Pa prekopiraj ga na memoriju telefona. Preko kabla, AirDroid, ftp, šta god...
Samo ga preimenuj u npr OTA.zip. kraći naziv.
Nemoj ga preimenovati,vidim na XDA da su ljudi imali problem sa flesovanjem kad su preimenovali fajl,ja ga nisam preimenovao....Pa prekopiraj ga na memoriju telefona. Preko kabla, AirDroid, ftp, šta god...
Samo ga preimenuj u npr OTA.zip. kraći naziv.
Hvala,nije htelo da se prekopira,dok nisam promenio naziv.
Kada krene sa flesovanjem,dobija poruku No file_conexts verifying current system.
Kaze error in /sdccard/0/OTA.zip
status 7
A koji recovery je u pitanju? Fabrički, CWM ili TWRP?
Ako nisi menjao recovery, onda je fabrički.
Ček da pogledam ovaj OTA, da ti prepravim nešto, pa da probaš sa time. Samo da ponovo skinem OTA. Malopre ga obrisah.![]()
Ma odustajem,uradio sam fabricki reset,telefon je sada prazan,nemam nisata na njemu.
Sto ne sija lampica ni kad se puni, ni kad neko zove... bas su smaraci, ubace par stvari, a par stvari izbace :d
opa.ovo je super stvaru vezi ovoga su nesto pisali za novi android 5.0 a ladno su ga stavili u ovaj.. samo jos kada bi umeo to da nadjem
p.s. nasao
Ajde podeli to sa nama gde si našao da nelutamo.opa.ovo je super stvaru vezi ovoga su nesto pisali za novi android 5.0 a ladno su ga stavili u ovaj.. samo jos kada bi umeo to da nadjem
p.s. nasao
Jeste istina je sredilibsu boje.Čitao sam negde da su sredili boje na stock 4.3? Da li je istina? Ja čekam da paranoid tim odradi update.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari