,uradio sam fabricki reset,telefon je sada prazan,nemam nisata na njemu.

Onda odradi flash fabričkog image-a. Kada ti je već čist telefon, onda barem pređi na Android 4.3.

Sto ne sija lampica ni kad se puni, ni kad neko zove... bas su smaraci, ubace par stvari, a par stvari izbace :d

Mislim da ne radi više LightFlow, ako na to misliš. :) Čeka se update.

Edit: Radi LightFlow. :)

Poslednja izmena:
Znači. Komp ovde služi samo da prekopiraš OTA update na mobilni. I to samo da bismo dobili update brže. Da ne čekamo dan-dva-tri... :)

@Stankovic, Skini Android 4.3 za Nexus 4 odavde: https://developers.google.com/android/nexus/images?hl=fr-FR#occamjwr66v

Otpakuj occam-jwr66v-factory-08d2b697.tgz i dobićeš folder occam-jwr66v
Ugasi telefon i na telefonu zadrži Volume- i Power taster dok se ne pojavi Android. Pusti tastere i poveži telefon na računar. Instaliraće drivere.
Tada pokreni Flash-all.bat i sačekaj da završi.

Poslednja izmena:
Uspeo.Vratio sam telefon na stanje od pre nedelju dana i onda ga flesovao preko toolkit-a.
Hvala svima na pomoci!

Super da si uspeo.
Za SAD nisam primetio razliku u odnosu na 4.3 leak i ovaj oficijalni 4.3

opa.ovo je super stvar :) u vezi ovoga su nesto pisali za novi android 5.0 a ladno su ga stavili u ovaj.. samo jos kada bi umeo to da nadjem :) p.s. nasao

Poslednja izmena:
Pa imaš na linku kako da ga naðeš. Treba ti custom launcher poput Nova, Apex, ADW, itd.

Screenshot_2013-07-25-17-24-58.png

Isto kao sto pise na onom sajtu.. Odem na shorkat izaberem novu idem pod slovom s nadjem setings i u njemu taj app to jest shortcut do njega

p.s. gde da nadjem novu verziju supersu-a koji ne baguje sa 4.3 ? vidim cwm je vec na novoj verziji

Poslednja izmena:
@Fkloznica Imaš na linku koji je Jaza postavio na prethodnim stranama. Na mobu sam, pa ne mogu da nadjem sada. Znam da link vodi do Google+ posta koji je napisao Chainfire, pa nakon toga do Chainfire-ovog sajta i da se tamo skida SuperSU koji je izmenjen za Android 4.3. Ja već obrisao zip, inače bih ti uploadovao.

Poslednja izmena:
hvala, nasao :) I will be updating SuperSU and relevant CF-Auto-Root's hopefully somewhere in the next few days, but in the mean time, use the ZIP from the linked post - flash with TWRP.

ne koristim TWRP tako da cu sacekati da izadje normalan bez baga.. posto neki koji su ga flesnuli preko cwm-a kazu da baguje p.s Root is not yet stable on the N4.

Poslednja izmena:
Čitao sam negde da su sredili boje na stock 4.3? Da li je istina? Ja čekam da paranoid tim odradi update.

Ja sam preko TWRP-a fleshovao SuperSU i radi odlično. Nisam naišao na neki problem za ovih par sati. Hehe

Ne vidim razliku u bojama izmeðu 4.2.2 i 4.3. Meni je super. :)

Nazad
Vrh Dno