Šta je novo?

LG Nexus 4

ma..valjda ce bolje da sljaka a i ako ne bude kako treba ko ga ebe.. valjda cu izdrzim 4 meseca na njemu :D pa opet prodaja :)

jel moze na stocku da se menja i dodaje nesto ovde (kao na cm)?
dsc02733-1351832824.jpg

ako moze link za najlaksi root (ne treba mi cwm, sta god na n4 vec ima nego samo root i supersu. ostavio bih sve stock, treba mi samo zbog adfree, helium i otg) i link za update stock softwarea (koji je uopste zadnji, jel dovoljno sto telefon ne pronalazi ota update ili ima neka druga fora)?
koju app predlazete za dialer posto ovaj stock ne bira imena dok kucam brojeve?
nije moj fon pa ne bih da gubim previse vremena, da me razumete sto ovako direktno pitam.
hvala.

Poslednja izmena:
Jel neko pokusao da rutuje N4 a da ima WIN8 pro, ubih se vec sat vremena preko Nexsus root tolkita nece ni drajvera da mi instalira kako treba...

jel moze na stocku da se menja i dodaje nesto ovde (kao na cm)?
Pogledajte prilog 118751

ako moze link za najlaksi root (ne treba mi cwm, sta god na n4 vec ima nego samo root i supersu. ostavio bih sve stock, treba mi samo zbog adfree, helium i otg) i link za update stock softwarea (koji je uopste zadnji, jel dovoljno sto telefon ne pronalazi ota update ili ima neka druga fora)?
koju app predlazete za dialer posto ovaj stock ne bira imena dok kucam brojeve?
nije moj fon pa ne bih da gubim previse vremena, da me razumete sto ovako direktno pitam.
hvala.

Ne mogu se menjati power toggles na stock.

Najlakši način za root je preko toolkit-a. Nemam link jer sam na Tapatalk-u, ali ga imas u Nexus 4 odeljku na XDA. Pre root-a, moraš mu otključati bootloader. Bukvalno se sve radi u dva klika, ništa komplikovano.

Sa OTG se nećeš usrećiti, jer treba eksterno napajanje (i Y kabl) kako bi radili ureðaji.

Poslednja verzija se može dobiti na samom telefonu. 4.2.2 JDQ39 Ukoliko je ta, onda je poslednja verzija trenutno.

Jel neko pokusao da rutuje N4 a da ima WIN8 pro, ubih se vec sat vremena preko Nexsus root tolkita nece ni drajvera da mi instalira kako treba...

Prvo sam skinuo Toolkit 1.3.0 i preko njega bez problema instalirao drajvere posto on iz samog Toolkita to instalira, posle sam instalirao Toolkit 2.0.0 i preko njega odradio unlock bootloadera, root, itd...

Мораш више пута да пробаш, ја када сам другу рутовао успео сам да инсталирам драјвере тек из трећег пута...
Ко би га знао зашто је тако :D

WugFresh toolkit radi bez problema na win8 X64.Samo je potrebno uraditi update drajvera kako treba (RAW)

tako je, isključivo staklo koje se prvo razbije a posle ga ušuškaš u neke folije i futrole pa se i ne vidi :D

Da li se moze mijenjati strana navbar button-a na tablet ui PA? Konkretno htio bih da mi (posto telefon uglavnom drzim u desnoj ruci) back button bude, a i preostala dva, na desnoj strani a sat i ikonice na lijevoj strani. Jer je ovako gimnastika dohvatiti back kad koristim telefon jednom rukom.

Ako ta petica bude plastikaner kao sljamsung ja to sigurno necu da kupijem

Ma moze da bude sta hoce.. Ako bude ima zvucnike kao g2 na donjoj strani i ako budu duplo bolji od ovih pazarim ga sigurno.. :) ne lozim se toliko na staklo ali opet n4 nikada ne bi drzao u bilo kakvom kejsu,previse je lep ovakav kakav je samo izvadjen iz kutije

Ma moze da bude sta hoce.. Ako bude ima zvucnike kao g2 na donjoj strani i ako budu duplo bolji od ovih pazarim ga sigurno.. :) ne lozim se toliko na staklo ali opet n4 nikada ne bi drzao u bilo kakvom kejsu,previse je lep ovakav kakav je samo izvadjen iz kutije

A ni ja se ne lozim na staklo ali necu telefon koji skripi i krcka posle 3 meseca koriscenja i kome lajsne po obodu izgube boju i oljuste se posle 6 meseci a pri tom si sve to debelo platio :banghead::banghead::banghead:

@Stejer @Vladof hvala na pomoci......Kod mene nije htelo preko WIN8 nikako , niti da instalira drajvere niti da krene otljucavanje i root....Posto me je WIN8 iznervirao ,lepo sam se vratio na win7 x64 i sve je proslo exstra Nexsus toolkit V 2.0 je odradio posao super....

Yamolio bih one koji imaju PA i Francisko kernal da mi kazu koju verziju koriste i koja im se pokazala najbolje da nelutam po XDA forumu.....Hvala unapred

Kako da backupujem sve aplikacije, igrice, itd... pre nego što odradim root, tj. unlock bootloadera koji briše to sve?

^Rekao bih - nikako bez root-a. :)

Mislim da je neko pominjao da Carbon radi backup bez root-a?

^Rekao bih - nikako bez root-a. :)

Pa šta da radim? Da bacim 7h Real Racing-a 3 i Subway Surf 30x Multiplier i ko zna šta ću još da zagubim? :d

Mislim da je neko pominjao da Carbon radi backup bez root-a?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup&hl=en

Izgleda da može ovime, to mi je izašlo kad sam otkucao "Carbon Backup" na Google-u, tj. to je sigurno, treba i programčić da se nabaci na komp (http://www.clockworkmod.com/carbon) koji će da ti sačuva sve na kompu i posle možeš da vratiš.

Poslednja izmena:
ja sam ga danas prvi put drndao kako treba, whatsapp, fejs, tapatalk, sms.
2013-07-15 18.50.04.png2013-07-15 18.50.08.png2013-07-15 18.51.09.png

pa sta znam, fejs i whatsapp. Prilicno sam heavy danas koristio, doduse i gledao u displej i cekao odgovor na poruku.

^ Bilo je priče. To za Awake je bag kod Android 4.2.

Do sada se reklo za taj bug milion puta i objašnjava se i dalje isto na žalost :-(

Neka je pao odgovor pa makar i u prazno. Nigde nisam napisao da imam mob sa 4.2 pa je i normalno da ne znam sve bugove. Samo sam postavio pitanje na nelogicnost i dobio odgovor od corvus. Prosto je neverovatno koliko ljudi postuju na forumu u prazno samo da bi nesto mudrovali pa makar i bez razloga.

Dovoljno je samo da si ukucao u Google i odgovor bi ti izasao.

Da svi tako rade ovaj forum bi mogao ključ u bravu manje-više :D
Generalno ljudi nemaju naviku da sami dolaze do odgovora, lakše im je da pitaju na forumu i čekaju ko zna koliko nego da sami dođu do odgovora i rešenja za par minuta... Al ***

Vrh Dno