Šta je novo?

LG Nexus 4

http://www.androidpolice.com/2013/07/17/breaking-android-4-3-for-google-nexus-4-leaks-jwr66n-heres-the-system-dump-download/

Na xda se pojavila verzija 4.3 za N4. Neko je imao pristup telefonu sa 4.3, odradio backup preko recovery-ja i okacio ga :). Naravno ovo nije full image, ali nije lose.

Baš je to Jaza i napisao. Evo skidam dump. :)

@error974 Citas li ti prethodne postove
Flesovali su uspesno 4.3 @Corvius druze lik je napisao upustvo kako je uspeo da flesuje

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2331282

Pa ne treba ti uputstvo. Samo odradiš restore ovog dumpa preko TWRP-a. :)

Moja greska, gledao sam na racunaru pa sam preskocio greskom tvoj post. Ali kad je 4.3 u pitanju, od viska glava ne boli :)

Ajde javi dali si uspeo i kakvi su utisci...Pa da ja popodne kad budem kuci to odradim.

Ma razmisljam se da li da flashujem. Najverovatnije ću sačekati zvaničan update, jer mi i ovaj 4.2 radi pa razbija.

Radi, sad samo da se istestira :)

Screenshot_2013-07-18-11-06-46.png

Poslednja izmena:
@Corvius druze moj secas li se vremena kad smo cekali ICS godinu dana na Lg O3D a sad dobismo 4.3 JB nedelju dana ranije...NEXSUS je zakon

Kazu nije jos ceo rom.. Fali radio img. Cekam oficijalni ili celu verziju :)

Kako fali radio? Jel vidis da ima mreze kod SpeedW950?

Nije .88 nego stari .48

Poslednja izmena:
Bio bi problem da je ICS radio/modem, ali posto je JB, tu nema neke razlike... Par linija koda.

Vratio sam se na 4.2.2, nemam vremena da se igram puno sad a i treba mi funkcionalan telefon, ukratko radi sve, ovo je verovatno skrpljeno pola novih pola starih stvari, tipa taj radio, neko prica da je bluetooth noviji, neko ne, root zeza, pokusao sam na brzinu 2-3 fixa i digao ruke, mislim moze se probati, kamera mi se svidja, malo su menjali opcije, ostalo nisam posebno ni testirao. Bice sigurno par romova u toku danasnjeg dana, ili narednih, ali sacekati cist 4.3 i onda preci definitivno, ovako mozete samo malo na izlet u 4.3 :D. Cisto sumnjam da ce neko da ostane za stalno na ovom romu

Screenshot_2013-07-18-11-33-42.png

Fleshnuo sam zip na stock rom bez wipe-a. Sve za sada radi kako treba. Dodat je autocomplete u dialeru, za novu kameru znate... vreme ce pokazati

Smart dial su ubacili? Dobro su se setili.

Nisu, ako mislis na ono kuckanje imena slovima tj brojevima, to sam prvo probao

Jesu, samo treba da se ukljuci.
u8e2ytyb.jpg

Poslednja izmena:
Dobro će doći ovaj update na Android 4.3. :)

E sad, ne secam se da li je ranije postojala opcija da se trostrukim tapom zumira ekran?

E ukljucim im majci :d ekstra ako to ima, definitivno ce se osetiti promena, sitnice ali znace :)

P.S.
I have a slight impression that the problems of delayed receipt of notifications in JB 4.2.2, have been corrected in this version.

Remembering, it's just my impression.

Ako to poprave skidam im kapu.. Mada ne verujem

I za sada nema delayed notifijacija kod mene. Postovao sam i na xda da li neko moze da potvrdi isto.

Poz, kupio sam nexus pre 2-3 nedelje, do sada nisam imao problema, medjutim poceo sam telefon da mi ukljucuje neki ekran za stopericu iz cista mira :D
Pre toga sam imao problem sa folijom, naime sa proximity senzorom (ako se tako zove) kad zavrsim razgovor, telefon i dalje ne daje sliku nego je i dalje ekran ugasen kao da razgovaram. Ovo sam resio skidanjem neadekvatne kineske folije.

Telefon nisam kupio nov bio je star par dana i na njemu je bio instaliran neki custom rom, ja se u te stvari ne razumem pise da je verzija androida 4.2.2, a build je: JDQ39. Sve u svemu voleo bih da vratim telefon na fabricki software, jer verujem da mi zbog tog custom rom-a telefon brljavi.
Dajte neki link ili objasnjenje kako da vratim tel na fabricka podesavanja.
Hvala

Vi koji imate 4.3 bacite pogled jel su sredili bug za awake u battery monitoring

Evo flesovao i ja 4.3 JB ,samo sam flesovao ZIP fajl preko rutovanog stocka bez wipe, odradio ostalo kao preko OTA, kamera je drugcija i ima smart dail , ida WIFI skeniranje uvek bude dostupno , mislim da se i notifikacija popravila.....

Screenshot_2013-07-18-15-46-53[1].pngScreenshot_2013-07-18-15-47-06[1].pngScreenshot_2013-07-18-15-47-28[1].pngScreenshot_2013-07-18-15-48-08[1].png

Nazad
Vrh Dno