jel moze na stocku da se menja i dodaje nesto ovde (kao na cm)?
Pogledajte prilog 118751
ako moze link za najlaksi root (ne treba mi cwm, sta god na n4 vec ima nego samo root i supersu. ostavio bih sve stock, treba mi samo zbog adfree, helium i otg) i link za update stock softwarea (koji je uopste zadnji, jel dovoljno sto telefon ne pronalazi ota update ili ima neka druga fora)?
koju app predlazete za dialer posto ovaj stock ne bira imena dok kucam brojeve?
nije moj fon pa ne bih da gubim previse vremena, da me razumete sto ovako direktno pitam.
hvala.
Jel neko pokusao da rutuje N4 a da ima WIN8 pro, ubih se vec sat vremena preko Nexsus root tolkita nece ni drajvera da mi instalira kako treba...
Jel neko pokusao da rutuje N4 a da ima WIN8 pro, ubih se vec sat vremena preko Nexsus root tolkita nece ni drajvera da mi instalira kako treba...
opet sam kupio n4..posle mesec dana pauzenadam se da ce me dobro sluziti 4,5 meseci do n5
![]()
koju app predlazete za dialer posto ovaj stock ne bira imena dok kucam brojeve?
Ako ta petica bude plastikaner kao sljamsung ja to sigurno necu da kupijem
Ma moze da bude sta hoce.. Ako bude ima zvucnike kao g2 na donjoj strani i ako budu duplo bolji od ovih pazarim ga sigurno..ne lozim se toliko na staklo ali opet n4 nikada ne bi drzao u bilo kakvom kejsu,previse je lep ovakav kakav je samo izvadjen iz kutije
^Rekao bih - nikako bez root-a.![]()
Mislim da je neko pominjao da Carbon radi backup bez root-a?
Yamolio bih one koji imaju PA i Francisko kernal da mi kazu koju verziju koriste i koja im se pokazala najbolje da nelutam po XDA forumu.....Hvala unapred
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup&hl=en
Izgleda da može ovime, to mi je izašlo kad sam otkucao "Carbon Backup" na Google-u, tj. to je sigurno, treba i programčić da se nabaci na komp (http://www.clockworkmod.com/carbon) koji će da ti sačuva sve na kompu i posle možeš da vratiš.
ja sam ga danas prvi put drndao kako treba, whatsapp, fejs, tapatalk, sms.
Pogledajte prilog 118793Pogledajte prilog 118794Pogledajte prilog 118795
^ Bilo je priče. To za Awake je bag kod Android 4.2.
^ Bilo je priče. To za Awake je bag kod Android 4.2.
Do sada se reklo za taj bug milion puta i objašnjava se i dalje isto na žalost :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari